Autohuur Madeira Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Madeira Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
 • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
 • Geen zorgen over het eigen risico
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Een verhuurder met een goede beoordeling
 • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Madeira Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Madeira Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Madeira Airport

 1. Home
 2. Autohuur Portugal
 3. Autohuur Madeira
 4. Autohuur Funchal
 5. Madeira Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.7 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 133
Marnix Eefting Alamo Rent a Car Madeira Airport
“Gemakkelijk boeken, goedkoop en betrouwbaar”

“Overzichtelijke site waardoor je een goede keuze kan maken. Alles was goed met de verhuurder ter plaatse geregeld. Dit was niet de eerste keer dat ik via Easy Terra een auto heb gehuurd en dat zal ik hoogstwaarschijnlijk nog wel vaker doen.”

18-03-2019 21:46
Adriaan Nuijten Alamo Rent a Car Madeira Airport
“Helder en handig”

“Helder en handig. Echter onduidelijk dat de dekking van de schade achteraf gebeurt; als je ‘worry free’ kiest zal de verhuurder ter plekke toch verlaging vh eigen risico aanbieden. In de kleine lettertjes staat wel dat je achteraf terugbetaling van het schadebedrag kunt aanvragen.”

11-02-2019 11:08
Eric Van Beurden Budget Madeira Airport
“No Worries -- and be happy”

“Voor de zomervakantie weer auto gehuurd via EasyTerra. Aangezien we niet uit zijn op onprettige ervaringen bij het terugbrengen van de auto kiezen we weer voor het No Worries pakket. We kregen een nagelnieuwe Clio met 45 km op de teller. Prima wagen en flink mee gecrossed op Madeira. Uiteraard met de veel te lage voorspoiler een stoeprandje gepakt. Kras van 5 cm in de lak. Bij terugbrengen wist de dame gelijk waar te kijken en 145 Euro eigen risico verdween van mijn creditcard. Bij thuiskomst direct de Easy Terra No Worries Super Cover geactiveerd, documenten opsturen met bewijs van betaling en binnen twee weken was het geld retour. Nooit meer stressen bij het terugbrengen van de huurauto. Ik kan iedereen No Worries aanraden.”

06-10-2018 20:27

Locatie informatie voor Madeira Airport

Madeira Airport in het kort

Tot voor kort had Madeira Airport een erg korte landingsbaan waardoor het een moeilijk vliegveld was voor piloten. Met steun van de Europese Unie werd de baan in 2000 verlengd. Per jaar maken ruim 2 miljoen passagiers gebruik van Madeira Airport. De luchthaven is alleen bereikbaar per auto en bus. Gemiddeld om het uur vertrekt er een bus richting Funchal, Machico en Caniço.

Ten westen van de stad Funchal, in de zogeheten hotelwijk, bevinden zich de dichtstbijzijnde hotels. De luchthaven heeft een bescheiden aanbod van bars, restaurants en winkels. Op de bovenste verdieping heeft u, vanuit het restaurant, een mooi uitzicht op de vliegtuigen. Madeira Airport heeft twee VIP Lounges. De luchthaven biedt verder persoonlijke begeleiding van en naar het vliegveld. Er is draadloos toegang tot Internet in het luchthavengebouw. Er zijn twee banken, een wisselkantoor en geldautomaten. In de aankomsthal is een postkantoor en het politiebureau beschikt over een loket voor gevonden voorwerpen.

In de luchtvaart industrie wordt Madeira Airport aangeduid met de afkortingen FNC (IATA airport code) en LPMA (ICAO airport code).

Link naar officiële website Madeira Airport.

Overige autoverhuur locaties in Funchal

Naast de verhuurders van Madeira Airport in Funchal vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Funchal: