Autohuur Lissabon Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Lissabon Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Lissabon Airport

  1. Home
  2. Autohuur Portugal
  3. Autohuur Lissabon
  4. Lissabon Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 403
Tevreden Klant Alamo Rent a Car Lissabon Airport
“Duidelijk advies!”

“Je leest heel veel over heel vervelende ervaringen met autohuur met name in de zuidelijke landen. Gedoe met verzekeringen ed Easy Terra schept duidelijkheid en zekerheid. Wordt herkend in het buitenland. Gewoon goed!”

18-04-2018 21:13
Ruud De Koning Alamo Rent a Car Lissabon Airport
“Autohuur anno lissabon”

“De. Site. Is toegankelijk en boeken ging prima. Op luchthaven Lissabon in eerste instantie vriendelijk geholpen totdat ik aangaf eigen risico niet af te willen kopen. Toen was de sfeer weg. Afhalen auto, auto zelf en terugbrengen Zeer goed.”

07-04-2018 05:36
O.r. Alamo Rent a Car Lissabon Airport
“Goede prijs en service. Te opdringerig mbt verzekeringen.”

“Eenvoudig om met deze dienst een overzicht te krijgen van beschikbare auto's en een keuze te maken. Ook tegen een goede prijs. Wel weer lastig die afweging: verzekeren via de site of lokaal. De site is vrij opdringerig om de verzekering via hun te doen. Ik wil echter liefst weinig gedoe mocht ik wel een schade krijgen. De verzekering via de site geeft daar niet zo veel vertrouwen in (in de kleine lettertjes lees je dat het niet echt een verzekering is maar een dienst; ook eerst aangifte doen; alle papieren opsturen en dan wordt beoordeeld of je wat terug krijgt). Ik verzeker dus liever lokaal ook al kost dat meer.”

21-03-2018 21:22

Locatie informatie voor Lissabon Airport

Portela Airport in het kort

Het vliegveld van Lissabon ligt 7 kilometer ten noordoosten van de Portugese hoofdstad. Het werd geopend op 15 oktober 1942. Na de Tweede Wereldoorlog was uitbreiding al snel noodzakelijk. Anno 2006 blijkt het vliegveld alweer te klein te worden, dit is te wijten aan het snel groeiende aanbod van passagiers en vracht. Op dit moment zijn er plannen om een nieuw vliegveld aan te leggen. Een beslissing daarover is nog niet genomen.
De luchthaven is gemakkelijk bereikbaar per auto en bij de aankomst- en vertrekhallen staan genoeg taxi's om de passagiers op de plek van bestemming te brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om het vliegveld per bus te verlaten.

Voor overnachtingen kunt u terecht bij twee hotels in de nabije omgeving. Bij de speciale toeristenbalie kunt u terecht voor hotelreserveringen.

Er is een redelijke keus aan winkels en restaurants en op diverse plaatsen staan automaten gevuld met frisdranken, chocola en snoep. Er bevindt zich een lounge in de aankomsthal en achter de douane, in de vertrekhal, zijn er twee lounges te vinden. Deze lounges beschikken allemaal over een Internet-, telefoon-, en faxfaciliteiten. Verder heeft het vliegveld een Eerste Hulppost, dure douches, geldautomaten en geldwisselkantoren.

In de luchtvaart industrie wordt Portela Airport aangeduid met de afkortingen LIS (IATA airport code) en LPPT (ICAO airport code).

Link naar officiële website Lissabon Portela Airport

Overige autoverhuur locaties in Lissabon

Naast de verhuurders van Lissabon Airport in Lissabon vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Lissabon: