Gratis telefoonnummer:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Gerona Car rental Gerona Mietwagen Girona Autohuur Gerona Biluthyrning Girona Location de voitures Gérone Alquiler de coches Gerona Autonoleggio Girona Billeje Girona Bilutleie Girona Autovuokraamo Girona Aluguer de carros Gerunda Wypożyczalnia samochodów Girona Autovermietung Girona Mietauto Girona
Autohuur Gerona

Autohuur Gerona

Home > Autohuur Spanje

EasyTerra Autohuur Gerona is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Waar wilt u een auto huren?

Inleveren op een andere locatie?

Waar wilt u de huurauto inleveren?

Ophaaldatum
om
Inleverdatum
om
 
Zoeken

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.0 van 10.
Aantal klantbeoordelingen: 3
Budget Gerona Airport

"Jammer dat er bijna altijd wel bijkomende kosten zijn. Kijk niet alleen naar de laagste prijs en check goed wat voor verzekeringen inbegrepen zijn, laat je uiteindelijk aan de balie van afhalen niet van alles aanpraten. Zeker niet als je overtuigd bent van goed afgesloten verzekeringen of verzekeringen die je zelf al hebt lopen."


2015-11-25 20:01
Europcar Gerona Airport

"Altijd beste prijs en goede auto's. Ik heb nu al een keer of 5 een auto gehuurd via EasyTerra en dit is altijd goed gegaan. Nooit problemen of onduidelijkheden op de airports, altijd een auto klaar. Wat fijn is dat je je eigen risico bij EasyTerrra kunt afkopen zodat je geen kans aakt op vervelende extra kosten bij schade etc. Van harte aan te bevelen dus!"


2015-08-04 10:01
Enterprise Gerona Airport

"Goed. Vriendelijk en duidelijk. Wel kregen we het antwoord dat we niet konden tanken van de richting Figueras naar Girona maar hier is nog een tank station tegen de afslag die je moet hebben aan, 24 uur open. Dit is wel prettig om te weten voor mensen met vol is vol optie. Ook werd er gezegd dat er helemaal geen schade was aan de auto, omdat ik geen extra verzekering nam heb ik de auto goed gecontroleerd en zag wel wat krassen waarmee ik even naar het bureau terug ben gegaan, dit werd ..."


2015-01-05 13:56
Ruime keuze, bekende merken. Vergelijk en bespaar!

"Ik huurde altijd rechtstreeks bij Avis, Hertz of Europcar. Nu nog steeds, maar dan goedkoper, via de website van EasyTerra."

Karin de Jong
Den Haag, Nederland

Autoverhuur locaties in Gerona

EasyTerra Autohuur Gerona vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Treinstations


Als u op zoek bent naar een huurauto in Spanje, maar in een andere stad dan Gerona, klikt u dan door naar de Autohuur Spanje pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Spanje u een auto huren wilt.

Locatie informatie voor Gerona

Autoverhuur Gerona
Autoverhuur Gerona

Introductie

Gerona, ook wel bekend als Girona onder de Catalaanse bevolking, is een indrukwekkende middeleeuwse stad. Gerona haar rijkdom tijdens de middeleeuwen heeft vele indrukwekkende Romaanse en Gotische gebouwen achtergelaten. De combinatie van deze bouwwerken en de ligging van de stad, maakt het zeker tot een bezoek waard.

Bevolking

Er wonen rond de 77.000 inwoners in Gerona. Dit inwonersaantal is lang niet genoeg om tot de top 30 van de grootste Spaanse steden te behoren. Wel is Gerona één van de grotere steden in het noorden van de autonome regio Catalonië.

Ligging

Gerona ligt ongeveer 36 kilometer van de Middellandse Zee af. De rivier Onyar stroomt dwars door het elegante Gerona. Ten noordwesten van de stad beginnen de voorlopers van de Pyreneeën, welke zelf op ongeveer 75 kilometer afstand van Gerona liggen.

Economie

Gerona ligt in een gebied waar veel aan landbouw en aan veeteelt wordt gedaan. De economie van Gerona draait voor een groot gedeelte op de handel in de producten die verbouwd worden in de omgeving van de stad. Enkele producten die in Gerona worden verhandeld, op onder andere Gerona haar grote markt, zijn varkens en kippen.

Ook het toerisme speelt een rol in de economie van Gerona. ‘s- Zomers komen er vele studenten en andere toeristen naar de stad. Vele mensen komen naar de stad om van het nachtleven en haar oude gebouwen te genieten.

Vliegvelden

Gerona haar vliegveld, Girona Aiport, ligt 11 kilometer ten zuiden van het centrum. Dit vliegveld is de landplaats van low budget maatschappijen als Ryanair, voor toeristen met als bestemming Barcelona. Dit zorgt ervoor dat de stad Gerona ook erg gemakkelijk en goedkoop is te bereiken per vliegtuig.

Openbaar Vervoer

Mocht u niet in het bezit zijn van een huurauto kunt u gebruik maken van Gerona haar openbaar vervoer. Gerona heeft een treinstation. Vanuit dit station kunt u naar Barcelona en onder andere naar Frankrijk reizen. De Barcelona bus service verzorgt het vervoer van het vliegveld Gerona naar de stad Gerona. Door middel van deze buslijn is Gerona ook met de bus verbonden met Barcelona.

Verkeer- en Parkeersituatie

In Gerona zult u geen problemen ondervinden met het verkeer als u met uw huurauto de stad in rijdt. Zoals in vele steden kan het ook in Gerona lastig zijn om uw gehuurde auto te parkeren in het centrum van de stad, als u geen hotel (met parkeergelegenheid) heeft geboekt. Gezien de grootte van de stad is het eenvoudig om uw huurauto net buiten het centrum te parkeren en de trip te voet te vervolgen.

Hotels

Er zijn hotels in de top- en de lagere klassen te vinden in Gerona. In het hoogseizoen (het voorjaar t/m zomermaanden) is het zeker aan te raden om uw hotel van te voren te boeken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Gerona raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan: