Autohuur Palma de Mallorca

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Palma de Mallorca zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Palma de Mallorca

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Autohuur Majorca
  4. Palma de Mallorca

EasyTerra Autohuur Palma de Mallorca is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.7 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 271
Annemarieke Hiper Rent a Car Majorca Airport
“Via Easy terra huren wij zo nu en dan…”

“Via Easy terra huren wij zo nu en dan een auto. Prima auto’s, prettige service. Administratieve afhandeling kost tijd, fijn als dat sneller kan. Op spitsuren meer medewerkers.”

21-05-2018 15:08
Wouter Olieman Budget Majorca Airport
“Duidelijk en overzichtelijk”

“Duidelijk en overzichtelijk. Geen onverwachte verrassingen.”

12-12-2017 06:59
R. Best Hiper Rent a Car Majorca Airport
“Zeer tevreden!”

“Zeer tevreden! Reservering via Easy Terra verliep zeer gemakkelijk. Gekozen voor Hyper Mallorca, met Super Cover. Transfer duidelijk en snel, op locatie bij Hyper werd ik niet lastig gevallen voor het afsluiten van extra verzekeringen. Een fiat panda gereserveerd, een nieuwe skoda octavia gekregen.”

18-09-2017 08:52

Locatie informatie voor Palma de Mallorca

Autoverhuur Palma de Mallorca
Autoverhuur Palma de Mallorca

Introductie

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en de grootste stad van de Spaanse Balearen eilanden. Palma heeft een mooi historisch centrum met onder meer een indrukwekkende kathedraal en een Arabische wijk.

Bevolking

De stad heeft ruim 400.000 inwoners, bijna de helft van de totale bevolking van Mallorca.

Ligging

Palma ligt in het zuidwesten van Mallorca. De kust ten zuidwesten van de stad is rotsachtig, de betere toeristenstranden liggen ten oosten van Palma.

Economie

De landbouw op Mallorca levert citrusvruchten, amandelen en olijven, die via de haven of het vliegveld van Palma worden uitgevoerd. Daarnaast is er textiel- en papierindustrie in de hoofdstad. Maar de belangrijkste bron van inkomsten voor Palma en heel Mallorca is toerisme.

Vliegvelden

Het vliegveld van Palma de Mallorca ligt acht kilometer ten oosten van het stadscentrum. Aeropuerto de Palma de Mallorca is gemakkelijk per huurauto bereikbaar. Vanuit het centrum van de stad volgt u de Ma-19 (Autovia de Levante) die rechtstreeks naar de luchthaven leidt. De route naar het vliegveld staat duidelijk op verkeersborden aangegeven.

Openbaar Vervoer

In de hoofdstad Palma rijden bussen van Empresa Municipal de Transportes Urbanes de Palma de Mallorca (EMT). Er zijn goede verbindingen met nabijgelegen stranden. Lijn 50 is een toeristenbus langs de belangrijkste attracties en winkelcentra. Het is een dubbeldekker waarvan het bovenste dek open is. Verder rijden er in Palma nachtbussen vanaf de uitgaanswijk Passeig Marítim.

Ook is er een metrolijn in Palma, van het stadscentrum naar de universiteitscampus.

Verkeer- en Parkeersituatie

Palma de Mallorca is – zeker in de zomermaanden – een drukke stad. Het verkeer kan er chaotisch zijn en het vinden van een vrije parkeerplaats is niet altijd even gemakkelijk. In het centrum van de stad moet u via parkeermeters betalen voor het stallen van uw huurauto. In blauwe zones mag u slechts voor een beperkte tijd parkeren. Bij een gele doorgetrokken streep is het verboden te parkeren. Er zijn overigens diverse garages waar u uw huurauto kunt parkeren.

Hotels

Mallorca is een van de drukste vakantiebestemmingen in Europa. Er is dus in en rond de hoofdstad Palma geen gebrek aan accommodaties. Wel is het noodzakelijk uw hotelkamer ruim van tevoren te reserveren. Niet alleen in de drukke zomermaanden, maar ook in de winter, want dan hebben veel hotels hun deuren gesloten en is het aanbod dus beperkt.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Palma de Mallorca raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Palma de Mallorca

EasyTerra Autohuur Palma de Mallorca vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Spanje, maar in een andere stad dan Palma de Mallorca, klikt u dan door naar de Autohuur Spanje pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Spanje u een auto huren wilt.