Autohuur Porto Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Porto Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
2692 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Porto Airport

  1. Home
  2. Autohuur Portugal
  3. Autohuur Porto
  4. Porto Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 296
Andre Guerin Porto Airport
“Goedkoop en duidelijk”

“Goedkope deals met een duidelijke uitleg wat wel en wat niet in de huur inbegrepen zit.”

13-07-2018 12:27
Nico Rent a star Porto Airport
“Goede service en snelle afhandeling.”

“Goede service en snelle afhandeling. We konden ook simpel een gereserveerde auto omzetten naar een meer luxe auto. Prijstechnisch (Portugal) gunstig.”

08-06-2018 10:03
Joris Felix Keddy By Europcar Porto Airport
“Je betaald alles dubbel sluit geen…”

“Je betaald alles dubbel sluit geen verzekering af bij Easytera want ze huren onder bij een ander de auto die je krijgt lijkt nergens op is altijd vergelijkbaar in de ogen van de onderverhuurder”

02-06-2018 11:00

Locatie informatie voor Porto Airport

Porto Airport in het kort

De luchthaven van de Noord-Portugese stad Porto heet officieel Francisco Sá Carneiro. Dat is de naam van de Portugese minister-president die in 1980 overleed toen zijn vliegtuig neerstortte. Het vliegveld dat 11 kilometer ten noordwesten van Porto ligt, is het derde vliegveld van Portugal (gerekend naar het aantal passagiers). In 2004 verwekte het 3 miljoen passagiers. In de afgelopen jaren is de terminal uitgebreid om de groei van het aantal reizigers te kunnen opvangen.

De luchthaven is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg tussen Lissabon en Vigo. Er waren plannen voor het aanleggen van een metrolijn in 2005, maar het project is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Passagiers die met het openbaar vervoer willen reizen kunnen de bus pakken die elke 30 minuten afreist naar het centrum van Porto.

De luchthaven heeft een beperkt aantal restaurants, maar in de hele terminal zijn cafés en winkels. Er is een duty-free shop en er is een aardig aanbod van winkels met lokale producten uit Noord-Portugal. Er zijn 3 lounges aanwezig en een vergaderruimte. Er is een bank, een geldwisselkantoor, een postkantoor en geldautomaten.

In de luchtvaart industrie wordt Porto Airport aangeduid met de afkortingen OPO (IATA airport code) en LPPR (ICAO airport code).

Link naar officiële website Porto Airport.

Overige autoverhuur locaties in Porto

Naast de verhuurders van Porto Airport in Porto vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Porto: