Autohuur Arrecife

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Arrecife zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Arrecife

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Autohuur Lanzarote
  4. Arrecife
EasyTerra Autohuur Arrecife is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 214
Petra Orlando Rent a Car Lanzarote Airport
“Alles super goed verlopen”

“Alles super goed verlopen. Afspraken nagekomen.”

15-07-2019 15:29
Lia Den Os-kuipers Orlando Rent a Car Lanzarote Airport
“Keurig geregeld”

“Alles was prima in orde. Wel werd de creditcard belast voor 375 euro maar dit werd direct terug gestort na inlevering van de auto. Keurig en netjes geholpen.”

14-07-2019 08:28
Jvd SIXT Rent a Car Lanzarote Airport
“Prima prijs kwaliteit verhouding opdringerig bij verhuurder”

“Prima prijs kwaliteit verhouding. We hebben onze auto bij sixt gehuurd. Vooraf alle verzekeringen/eigen risico afgekocht. Eenmaal terplekke proberen ze vrij opdringerig alsnog aanvullingen aan te smeren omdat het allemaal niet of niet volledig gedekt zou worden. De bedragen vlogen om je oren. Ze praten erg op je gevoel in. Daarnaast waren hun zogenaamd niet bekend dat er een gratis tweede bestuurder bij zat. Je moet echt opletten, voor je het weet heb je allemaal extra kosten wat je eigenlijk al voor betaald hebt. Vervelend... Maar daar kan EasyTerra weinig aan het doen ben ik bang. ..”

06-05-2019 14:32

Locatie informatie voor Arrecife

Autoverhuur Arrecife
Autoverhuur Arrecife

Introductie

Arrecife is de hoofdstad van Lanzarote, een van de Canarische Eilanden.

Bevolking

De stad groeit de laatste jaren flink. In de afgelopen twintig jaar is het aantal inwoners bijna verdubbeld. Er wonen nu ruim 60.000 mensen in Arrecife.

Ligging

Arrecife ligt aan de zuidkust van Lanzarote.

Economie

Het oorspronkelijke middel van bestaan op Lanzarote – visserij – speelt nog steeds een belangrijke rol in de lokale economie van Arrecife. Hoewel het toerisme grotendeels is geconcentreerd in andere centra op het eiland (zoals Puerto del Carmen), is ook het grootste deel van de beroepsbevolking in Arrecife afhankelijk van het toerisme.

Vliegvelden

Het vliegveld van Arrecife ligt vijf kilometer ten westen van de stad langs de weg naar de populaire badplaats Puerto del Carmen. Arrecife Airport is gemakkelijk per huurauto bereikbaar, via de LZ-2. De route naar de luchthaven staat duidelijk op verkeersborden aangegeven.

Openbaar Vervoer

Er zijn regelmatige busverbindingen tussen Arrecife en de diverse badplaatsen. Taxi’s zijn ook volop aanwezig en veel goedkoper dan op het Spaanse vasteland. Soms rijden ze naar bepaalde bestemmingen voor een vast tarief, soms wordt de meter ingeschakeld. Spreek dat van tevoren goed af! Vanuit Arrecife zijn er veerverbindingen met de andere Canarische Eilanden en met Cadiz op het Spaanse vasteland.

Verkeer- en Parkeersituatie

In het centrum van Arrecife kan het lastig zijn een parkeerplaats te vinden. Parkeren is verboden bij stoepranden met een gele of witte lijn. Een blauwe lijn betekent dat u alleen tegen betaling mag parkeren.

Waar u niet moet parkeren: voor een vuilnisbak. Die worden de hele dag geleegd en als u de vuilnisophalers in de weg zit wordt uw auto weggesleept.

Hotels

Het aantal toeristen op Lanzarote is beperkt en bijgevolg ook het aantal overnachtingsmogelijkheden. In Arrecife is een aantal hotels en pensions, maar de meeste mensen kiezen voor een verblijf in een van de vakantieressorts buiten de hoofdstad. In het hoogseizoen moet u uw accommodatie reserveren.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Arrecife raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Arrecife

EasyTerra Autohuur Arrecife vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Spanje, maar in een andere stad dan Arrecife, klikt u dan door naar de Auto huren Spanje pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Spanje u een auto huren wilt.