Autohuur Pisa

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Pisa zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Pisa

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Pisa

EasyTerra Autohuur Pisa is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 335
C Nagtegaal Win Rent Pisa Airport
“Zeer tevreden!”

“Zeer goede service, wijzigen van auto geen probleem, scherpe prijzen, snelle reacties per email en ter plaatsen ook alles prima verlopen met de huurauto van Firefly.”

21-10-2017 06:23
Qx Enterprise Pisa Airport
“De ervaring was op zich prima”

“De ervaring was op zich prima, maar we moesten maar liefst 140,- euro betalen voor een losse tomtom navigatie. Daarvoor koop je al bijna een nieuwe. Niet goed.”

08-10-2017 06:59
Dk Keddy By Europcar Pisa Airport
“Ik boek al jaren bij EasyTerra”

“Goed, duidelijk en makkelijk.”

11-09-2017 06:02

Locatie informatie voor Pisa

Autoverhuur Pisa
Autoverhuur Pisa

Introductie

Ooit was Pisa een concurrent van Venetië en Genua op het maritieme gebied. Vandaag de dag is Pisa wereldwijd bekend om haar architectonische misser: de scheve Toren van Pisa.

Bevolking

Pisa is een middelgrote Italiaanse stad met rond de 86.000 inwoners. Door de vele universiteiten in de stad zijn er veel studenten te vinden.

Ligging

Pisa ligt in de provincie Toscane aan de Ligurische Zee. De rivier Arno stroomt door Pisa. Deze rivier ontspringt in de Apennijnen en stroomt ook door Florence.

Economie

De toeristensector is van eminent belang voor de stad Pisa. De belangrijkste attractie is de Toren van Pisa, welke zeer scheef is vanwege een architectonische fout. Daarnaast is er nog een kenmerk waarmee Pisa zich onderscheidt van andere toeristensteden: Pisa haar grote hoeveelheid aan kunst. Naast de toeristensector zijn de grote hoeveelheid aan Universiteiten tekenend voor Pisa. Door de hoeveelheid aan Universiteiten vinden er regelmatig (internationale wetenschappelijke) congressen plaats in deze Toscaanse stad.

Vliegvelden

Pisa Airport (Aeroporto Galileo Galilei) ligt 2 kilometer ten zuiden van het centrum. Dit is Toscane haar belangrijkste internationale vliegveld en verwerkt vluchten van en naar de grotere Europese steden.

Openbaar Vervoer

Met de bus of per trein kunt u in ongeveer 5 minuten van de stad naar het vliegveld reizen. Om van het station naar het centrum van Pisa te komen moet u bus nummer 4 nemen. Al is dit niet noodzakelijk gezien alles in het centrum en het nabije centrum van Pisa op loopafstand van elkaar ligt.

Verkeer- en Parkeersituatie

Er zijn grote parkeerplaatsen net buiten het centrum van Pisa. De parkeerplaats ten noordwesten van de kathedraal is ideaal voor een 1-daags bezoek aan Pisa.

Hotels

Voor de grootte van de stad heeft Pisa een goed aanbod van budget hotels. Al is het vaak moeilijk om een dergelijk hotel te bemachtigen, gezien de goedkope hotels ook bij de studenten in trek zijn. Verder zijn er geen bijzonderheden betreft de hotels in Pisa.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Pisa raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Pisa

EasyTerra Autohuur Pisa vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Als u op zoek bent naar een huurauto in Italië, maar in een andere stad dan Pisa, klikt u dan door naar de Autohuur Italië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Italië u een auto huren wilt.