Autohuur Alicante

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Alicante zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
  • Geen zorgen over het eigen risico
  • Ongelimiteerde kilometers
  • Een verhuurder met een goede beoordeling
  • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Alicante

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Alicante zodat jij dat niet hoeft te doen.

Reserveer voor 25 februari 2019 en haal uw auto op t/m zondag 7 april 2019
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Alicante

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Alicante
EasyTerra Autohuur Alicante is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 1017
Joke Jansen Europcar Alicante Airport
“Nette auto”

“Nette auto, geen problemen gehad met afhandeling.”

26-10-2018 07:37
Monique SIXT Rent a Car Alicante Airport
“Extra kosten”

“De eerste reservering ging goed. Voor een week betaalde ik maar € 45 inclusief afkoop eigen risico (in juni). Ik vraag me af hoe dat kon, maar het was toch zo. De 2e keer heb ik 2 weken een auto gehuurd (in september) . Toen bleek ik alleen al ruim €50 te betalen alleen voor de afkoop van het eigen risico! Hoe kan dat zoveel duurder zijn? Verder bleek telkens, dat er servicekosten bij komen van ong €25,-. Dat wordt niet op de site vermeld voor zover ik weet. Ik heb geen schades gehad, dus heb geen ervaring met eventuele schade afhandeling. Tot slot is het wel erg opletten hoe het geregeld is met de brandstof. Bij de ene krijg je het niet gebruikte deel van de brandstof terug indien je met volle tank bestelt, bij de andere niet. Het staat wel in de voucher, maar was mij niet opgevallen, wat me een hoop extra heeft gekost......”

22-10-2018 08:31
Arjan Vijverberg Budget Alicante Airport
“Afgelopen zomer een auto gehuurd via…”

“Afgelopen zomer een auto gehuurd via easy terra. Alles is netjes geregeld door easy terra. We hebben 2 weken een heerlijke huurauto gehad.”

10-09-2018 18:20

Locatie informatie voor Alicante

Autoverhuur Alicante
Autoverhuur Alicante

Introductie

Alicante is een dynamische stad. Deze stad heeft altijd projecten op stapel. Alicante heeft zich van een sjofele havenstad tot een aantrekkelijke stad ontpopt. Alleen het zeer bruisende nachtleven van deze stad is al de moeite waard om haar te bezoeken.

Bevolking

Alicante telt ongeveer 285.000 inwoners. Dit maakt Alicante de 13e stad van Spanje, gekeken naar het inwonersaantal.

Ligging

Alicante ligt in het midden van de oostelijke kust van Spanje. Deze kust is gelegen aan de Middellandse Zee. De “landkant” van Alicante grenst aan een bergachtig gebied.

Economie

Veel steden aan de oostkust van Spanje hun economieën draaien nagenoeg alleen op het toerisme. Bij Alicante is dit niet het geval. Wel is het toerisme is vandaag de dag een belangrijke sector in Alicante. De toeristen komen onder andere op het nachtleven en de kuststrook af. Naast de toeristensector is onder andere de haven van belang voor de economie in Alicante.

Vliegvelden

Alicante International Airport, oorspronkelijk El Altet Airport genaamd, is het dichtstbijzijnde vliegveld van Alicante. Dit vliegveld ligt 12 kilometer ten zuidwesten van de stad en verwerkt nationale en Europese vluchten. Er vertrekken en landen zowel lijndiensten als chartervluchten op Alicante Airport.

Openbaar Vervoer

Mocht u niet in het bezit zijn van een huurauto kunt u het (minimale) openbaar vervoer van Alicante gebruiken. Bus nummer 6 rijdt iedere dag om de 40 minuten tussen het vliegveld El Altet en Plaza Puerta del Mar (in het centrum). Vanuit Alicante kunt u gemakkelijk met de bus naar de Costa Blanca, waaronder Benidorm. Ook is er in Alicante een treinverbinding met onder andere Madrid.

Verkeer- en Parkeersituatie

Alicante is niet een moeilijke stad om met uw huurauto in rond te rijden. Natuurlijk is het altijd wennen, maar dit zal niet bijzonder moeilijk zijn in deze stad. Net als in vele andere steden is het ook hier vaak lastig om te parkeren. Het is aan te raden om niet al te ver met uw huurauto het centrum van Alicante in te rijden. U kunt de auto beter uit het centrum van de stad houden, in verband met pakeren en verder gaan te voet, indien dit mogelijk is.

Hotels

Het is meestal niet moeilijk om in Alicante een hotel te bemachtigen in het laagseizoen. In het hoogseizoen is de kans dat het lukt om een hotel naar uw wens te bemachtigen aanzienlijk kleiner. Het is dan ook aan te raden om in het hoogseizoen van te voren een hotel te boeken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Alicante raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Auto Huren Alicante

Autoverhuur locaties in Alicante

EasyTerra Autohuur Alicante vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Spanje, maar in een andere stad dan Alicante, klikt u dan door naar de Auto huren Spanje pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Spanje u een auto huren wilt.