Autohuur Nice Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Nice Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Nice Airport

  1. Home
  2. Autohuur Frankrijk
  3. Autohuur Nice
  4. Nice Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 340
Christophe Lintz Keddy By Europcar Nice Airport
“De service van Easy Terra is goed en…”

“De service van Easy Terra is goed en efficient.”

24-02-2018 13:23
Willem Schimmel Alamo Rent a Car Nice Airport
“Via EasyTerra boeken we regelmatig een …”

“Via EasyTerra boeken we regelmatig een auto's, de laatste paar keer bij Alamo. Toen onze vlucht 3 uur vertraging had, bleven ze keurig tot ruim na sluitingstijd op ons wachten, en met een grote glimlach! De tarieven bij EasyTerra zijn bovendien steeds scherp.”

21-01-2018 10:22
Aes Avis Nice Airport
“Prima service van easyterra.”

“Prima service van easyterra.”

21-01-2018 08:18

Locatie informatie voor Nice Airport

Nice Airport in het kort

Nice Côte d'Azur Airport is de op een na de drukste luchthaven van Frankrijk . De internationale jetset maakt veel gebruik van dit vliegveld om naar de luxueuze vakantieresorts of hun tweede huis te gaan in plaatsen als St. Tropez, Antibes, Cannes en Monaco. Daarnaast wordt dit vliegveld ook gebruikt door budget maatschappijen, zoals EasyJet. Het vliegveld ligt 7 kilometer ten westen van Nice en heeft twee terminals. Tussen de terminals rijden gratis shuttlebussen.

De luchthaven is bereikbaar per auto, bus en trein. In de omgeving bevinden zich hotels met gratis shuttlebussen van en naar het vliegveld.

Op het belangrijkste vliegveld van de Cote D'azur is er geen gebrek aan winkels, bars en restaurants. Tevens beschikt Nice Airport over een uitgebreid Business Center waar vaak exposities worden gehouden.

In de luchtvaart industrie wordt Nice Airport aangeduid met de afkortingen NCE (IATA airport code) en LFMN (ICAO airport code).

Link naar officiële website Nice Airport.

Overige autoverhuur locaties in Nice

Naast de verhuurders van Nice Airport in Nice vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Nice: