Autohuur Gerona Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Gerona Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
 • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
 • Geen zorgen over het eigen risico
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Een verhuurder met een goede beoordeling
 • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Gerona Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Gerona Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Gerona Airport

 1. Home
 2. Autohuur Spanje
 3. Autohuur Gerona
 4. Gerona Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 392
Sebastiaan Huijser Europcar Gerona Airport
“Snel”

“Snel, betrouwbaar en transparant!”

10-03-2019 09:22
Meneer Willem Meering Hertz Gerona Airport
“Makkelijk”

“Makkelijk, snel en betrouwbaar!”

21-11-2018 18:48
Xxx Keddy By Europcar Gerona Airport
“Voldoende”

“Boeken van huurauto ging prima. We hebben geen schade of problemen gehad tijdens de huurperiode, dus ik kan niet beoordelen hoe EasyTerra dat afhandelt. Wat wel bijzonder was, is dat ik gevraagd had of ik de auto een halve dag eerder in kon leveren, vanwege een wijziging in de vlucht van Ryanair. Dat was geen probleem, tegen €100 extra (!) kon ik de auto korter huren. Dit had te maken met dat z'n nieuwe huurboeking hadden gedaan bij Keddy, en dat er toen andere tarieven golden. Ik heb daar natuurlijk van af gezien en gezegd dat dan de oude boeking kon blijven staan en ik de auto gewoon eerder terug zou brengen. Dat was geen probleem, het verbaasde me alleen dat dat niet al in eerste instantie was opgekomen bij de medewerker die me hielp. Als ik niet op had gelet en geaccepteerd had, had ik meer betaald voor minder tijd. Gevalletje iets meer met de klant meedenken. Al met al geen reden voor een onvoldoende, 3 sterren.”

13-09-2018 15:40

Locatie informatie voor Gerona Airport

Auto huren op Gerona-Costa Brava Airport

Gerona-Costa Brava, zoals de volledige naam luidt, ligt in Noordoost Spanje, 12 kilometer buiten Gerona-stad. Het is een belangrijk vliegveld voor toeristen die naar de Costa Brava of naar Barcelona willen en het is ook de toegangspoort naar de Pyreneeën, ten noorden van Girona. Vooral dankzij de komst van de Ierse budget vliegmaatschappij Ryanair in 2003 neemt het belang van Gerona toe. Ryanair gebruikt Gerona als een knooppunt voor verbindingen over heel Europa. Om de capaciteit te vergroten wordt gewerkt aan het verlengen van de start- en landingsbaan en het verbeteren van de taxibanen voor vliegtuigen. Naar schatting zal het vliegveld in 2010 ruim 4 miljoen passagiers per jaar verwerken.

Gerona (Girona in het Catalaans) Airport heeft geen railverbinding en het is mogelijk om met de bus, auto of taxi naar de plaats van bestemming te reizen. Op de luchthaven zelf is een hotel, maar in de nabije omgeving zijn nog meer hotels te vinden.

Op het vliegveld is een grote duty-free shop en nog een paar kleine winkeltjes. Wanneer u wat wilt drinken en/of een hapje wilt eten kunt u terecht bij een van de drie restaurants. Er zijn geen aparte faciliteiten voor gehandicapten, ook is er geen Eerste Hulppost. Wel vindt u er een geldautomaat en een wisselkantoor in de aankomsthal. In de luchthaven van Girona kun je zonder probleem een auto huren, er zijn meerdere aanbieders waar dit mogelijk is waaronder Hertz, Avis, Europcar en Auriga. Zoek een van de prachtige auto uit als bestuurder zodat je hem zelf kan ophalen. Slimmer ben je wanneer je een een auto gaat huren via Easy Terra

In de luchtvaart industrie wordt Girona Airport aangeduid met de afkortingen GRO (IATA airport code) en LEGE (ICAO airport code).

Link naar officiële website Gerona Airport.

Overige autoverhuur locaties in Gerona

Naast de verhuurders van Gerona Airport in Gerona vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Gerona:

Treinstations