Autohuur Amsterdam Schiphol Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Amsterdam Schiphol Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Amsterdam Schiphol Airport

  1. Home
  2. Autohuur Nederland
  3. Autohuur Amsterdam
  4. Amsterdam Schiphol Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.5 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 319
Patrick Van Weezep Budget Amsterdam Schiphol Airport
“Wij hebben easyTerra meerdere keren…”

“Wij hebben easyTerra meerdere keren gebruikt en tot nu toe geen problemen ondervonden. We hebben ook nog geen schades of andere problemen gehad om hierover goed te kunnen beoordelen. Prijzen zijn over het algemeen goed.”

22-04-2018 19:05
Rob Vd Velde Enterprise Amsterdam Schiphol Airport
“overzichtelijke website en ruime keuze.”

“overzichtelijke website en ruime keuze. zeer scherpe prijzen.”

18-04-2018 07:29
Ton Alamo Rent a Car Amsterdam Schiphol Airport
“Goede service”

“Goede service, correcte afhandeling. Gebruiksvriendelijke website. Klantvriendelijk. Duidelijke facturen en je komt niet voor verrassingen te staan.”

16-04-2018 12:28

Locatie informatie voor Amsterdam Schiphol Airport

Amsterdam Airport in het kort

Amsterdam Airport Schiphol ligt 15 kilometer ten zuidwesten van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Het is gesitueerd in de Haarlemmermeerpolder. Gemeten naar het aantal passagiers is Schiphol de vierde luchthaven van Europa (na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt). In 2004 reisden 42,5 miljoen passagiers via Schiphol. Amsterdam Airport heeft al vaak het predikaat 'beste luchthaven ter wereld' gekregen.

De luchthaven is direct gelegen aan de snelweg en daarom goed bereikbaar per auto, daarnaast kunt u Amsterdam Airport bereiken met de bus of trein . In het terminalgebouw is een hotel gevestigd, waarop u kunt zien hoe ver hotels van Schiphol verwijderd zijn en waar u ook direct uw hotelkamer kunt boeken.

Amsterdam Airport heeft een enorm aanbod aan bars restaurants en winkels. Schiphol biedt uitgebreide mogelijkheden voor het organiseren van conferenties, het huren van vergaderruimtes en het gebruiken van moderne communicatiemiddelen. Verder beschikt het vliegveld over een groot aantal facaliteiten om de passagiers tegemoet te komen, zoals: 'self-service check-in', gratis bagagekarretjes, een ruim aanbod aan banken en geldwisselkantoren, douchegelegenheid (tegen betaling), draadloos Internet, een casino, een depededance van het Rijksmuseum en meer.

In de luchtvaart industrie wordt Amsterdam Airport aangeduid met de afkortingen AMS (IATA airport code) en AHAM (ICAO airport code).

Link naar officiële website Amsterdam Airport.

Overige autoverhuur locaties in Amsterdam

Naast de verhuurders van Amsterdam Schiphol Airport in Amsterdam vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Amsterdam: