Autohuur Bari Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Bari Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Bari Airport

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Autohuur Bari
  4. Bari Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 243
Heleen Valkema Keddy By Europcar Bari Airport
“We werden goed en snel geholpen”

“We werden goed en snel geholpen. Bij inleveren van de auto werd deze nauwelijks gecontroleerd op schade. Verliep allemaal erg snel.”

08-07-2019 09:18
Robert Van Der Velden LocautoRent Bari Airport
“Easy Terra is een prima organisatie om…”

“Easy Terra is een prima organisatie om een auto te huren enige verbeterpunt is de helpdesk 1x 90 minuten in de wacht gestaan zonder er doorheen te komen daarna nog een uur zonder resultaat. Vervolgens de volgende dag vroeg gebeld en toen likte et wel alleen krijg je dan medewerkers die alleen Engels spreken maakt het bij technische zaken lastiger e.e.a. uit te leggen. Dus daar is wel wat te verbeteren.”

27-06-2019 06:39
Ruben Budget Bari Airport
“Vaak de laagste prijs en goede ondersteuning bij problemen”

“Vaak de laagste prijs, overzichtelijke website en toen we een keer problemen hadden op locatie bij de autohuur, zijn we heel snel en goed door Easyterra ondersteund.”

03-06-2019 07:10

Locatie informatie voor Bari Airport

Bari Airport in het kort

De vliegvelden in Apulië (Puglia) in Zuid-Italië werken samen. De luchthaven van Bari is een onderdeel van Aeroporti di Puglia, waar ook de vliegvelden van Brindisi, Foggia en Tarante toe behoren. Bari Airport ligt 11 kilometer ten noordwesten van de stad, bij Palese. De officiële naam luidt ‘Karol Wojtyla Airport’, naar paus Johannes Paulus II. De lokale bevolking noemt het ook wel Aeroporto di Palese Macchie. Jaarlijks maken zo’n 1,6 miljoen reizigers gebruik van dit vliegveld.

Via de weg is het vliegveld bereikbaar vanaf de rondweg rond Bari. Het vliegveld is niet bereikbaar per trein, daarvoor moet men eerst per bus naar het treinstation in de stad. In de stad bevindt zich ook een ruim aanbod aan hotels. Bari Airport heeft meer dan 20 winkels met een gevarieerd aanbod: kranten en boeken, tabakswaren, elektronica, speelgoed, juwelen, mobiele telefoons, lokale specialiteiten, reisbenodigdheden en cosmetica. De luchthaven beschikt over beperkte zakelijke voorzieningen. Verder is er een bank en er zijn diverse geldautomaten.

In de luchtvaart industrie wordt Bari Airport aangeduid met de afkortingen BRI (IATA airport code) en LIBD (ICAO airport code).

Link naar officiële website Bari Airport.

Overige autoverhuur locaties in Bari

Naast de verhuurders van Bari Airport in Bari vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Bari: