Autohuur Tampere Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Tampere Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Tampere Airport

  1. Home
  2. Autohuur Finland
  3. Autohuur Tampere
  4. Tampere Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Tampere Airport

Tampere Airport in het kort

Tampere Airport ligt bij de plaats Prikkala, 13 kilometer ten zuidwesten van Tampere. Tampere is één van de drukste vliegvelden van Finland, alleen Helsinki en Oulu zijn drukker. Tampere verwerkt 600.000 passagiers per jaar. Er zijn twee terminals op de luchthaven.

Er is geen directe railverbinding vanaf de luchthaven naar Tampere. Er rijdt regelmatig een bus naar het treinstation. Verder is Tampere Airport goed bereikbaar per bus of per auto. Op de luchthaven is er geen mogelijkheid om te overnachten, maar in de omgeving vindt u een aantal hotels.

Er zijn een paar winkels en er is een eetgelegenheid. Het vliegveld beschikt over vergaderruimtes met allerhande faciliteiten en er is een viplounge aanwezig.

In de luchtvaartindustrie wordt Tampere Airport aangeduid met de afkortingen TMP (IATA airport code) en EFTP (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Tampere Prikkala Airport.

Overige autoverhuur locaties in Tampere

Naast de verhuurders van Tampere Airport in Tampere vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Tampere: