Autohuur Lissabon Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Lissabon Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Lissabon Airport

  1. Home
  2. Autohuur Portugal
  3. Autohuur Lissabon
  4. Lissabon Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 382
Joost Turisprime Lissabon Airport
“Prima”

“Jammer dat de verhuurder op lokatie toch weer een hoop probeert te verkopen. Maar verder prima en netjes geregeld.”

04-01-2018 10:55
Ans Wevers Turisprime Lissabon Airport
“Snel en betrouwbaar”

“Eenvoudige, snelle zoekmogelijkheid naar de meest geschikte verhuurmaatschappij. Die onderling helaas wel verschillen in voorwaarden. Een borg van €2050,00 vind ik behoorlijk pittig. Ook het aanbieden van extra verzekeringen, terwijl je die al geboekt hebt, vind ik niet prettig. Maar op deze zaken kan EasyTerra wellicht geen invloed uitoefenen. Oplettendheid blijft daarom geboden.”

17-09-2017 09:49
Majoor Budget Lissabon Airport
“Ierland was perfect. Portugal matig”

“De huurauto in Ierland was perfect. Goede prijs voor een goede auto. Zijn we erg tevreden over. De huurauto in Portugal was een stuk minder. We kregen een kleiner model dan afgesproken. Hier kon echt maar 1 kleine koffer in. Na meer dan een uur geacht te hebben op de lichthaven van Lissabon waar ondertussen andere klanten werden geholpen, kregen we tegen meerbetaling een grotere auto. Deze was op zich goed, maar we hebben daar een flinke prijs voor moeten betalen.”

08-09-2017 07:43

Locatie informatie voor Lissabon Airport

Portela Airport in het kort

Het vliegveld van Lissabon ligt 7 kilometer ten noordoosten van de Portugese hoofdstad. Het werd geopend op 15 oktober 1942. Na de Tweede Wereldoorlog was uitbreiding al snel noodzakelijk. Anno 2006 blijkt het vliegveld alweer te klein te worden, dit is te wijten aan het snel groeiende aanbod van passagiers en vracht. Op dit moment zijn er plannen om een nieuw vliegveld aan te leggen. Een beslissing daarover is nog niet genomen.
De luchthaven is gemakkelijk bereikbaar per auto en bij de aankomst- en vertrekhallen staan genoeg taxi's om de passagiers op de plek van bestemming te brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om het vliegveld per bus te verlaten.

Voor overnachtingen kunt u terecht bij twee hotels in de nabije omgeving. Bij de speciale toeristenbalie kunt u terecht voor hotelreserveringen.

Er is een redelijke keus aan winkels en restaurants en op diverse plaatsen staan automaten gevuld met frisdranken, chocola en snoep. Er bevindt zich een lounge in de aankomsthal en achter de douane, in de vertrekhal, zijn er twee lounges te vinden. Deze lounges beschikken allemaal over een Internet-, telefoon-, en faxfaciliteiten. Verder heeft het vliegveld een Eerste Hulppost, dure douches, geldautomaten en geldwisselkantoren.

In de luchtvaart industrie wordt Portela Airport aangeduid met de afkortingen LIS (IATA airport code) en LPPT (ICAO airport code).

Link naar officiële website Lissabon Portela Airport

Overige autoverhuur locaties in Lissabon

Naast de verhuurders van Lissabon Airport in Lissabon vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Lissabon: