Autohuur Porto Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Porto Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Porto Airport

  1. Home
  2. Autohuur Portugal
  3. Autohuur Porto
  4. Porto Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 270
Froukje Rent a star Porto Airport
“Geen problemen gehad”

“Geen problemen gehad. Mij valt wel op dat wat je besteld op de website gunstiger lijkt dan wat uiteindelijk in de voorwaarden staat. Dus hoe dat gaat als er echt iets is, weet ik niet.”

10-04-2018 19:20
Peter Keddy By Europcar Porto Airport
“Ruime keuze!”

“Krijg altijd een ruime keuze uit huurautos en verhuurders. Boek al jaren via Easyterra en ben nog nooit teleurgesteld!”

22-03-2018 10:12
Ljm Lenssen Keddy By Europcar Porto Airport
“Kreeg een betere auto als besteld voor…”

“Kreeg een betere auto als besteld voor dezelfde prijs. Was alleen wat lastig dat de saliemedewerker geen Engels sprak”

20-02-2018 07:28

Locatie informatie voor Porto Airport

Porto Airport in het kort

De luchthaven van de Noord-Portugese stad Porto heet officieel Francisco Sá Carneiro. Dat is de naam van de Portugese minister-president die in 1980 overleed toen zijn vliegtuig neerstortte. Het vliegveld dat 11 kilometer ten noordwesten van Porto ligt, is het derde vliegveld van Portugal (gerekend naar het aantal passagiers). In 2004 verwekte het 3 miljoen passagiers. In de afgelopen jaren is de terminal uitgebreid om de groei van het aantal reizigers te kunnen opvangen.

De luchthaven is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg tussen Lissabon en Vigo. Er waren plannen voor het aanleggen van een metrolijn in 2005, maar het project is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Passagiers die met het openbaar vervoer willen reizen kunnen de bus pakken die elke 30 minuten afreist naar het centrum van Porto.

De luchthaven heeft een beperkt aantal restaurants, maar in de hele terminal zijn cafés en winkels. Er is een duty-free shop en er is een aardig aanbod van winkels met lokale producten uit Noord-Portugal. Er zijn 3 lounges aanwezig en een vergaderruimte. Er is een bank, een geldwisselkantoor, een postkantoor en geldautomaten.

In de luchtvaart industrie wordt Porto Airport aangeduid met de afkortingen OPO (IATA airport code) en LPPR (ICAO airport code).

Link naar officiële website Porto Airport.

Overige autoverhuur locaties in Porto

Naast de verhuurders van Porto Airport in Porto vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Porto: