Autohuur Malaga

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Malaga zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Malaga

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Malaga

EasyTerra Autohuur Malaga is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 774
Marie Louise Daperton Malaga Airport
“Nu drie keer gehuurd”

“Nu drie keer gehuurd. Alles goed geregeld. Geboekt met dekking eigen risico en toch altijd weer gezeur bij de verhuurder over afkopen eigen risico. Opgenomen met easyterra. Blijkt dat je toch mocht er iets zijn gecompenseerd wordt maar ik vind dat niet duidelijk. Aan de balie sta je altijd voor het blok en tussen twee vuren in. Wel ff kijken naar de voorwaarden waaraan je moet voldoen bij eventuele schade. Onder andere document van de poloitie overleggen.”

02-12-2017 17:30
Jacqueline Avis Malaga Airport
“Prima”

“Prima, overzichtelijk aanbod. lastig blijft waar nu precies wel en niet in de prijs in zit. Bv: Bijverzekeren nodig? Tweede bestuurder kost vaak best veel extra geld. Vriendelijke klantenservice. Maar als je iets wilt wijzigen toch last gehad van het 'kastje naar de muur' gestuurd te worden.”

23-09-2017 06:16
Familie Heij Avis Malaga Airport
“EasyTerra bleek een uitstekende keus”

“EasyTerra is ons prima bevallen. We waren op zoek naar een grote gezinsauto te huren op het vliegveld van Malaga, en kozen uiteindelijk via Easy Terra voor een Mercedes Viano. Op de website stond er nog bij "of een vergelijkbare auto". Eerst waren we nog aarzelend voor de keuze omdat EasyTerra ons niet bekend was. En de prijs was echt fors lager dan andere bekende maatschappijen voor een vergelijkbare auto. Bij aankomst in Malaga waren we aangenaam verrast. We bleken te huren via Avis, en werden professioneel en zeer snel geholpen. En niet opdringerig voor allerlei extra's (waarbij je wel altijd even moet blijven rekenen). En daarna waren we toch nog blij verrast dat we ook echt een ruime, nieuwe en schone Mercedes Viano kregen waar we 3 weken van hebben genoten. Een prima auto. Grote complimenten voor EasyTerra.”

14-09-2017 07:15

Locatie informatie voor Malaga

Autoverhuur Malaga
Autoverhuur Malaga

Introductie

Malaga is een bruisende havenstad gelegen aan de Middellandse Zee. Deze zeer Spaanse stad is zowel historisch als modern. Het centrum biedt de bezoeker smalle oude straatjes, brede boulevards, schitterende tuinen, indrukwekkende monumenten, moderne winkels en cultuur.

Bevolking

Malaga is de op vijf na grootste stad van Spanje. Deze stad kan zich tevens de grootste van Andalusië noemen. In totaal wonen er rond de 547.000 inwoners.

Ligging

Malaga ligt in het zuiden van de oostkust van Spanje, ongeveer 150 kilometer rijden vanaf het smalste stukje van de Straat van Gibraltar. Malaga zelf ligt aan de Middellandse Zee.

Ten noorden en ten oosten van Malaga liggen prachtige heuvels, een gedeelte hiervan is het Parque Natural de los Montes de Malaga. Als u vanaf Malaga verder de kust afzakt naar het zuidoosten passeert u de Costa del Sol, deze begint in Malaga.

Economie

Malaga haar economie is sinds de jaren 50 en 60 geleidelijk gegroeid. Dit komt doordat de stad profiteert van de spin-off veroorzaakt door de toename van toeristen aan de Costa del Sol. De stad is nu sterk afhankelijk van het toerisme. Dit is niet zo gek gezien de Costa del Sol Spanje haar drukst bezochte kuststrook is. De stad is continu aan het bouwen om de toeristen een beter niveau aan accommodatie en restaurants te bieden. Hiernaast komen er telkens nieuwe soorten toeristenattracties, om het toerisme te behouden en te stimuleren. Naast de werkgelegenheid in de bouw biedt de toeristensector werkgelegenheid in de horeca, service sector, musea, ziekenhuizen, evenementenbureaus enz.

Vliegvelden

Malaga heeft één vliegveld: Malaga Airport. Dit vliegveld is erg druk bezocht, het is de grootste in Andalusie. Dit vliegveld verwerkt vluchten vanuit Spanje zelf maar ook vanuit grote Europese steden.

Openbaar Vervoer

Mocht u geen huurauto ter beschikking hebben kunt u zich ook met het openbaar vervoer redden in Malaga. Vanaf het vliegveld kunt u een trein naar het centrum van de stad pakken, deze reis duurt ongeveer 11 minuten. Ook vertrekt bus nummer 19 van het vliegveld naar het centrum. Verder zijn er stadsbussen in Malaga. Vanuit Malaga kunt u met de trein naar onder andere Madrid en Barcelona reizen. Ook kunt u met de bus naar vele plaatsen in Spanje reizen.

Verkeer- en Parkeersituatie

Malaga is niet een erg moeilijke stad om in te rijden met uw huurauto. In het hoogseizoen, eind juni, juli, augustus en begin september ligt de moeilijkheidsgraad het hoogst, vanwege de drukte in de stad. In die tijd is het aan te raden om uw huurauto niet in het stadscentrum te parkeren, maar er net buiten en te voet verder te gaan.

Hotels

In Malaga zijn alle mogelijke klassen aan hotels vertegenwoordigd. Mocht u geheel buiten het hoogseizoen naar Malaga reizen dan is het niet nodig om van te voren een hotelkamer te boeken. Al is het altijd handig om zeker van uw zaak te zijn. In het hoogseizoen is het een must om van te voren een hotelkamer te bespreken.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Malaga raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Auto Huren Malaga

Autoverhuur locaties in Malaga

EasyTerra Autohuur Malaga vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Treinstations

Als u op zoek bent naar een huurauto in Spanje, maar in een andere stad dan Malaga, klikt u dan door naar de Autohuur Spanje pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Spanje u een auto huren wilt.