Autohuur Malaga Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Malaga Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Malaga Airport

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Autohuur Malaga
  4. Malaga Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.7 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 775
Pieter Keddy By Europcar Malaga Airport
“Prettig zoeken en boeken”

“Prettig zoeken en boeken”

28-12-2017 20:07
Anthonius Cornelissen Budget Malaga Airport
“Alles keurig naar wens verlopen!”

“Alles keurig naar wens verlopen!”

15-12-2017 13:21
Marie Louise Daperton Malaga Airport
“Nu drie keer gehuurd”

“Nu drie keer gehuurd. Alles goed geregeld. Geboekt met dekking eigen risico en toch altijd weer gezeur bij de verhuurder over afkopen eigen risico. Opgenomen met easyterra. Blijkt dat je toch mocht er iets zijn gecompenseerd wordt maar ik vind dat niet duidelijk. Aan de balie sta je altijd voor het blok en tussen twee vuren in. Wel ff kijken naar de voorwaarden waaraan je moet voldoen bij eventuele schade. Onder andere document van de poloitie overleggen.”

02-12-2017 17:30

Locatie informatie voor Malaga Airport

Malaga Airport in het kort

Het vliegveld van het Zuid-Spaanse Malaga ligt acht kilometer ten zuidwesten van de stad. Het is een van de oudste Spaanse vliegvelden. Voorheen stond de luchthaven bekend onder de naam: El Rompedizo. In 2005 vlogen ruim 12,5 miljoen passagiers via Malaga Airport. In het hoogseizoen is Malaga Airport zo druk, dat de wachttijden bij het inchecken hoog kunnen oplopen. Dit is te wijten aan de groeiende stroom van toeristen richting de Costa del Sol in Spanje. Begin 2006 zijn ze begonnen met uitbreidingen om de wachttijden te verminderen.

Er is een directe spoorverbinding naar Malaga, ook is de luchthaven goed bereikbaar over de weg. Voor overnachtingen kunt u niet op het vliegveld terecht, wel is er een balie voor hotelreserveringen.

Er is een beperkt winkelaanbod, er bevindt zich geen Business centre en het vliegveld beschikt niet over de mogelijkheid om bagage te stallen. Wie geïntresseerd is in de geschiedenis van Spaanse luchtvaart kan een bezoek brengen aan het Nationaal luchtvaartmuseum dat gehuisvestigd is op de luchthaven.

In de luchtvaart industrie wordt Malaga Airport aangeduidt met de afkorting AGP (IATA airport code) of LEMG (ICAO airport code).

Link naar de officiële website Malaga Airport

Overige autoverhuur locaties in Malaga

Naast de verhuurders van Malaga Airport in Malaga vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Malaga: