Autohuur Edinburgh Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Edinburgh Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Edinburgh Airport

  1. Home
  2. Autohuur Groot-Brittannië
  3. Autohuur Schotland
  4. Autohuur Edinburgh
  5. Edinburgh Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 115
Ha SIXT Rent a Car Edinburgh Airport
“Prima ervaring”

“Prima ervaring. Er is niets misgegaan dus weet niet hoe mijn ervaring zou zijn indien er schade zou zijn.”

18-06-2019 09:44
Wim Van Der Linden SIXT Rent a Car Edinburgh Airport
“Snelle afhandeling”

“Snelle afhandeling zowel het boeken als de afhandeling op het vliegveld verliep snel, prima. Professioneel en betrouwbaar”

09-04-2019 11:09
Kers SIXT Rent a Car Edinburgh Airport
“Eén van de weinige autobooking sites waar de voorwaarden duidelijk zijn”

“Alles is goed gegaan bij de reservering. Schrik niet als je een bevestiging van autoeurope.eu krijgt. Dat is de moedermaatschappij. Ik heb gekozen voor de opties 'Dekking eigen risico' en 'Uitgebreide dekking'. Bij die laatste is schade aan glas, wielen, dak en onderkant ook gedekt. Je hoeft dan niets meer bij te verzekeren bij de uiteindelijke verhuurder (was in mijn geval Sixt). Lees wel goed alle voorwaarden door. Het is een ondoorzichtelijke business. Tip: laat je niet intimideren door teksten als "het is druk op de datum en locatie. Prijzen zullen waarschijnlijk stijgen.." Dat doen alle bookingsites.”

28-02-2019 19:02

Locatie informatie voor Edinburgh Airport

Edinburgh Airport in het kort

Edinburgh Airport was oorspronkelijk een militair luchthaven: Turnhouse Aerodrome, de Schotten noemen het vliegveld nog steeds zo. De afgelopen jaren is de luchthaven gerenoveerd. Het is een snel groeiend vliegveld dat in 2030 naar verwachting 26 miljoen passagiers per jaar zal verwerken. In 2007 wordt gestart met de aanleg van een lightrail in en om Edinburgh, die op den duur het vliegveld zal verbinden met het centrum van Edinburgh. Tot die tijd kunt u het vliegveld bereiken per bus en auto. Het vliegveld ligt 12 kilometer ten westen van Edinburgh langs de A8 die naar het centrum van de stad leidt.

Op het luchthaventerrein bevindt zich één hotel. Er is een redelijk aanbod van cafés, (snack)bars en restaurants. Ook is er een groot winkelgebied dat in 2006 volledig is gerenoveerd en uitgebreid. Voor zakelijke aangelegenheden kunt u terecht in een van de lounges: luchtvaartmaatschappijen BMI, British Airways en Scotways hebben hun eigen lounges. De lounge van Servisair kan door iedereen tegen betaling worden gebruik. Overige faciliteiten: banken, wisselkantoren en geldautomaten. Op diverse plaatsen is draadloos internet aanwezig en er zijn speeltoestellen voor kinderen aanwezig.

In de luchtvaart industrie wordt Edinburgh Airport aangeduid met de afkortingen EDI (IATA airport code) en EGPH (ICAO airport code).

Link naar officiële website Edinburgh Airport.

Overige autoverhuur locaties in Edinburgh

Naast de verhuurders van Edinburgh Airport in Edinburgh vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Edinburgh: