Autohuur Praag Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Praag Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Praag Airport

  1. Home
  2. Autohuur Tsjechië
  3. Autohuur Praag
  4. Praag Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.2 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 85
Dennis Müller Budget Praag Airport
“Ik reserveer altijd via easyterra”

“Ik reserveer altijd via easyterra: overzichtelijk welk type auto je reserveert en de mogelijkheid om alle verzekeringen ineens af te dekken. Geen gedoe! En als je wilt wijzigen kan dat tot kort voor de huurdatum.”

29-05-2019 06:27
Miranda Budget Praag Airport
“Ik boek al ruim 3 jaar via easy terra…”

“Ik boek al ruim 3 jaar via easy terra mijn huurauto in praag. Dit verloopt altijd prima en het contact is snel en duidelijk”

26-02-2019 09:52
Wakeboardfanaat Budget Praag Airport
“Gemakkelijk en snel”

“Geen gedoe of extra dingen aansmeren. Gewoon makkelijk en snel. Goede auto’s”

19-01-2019 10:12

Locatie informatie voor Praag Airport

Praag (Ruzyne) Airport in het kort

De luchthaven van de hoofdstad van Tsjechië ligt 17 kilometer ten noordwesten van het centrum van Praag. Er zijn vier terminals. Er zijn twee start- en landingsbanen. In 2007 begint men met de aanleg van een derde baan.

De luchthaven is enkel bereikbaar per auto en bus. Vanaf het busstation vertrekken diverse stadsbussen naar Praag. Er bevinden zich twee hotels bij de South Terminals. Op 5 kilometer afstand vindt men een derde hotel.

Er is een redelijk aanbod van winkels, (snack)bars en restaurants (fast-food, zelfbediening en bedieningsrestaurants). Met de opening van de nieuwe centrale hal in 2008 zal het aantal winkels en restaurants flink toenemen. In Terminal North vindt men een kleine vergaderzaal en een zaal voor persconferenties. Terminal South beschikt over twee grotere vergaderzalen. Ook is er een VIP lounge aanwezig in de terminals. De luchthaven is goed toegankelijk voor minder-validen. Er zijn banken, wisselkantoren en geldautomaten. De banken en wisselkantoren rekenen hoge commissies. Er is een postkantoor en de EHBO post is telefonisch bereikbaar. In het hele terminalgebouw is draadloos Internet aanwezig.

In de luchtvaart industrie wordt Praag Airport aangeduid met de afkortingen PRG (IATA airport code) en LKPR (ICAO airport code).

Link naar officiële website Praag Airport.

Overige autoverhuur locaties in Praag

Naast de verhuurders van Praag Airport in Praag vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Praag: