Autohuur Malaga Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Malaga Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Malaga Airport

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Autohuur Malaga
  4. Malaga Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.7 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 756
Marie Louise Daperton Malaga Airport
“Nu drie keer gehuurd”

“Nu drie keer gehuurd. Alles goed geregeld. Geboekt met dekking eigen risico en toch altijd weer gezeur bij de verhuurder over afkopen eigen risico. Opgenomen met easyterra. Blijkt dat je toch mocht er iets zijn gecompenseerd wordt maar ik vind dat niet duidelijk. Aan de balie sta je altijd voor het blok en tussen twee vuren in. Wel ff kijken naar de voorwaarden waaraan je moet voldoen bij eventuele schade. Onder andere document van de poloitie overleggen.”

02-12-2017 17:30
Jacqueline Avis Malaga Airport
“Prima”

“Prima, overzichtelijk aanbod. lastig blijft waar nu precies wel en niet in de prijs in zit. Bv: Bijverzekeren nodig? Tweede bestuurder kost vaak best veel extra geld. Vriendelijke klantenservice. Maar als je iets wilt wijzigen toch last gehad van het 'kastje naar de muur' gestuurd te worden.”

23-09-2017 06:16
Familie Heij Avis Malaga Airport
“EasyTerra bleek een uitstekende keus”

“EasyTerra is ons prima bevallen. We waren op zoek naar een grote gezinsauto te huren op het vliegveld van Malaga, en kozen uiteindelijk via Easy Terra voor een Mercedes Viano. Op de website stond er nog bij "of een vergelijkbare auto". Eerst waren we nog aarzelend voor de keuze omdat EasyTerra ons niet bekend was. En de prijs was echt fors lager dan andere bekende maatschappijen voor een vergelijkbare auto. Bij aankomst in Malaga waren we aangenaam verrast. We bleken te huren via Avis, en werden professioneel en zeer snel geholpen. En niet opdringerig voor allerlei extra's (waarbij je wel altijd even moet blijven rekenen). En daarna waren we toch nog blij verrast dat we ook echt een ruime, nieuwe en schone Mercedes Viano kregen waar we 3 weken van hebben genoten. Een prima auto. Grote complimenten voor EasyTerra.”

14-09-2017 07:15

Locatie informatie voor Malaga Airport

Malaga Airport in het kort

Het vliegveld van het Zuid-Spaanse Malaga ligt acht kilometer ten zuidwesten van de stad. Het is een van de oudste Spaanse vliegvelden. Voorheen stond de luchthaven bekend onder de naam: El Rompedizo. In 2005 vlogen ruim 12,5 miljoen passagiers via Malaga Airport. In het hoogseizoen is Malaga Airport zo druk, dat de wachttijden bij het inchecken hoog kunnen oplopen. Dit is te wijten aan de groeiende stroom van toeristen richting de Costa del Sol in Spanje. Begin 2006 zijn ze begonnen met uitbreidingen om de wachttijden te verminderen.

Er is een directe spoorverbinding naar Malaga, ook is de luchthaven goed bereikbaar over de weg. Voor overnachtingen kunt u niet op het vliegveld terecht, wel is er een balie voor hotelreserveringen.

Er is een beperkt winkelaanbod, er bevindt zich geen Business centre en het vliegveld beschikt niet over de mogelijkheid om bagage te stallen. Wie geïntresseerd is in de geschiedenis van Spaanse luchtvaart kan een bezoek brengen aan het Nationaal luchtvaartmuseum dat gehuisvestigd is op de luchthaven.

In de luchtvaart industrie wordt Malaga Airport aangeduidt met de afkorting AGP (IATA airport code) of LEMG (ICAO airport code).

Link naar de officiële website Malaga Airport

Overige autoverhuur locaties in Malaga

Naast de verhuurders van Malaga Airport in Malaga vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Malaga: