Autohuur Eindhoven Welschap Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Eindhoven Welschap Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Eindhoven Welschap Airport

  1. Home
  2. Autohuur Nederland
  3. Autohuur Eindhoven
  4. Eindhoven Welschap Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.5 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 107
Matthieu Flanderijn Avis Eindhoven Welschap Airport
“De combinatie met AVIS en Easyterra…”

“De combinatie met AVIS en Easyterra verliep soepel. Ook de borg werd direct na terug brengen van de auto teruggestort. Wat ik wel erg ondoorzichtig vind is als er door een eigen fout schade ontstaat, of dit gedekt is. Via internet krijg je allerlei informatie of een aanrijding door eigen schuld onder nalatigheid valt en dus de borg alsnog zelf betaald moet worden. Ik vind de informatie die Easyterra daarin verstrekt erg ondoorzichtig. Tevens wordt je in het engels te word gestaan, en dit kan als vrij lasting ervaren worden,”

23-04-2019 07:18
Klant Budget Eindhoven Welschap Airport
“Goed en overzichtelijk”

“Goed en overzichtelijk, makkelijk zoeken en mee te werken”

14-02-2019 06:57
Peter Van Den Blink Europcar Eindhoven Welschap Airport
“Onduidelijkheid bij wijzigen van de reservering vlak voor het weekend…”

“Onduidelijkheid bij wijzigen van de reservering. Pas na het weekend werd hier op gereageerd waardoor de 48 uur voor aanvang was verlopen. Na discussie werd erkend dat de fout in de overdracht binnen Easy Terra lag en werd actie ondernomen de wijziging alsnog door te voeren. Uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.”

12-02-2019 17:21

Locatie informatie voor Eindhoven Welschap Airport

Eindhoven Airport in het kort

Eindhoven (Welschap) Airport is oorspronkelijk een luchtmachtbasis, maar heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt vooral dankzij budgetmaatschappijen. Het militaire deel van de luchthaven heet nog steeds Welschap, maar voor de burgerluchtvaart heet dit vliegveld Eindhoven Airport.

Er is geen treinverbinding met de luchthaven. Wel rijdt er vier keer per uur een bus naar het Centraal Station van Eindhoven. De reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten.

Op het luchthaventerrein bevinden zich geen hotels. Er is slechts één winkel met diverse artikelen. Verder is er een snackbar, een zelfbedienings- en een á la carte restaurant. Op de eerste verdieping is een Business Centre, waar u gebruik kunt maken van diverse zakelijke diensten (telefoon, fax, kopiëren, computers). Er zijn kantoor- en vergaderzalen te huur. Verder is er een lounge, die de Business Room wordt genoemd, met aansluitingen voor laptops. Het terminalgebouw beschikt over draadloos Internet en er zijn geldautomaten. Op de eerste verdieping is een medische dienst, dit is tevens een EHBO-post die u kunt oproepen via de servicebalies. De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten.

In de luchtvaart industrie wordt Eindhoven Airport aangeduid met de afkortingen EIN (IATA airport code) en EHEH (ICAO airport code).

Link naar officiële website Eindhoven Airport.

Overige autoverhuur locaties in Eindhoven

Naast de verhuurders van Eindhoven Welschap Airport in Eindhoven vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Eindhoven: