Autohuur Madeira

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Madeira zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
  • Geen zorgen over het eigen risico
  • Ongelimiteerde kilometers
  • Een verhuurder met een goede beoordeling
  • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Madeira

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Madeira zodat jij dat niet hoeft te doen.

Reserveer voor 25 februari 2019 en haal uw auto op t/m zondag 7 april 2019
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Madeira

  1. Home
  2. Autohuur Portugal
  3. Madeira
EasyTerra Autohuur Madeira is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.7 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 135
Adriaan Nuijten Alamo Rent a Car Madeira Airport
“Helder en handig”

“Helder en handig. Echter onduidelijk dat de dekking van de schade achteraf gebeurt; als je ‘worry free’ kiest zal de verhuurder ter plekke toch verlaging vh eigen risico aanbieden. In de kleine lettertjes staat wel dat je achteraf terugbetaling van het schadebedrag kunt aanvragen.”

11-02-2019 11:08
Eric Van Beurden Budget Madeira Airport
“No Worries -- and be happy”

“Voor de zomervakantie weer auto gehuurd via EasyTerra. Aangezien we niet uit zijn op onprettige ervaringen bij het terugbrengen van de auto kiezen we weer voor het No Worries pakket. We kregen een nagelnieuwe Clio met 45 km op de teller. Prima wagen en flink mee gecrossed op Madeira. Uiteraard met de veel te lage voorspoiler een stoeprandje gepakt. Kras van 5 cm in de lak. Bij terugbrengen wist de dame gelijk waar te kijken en 145 Euro eigen risico verdween van mijn creditcard. Bij thuiskomst direct de Easy Terra No Worries Super Cover geactiveerd, documenten opsturen met bewijs van betaling en binnen twee weken was het geld retour. Nooit meer stressen bij het terugbrengen van de huurauto. Ik kan iedereen No Worries aanraden.”

06-10-2018 20:27
Slijters-jamlean Alamo Rent a Car Madeira Airport
“we hebben een week een auto gehuurd en…”

“we hebben een week een auto gehuurd en wat een opluchting..gewoon lekker een nieuw autootje en niet zo.n gekneusde die we bij andere vaak mee krijgen allemaal super goed geregeld. stond klaar bij het vliegveld bij aankomst. daar ook weer i geleverd..super snelle controle en geld wat geblokkeerd stond meteen weer terug op onze creditcard. volgende keer weer daar huren.”

29-06-2018 11:16

Locatie informatie voor Madeira

Introductie

Madeira is het hoofdeiland van de archipel met dezelfde naam. Deze eilandengroep is het hele jaar door een populaire toeristenbestemming. Behalve zon, zee en strand is Madeira bekend om de wijn die er wordt gemaakt, de kleurrijke bloemenpracht en het lokale borduurwerk.
Op Oudejaarsavond is er een spectaculaire vuurwerkshow, volgens het Guinness Book of Records het grootste vuurwerk ter wereld.

Bevolking

De hele eilandengroep telt zo’n 270.000 bewoners. De meesten leven op het hoofdeiland Madeira en dan vooral in de hoofdstad Funchal (140.000 inwoners). Met een bevolkingsdichtheid van bijna 300 mensen per vierkante kilometer is Madeira een van de dichtstbevolkte gebieden in de Europese Unie.

Ligging

Madeira is een deel van Portugal, maar het ligt dichter bij Afrika dan bij Europa. De archipel ligt in de Atlantische Oceaan, op ongeveer 600 kilometer van de Marokkaanse kust.
Het grootste eiland, Madeira, is bijna 60 kilometer lang en maximaal 22 kilometer breed. Het hoogste punt is de Pico Ruivo (1862 m).

Economie

Madeira is een zogeheten vrijhandelszone, wat betekent dat bedrijven er veel lagere of helemaal geen belasting betalen. Dit heeft een positief effect op de lokale economie. Het toerisme speelt een belangrijke rol als bron van inkomsten, niet in de plaats omdat cruiseschepen op weg van Europa naar het Caraïbisch Gebied altijd een tussenstop maken in de haven van de hoofdstad Funchal.
Verder is de Madeirawijn wereldberoemd en worden er suikerriet en bananen verbouwd.

Vliegvelden

De belangrijkste luchthaven ligt bij de hoofdstad Funchal. Madeira Airport (ook wel Funchal Airport genoemd) heeft vele verbindingen met het Europese vasteland, en met de Canarische Eilanden en de Azoren. Van het kleinere vliegveld op Porto Santo zijn er vluchten naar Funchal, Lissabon en Porto.

Openbaar Vervoer

De hoofdstad Funchal heeft goed openbaar vervoer. De oudste busmaatschappij is Horários do Funchal, die niet alleen het stadsvervoer regelt maar ook buslijnen onderhoudt naar andere plaatsen op Madeira. Er zijn ook enkele andere, kleinere, busmaatschappijen.

Verkeer- en Parkeersituatie

Als u per huurauto de eilanden wilt verkennen is dat geen enkel probleem. In recente jaren zijn er vele nieuwe wegen aangelegd. Leuker is het natuurlijk om met uw huurauto de oude, kronkelige en soms smalle wegen te volgen. Rij daar wel voorzichtig, want u kunt onverwachte obstakels tegenkomen en onoverzichtelijke bochten.

Hotels

Er is geen gebrek aan accommodaties in Madeira. Zowel op het hoofdeiland als op Porto Santo zult u geen moeite hebben een kamer te vinden. Vooral op Porto Santo zijn de afgelopen jaren veel nieuwe hotels en appartementencomplexen gebouwd. Madeira is het hele jaar door een populaire bestemming, maar vooral in de zomermaanden juli en augustus.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Madeira raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Alle steden in Madeira

EasyTerra Autohuur Madeira vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven in de volgende steden: