Autohuur Moscow Domodedovo Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Moscow Domodedovo Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Moscow Domodedovo Airport

  1. Home
  2. Autohuur Rusland
  3. Autohuur Moskou
  4. Moscow Domodedovo Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Moscow Domodedovo Airport

Moskou Domodedovo International Airport in het kort

Sinds Domodedovo International airport in 1996 is geprivatiseerd is het de laatste jaren uitgegroeid tot het belangrijkste vliegveld van de Russische hoofdstad. De luchthaven ligt 35 kilometer ten zuiden van Moskou en groeit snel. In 2005 maakten 14 miljoen reizigers gebruik van Domodedovo. De komende jaren worden de bestaande terminals T1 en T2 uitgebreid en komen er twee terminals (T3 en T4) bij. De luchthaven kan dan 35 miljoen passagiers per jaar verwerken.

Er rijdt een trein tussen de luchthaven en een station in Moskou. De reistijd is 40-50 minuten. Ook rijden er moderne snelbussen naar het zuiden van Moskou. De reistijd bedraagt ongeveer 25-30 minuten. Om naar het metrostation te komen kunt u gebruik maken van minibusjes.

Er bevindt zich een hotel op het luchthaventerrein. Deze ligt ongeveer een kilometer van de terminal en is bereikbaar met een shuttlebus. Op het vliegveld is een uitstekend aanbod van winkels, restaurants, (snack)bars en cafés. Er is onder meer een echt Russisch restaurant, ‘Old City’. Bij de VIP Lounge zijn kantoor- en vergaderzalen beschikbaar voor 10 tot 20 mensen. Daarnaast hebben vele luchtvaartmaatschappijen hun eigen lounges. Er bevinden zich banken, wisselkantoren, geldautomaten en een postkantoor. Verder is er een kapel en een moskee. In de Internationale vertrekhal kunt u gratis gebruik maken van Internetcomputers, in het winkelgebied is een Internetcafé en verder is overal in de terminal draadloos Internet aanwezig.

In de luchtvaart industrie wordtMoskou Domodedovo International Airport aangeduid met de afkortingen DME (IATA airport code) en UUDD (ICAO airport code).

Link naar officiële website Moskou Domodedovo International Airport.

Overige autoverhuur locaties in Moskou

Naast de verhuurders van Moscow Domodedovo Airport in Moskou vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Moskou: