EUR (€) (NL)
    • Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven

Centauro autoverhuur

Lees beoordelingen van Centauro en vergelijk de prijzen met andere verhuurders

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen

#92 beoordeeld van 226 verhuurbedrijven

  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Onafhankelijke vergelijker Wij helpen je met betrouwbare informatie en echte reviews

Aanbieder van huurauto’s: Centauro

Centauro is een Spaans autoverhuurbedrijf dat in 1973 begon in Barcelona met een kleine vloot van zes gele Seats 600. In de eerste kwart eeuw van zijn bestaan breidde het bedrijf uit met locaties in twee andere regio’s aan de Spaanse oostkust: Valencia en Murcia. Aan het einde van de twintigste eeuw zag Centauro ook mogelijkheden auto’s te verhuren in andere toeristische bestemmingen binnen Spanje, om ruim vijftien jaar later de stap te maken naar het buitenland. Het bedrijf groeide snel, omdat het huurauto’s van goede kwaliteit aanbiedt tegen een lage prijs.

Locaties

Dit autoverhuurbedrijf breidt z’n activiteiten steeds verder uit over de landen in Zuid-Europa. In Spanje heeft Centauro kantoren in grote steden en de belangrijkste toeristische bestemmingen, zowel bij luchthavens als in stationsgebouwen van de hogesnelheidstrein AVE. De eerste stap naar locaties buiten thuisland Spanje maakte Centauro in 2015, toen het kantoren in Portugal opende. Dat land werd al snel gevolgd door Italië, waar Centauro niet alleen vertegenwoordigd is op het vasteland, maar ook op Sicilië en Sardinië. De nieuwste loot aan de stam is Griekenland, waar Centauro in 2019 neerstreek.

Wagenpark

Centauro biedt een ruime keuze aan auto’s die gemiddeld zo’n twee jaar in de verhuur blijven en daarna worden verkocht. Klanten zijn dan ook goed te spreken over de leeftijd van de auto’s die ze huren bij Centauro. Het aanbod varieert van economische en compacte auto’s tot luxe cabrio’s. Ook heeft het bedrijf minibusjes in het aanbod en auto’s voor het vervoer van een uitgebreide sport- en/of kampeeruitrusting.

Centauro in vergelijking met andere autoverhuurders

Zoals bij veel goedkopere autoverhuurders is de balie van Centauro meestal niet te vinden in de aankomsthal van een luchthaven, maar net daarbuiten. Een minibus onderhoudt dan een shuttleverbinding met het kantoortje dat op de parkeerplaats staat waar je meteen in je gehuurde auto kunt stappen.

Centauro krijgt over het algemeen goede beoordelingen, vooral waar het de prijs van de huurauto’s betreft. Ook de staat van onderhoud is meestal dik in orde. Wel klagen sommige klanten dat ze buiten de aankomsthal lang moeten wachten voor het shuttlebusje naar het kantoor arriveert.

Klanten beoordelen Centauro gemiddeld met een

Aantal reviews: 4936

Mini klasse Centauro

De kleinste en (meestal) goedkoopste huurauto’s vallen in de mini klasse. Deze auto’s zijn minder geschikt om lange reizen mee te maken, maar wel perfect voor korte afstanden of een stedentrip.

Je bent niet alleen voordelig uit bij de huur van de auto, maar ook tijdens het gebruik, want deze mini-auto’s verbruiken heel weinig brandstof. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Aarde) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Centauro.

Economy klasse Centauro

Een huurauto in de economy klasse is budgetvriendelijk, maar heeft wat grotere afmetingen dan auto’s in de mini klasse. Net iets meer ruimte voor inzittenden en bagage.

Toch zijn ook auto’s in de economy klasse nog uiterst zuinig in het verbruik van brandstof of energie (als je voor een elektrisch model kiest). Deze auto’s zijn prima geschikt voor een stelletje of een klein gezin. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Aarde) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Centauro.

Compact klasse Centauro

Een huurauto in de compact klasse biedt voldoende ruimte aan 4 personen en hun bagage. Deze auto’s zijn klein genoeg om gemakkelijk te manoeuvreren in druk (stads)verkeer, maar ook grote afstanden over de snelweg zijn geen probleem.

Als je kinderzitjes moet plaatsen of eenvoudig wil in- en uitstappen, kies dan voor een 4-deurs huurauto. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Aarde) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Centauro.

Intermediate klasse Centauro

In de intermediate- of middenklasse vallen huurauto’s die net wat meer ruimte bieden dan een compacte auto, maar nauwelijks meer brandstof of energie verbruiken. Daarom is dit een uitstekende keuze voor een groepje of een gezin dat uit maximaal 5 personen

bestaat. Ook voor de bagage is er in een middenklasse huurauto ruim voldoende plaats. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Aarde) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Centauro.

Standaard klasse Centauro

De klasse heet dan wel 'standaard', maar de huurauto’s in deze categorie bieden zeer veel comfort en ruimte. Meer dan genoeg voor 5 personen en hun bagage.

Als je wat langere afstanden wil afleggen, raden we je aan een auto te huren uit deze standaardklasse, want je kunt er heerlijk ontspannen in rijden en je komt fris aan op je bestemming. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Aarde) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Centauro.

Fullsize klasse Centauro

In een huurauto uit de fullsize klasse zit iedere passagier lekker ruim en omgeven door een luxe interieur en accessoires. Ook is er ruim voldoende plaats voor bagage.

Deze auto’s zijn bij uitstek geschikt voor lange ritten met maximaal 5 personen. Het aanbod van fullsize klasse huurauto’s is vaak beperkt, dus boek ruim van tevoren. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Aarde) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Centauro.

Stationwagon huren Centauro

Of je het nou een stationwagon, stationcar, tour, combi of break noemt, in alle gevallen gaat het bij dit type om een fantastische huurauto voor de vakantie. Dankzij het doorlopende dak en de platte achterkant past er veel bagage in en als je de achterbank neerklapt nog veel

meer! Op de meeste locaties biedt Centauro keuze uit meerdere stationwagon modellen om te huren. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Aarde) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Centauro.

Busje huren Centauro

Huur een busje op je vakantiebestemming als je met een groep of groot gezin reist. Ook als je veel sport- of kampeeruitrusting op pad wil, is een huurbusje ideaal.

Deze busjes bieden meestal meer dan voldoende bagageruimte. Soms kan er zelfs extra ruimte voor spullen worden gecreëerd door een of meerdere stoelen op te offeren. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Aarde) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Centauro.

Cabrio huren Centauro

Of het nou een sportieve tweezitter of een auto met achterbank is, als je een cabrio huurt ervaar je het ultieme autorijden. Met de wind door je haren genieten van het mooie weer en de prachtige omgeving.

Centauro biedt niet op alle locaties cabrio’s aan, maar in ieder geval wel op alle populaire en zonnige vakantiebestemmingen. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Aarde) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Centauro.

SUV huren Centauro

Doordat een SUV (Sports Utility Vehicle) hoger op z’n wielen staat dan een reguliere auto, is het een fijne reiswagen. Je hebt zowel goed zicht op de weg als op je omgeving.

De term SUV zegt overigens niets over de grootte van de auto, want er zijn kleine, middelgrote en grote SUV’s. Kijk daar goed naar als je een auto van dit type huurt. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Aarde) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Centauro.

Elektrische auto huren Centauro

Net als veel andere autoverhuurders heeft Centauro steeds meer auto’s die aangedreven worden door een elektromotor. Deze elektrische auto’s – ook wel EV’s – zijn populair, omdat ze het milieu minder belasten.

Wel moet je er rekening mee houden dat je langer tijd kwijt bent om een elektrische auto op te laden in vergelijking met het voltanken van een brandstofauto. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Aarde) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Centauro.
Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Stationwagon
Personenbusje
Cabrio
SUV
Elektrisch

Klantwaardering Centauro

Op basis van 4936 klantbeoordelingen

Recente beoordelingen

  1. Home
  2. Centauro