Autohuur Faro Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Faro Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Faro Airport

  1. Home
  2. Autohuur Portugal
  3. Autohuur Faro
  4. Faro Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 644
Anoniem Alamo Rent a Car Faro Airport
“Heb één keer een probleem gehad met het …”

“Heb één keer een probleem gehad met het auto verhuur bedrijf. Dat heeft easyterra prima opgelost.”

20-11-2017 07:08
M.c.m. Alamo Rent a Car Faro Airport
“Goede bijna nieuwe auto kunnen huren”

“Goede bijna nieuwe auto kunnen huren. Prima prijs/kwaliteit. Een volgende keer zou ik zo weer bij Easy Terra huren! Prima geregeld!”

04-11-2017 08:05
Rob Avis Faro Airport
“Altijd op een eenvoudige manier huurauto's vergelijken”

“Altijd op een eenvoudige manier overzicht over alle type huurauto's in een bepaalde locatie. Zelden ergens anders goedkopere aanbiedingen.”

21-10-2017 16:10

Locatie informatie voor Faro Airport

Faro Airport in het kort

Faro Airport is de belangrijkste luchthaven van de Algarve, in Zuid-Portugal. Het ligt 7 kilometer ten westen van de stad Faro. Veel budget vliegmaatschappijen hebben rechtstreekse vluchten op Faro vanuit Noord-Europa, zoals Easyjet, Flybe en Air Berlin. De meeste passagiers komen uit Groot-Brittannië, Nederland en Duitsland. Het terminalgebouw werd nog niet zo lang geleden uitgebreid en vernieuwd. Het is nu een moderne luchthaven. De Aankomst- en Vertrekhal zijn met elkaar verbonden. Tussen deze twee hallen zijn de meeste servicebalies te vinden.

Er is geen treinverbinding met Faro Airport. Wel kunt u vanuit Faro-stad met de trein verder reizen langs de kust, maar de service is vaak traag. Per auto is het vliegveld goed bereikbaar en er rijden bussen naar het busstation om vanaf daar de passagiers, met snelbussen, te brengen naar de toeristische plaatjes van de Algarve. Op een afstand van 2 kilometer vindt u het dichtstbijzijnde hotel.

Het vliegveld heeft een redelijk aantal bars, koffieshops en winkels. De taxfree afdeling heeft het gebruikelijk aanbod van sigaretten, drank en luxe etenswaren. Voor een mooi uitzicht over de aankomende- en vertrekkende vliegtuigen moet u op het dakterras zijn(geopend van april tot oktober). Daarnaast heeft het vliegveld een (beperkte) vergaderruimte (max 65 personen), aangepaste liften en toiletten voor minder validen, banken, geldautomaten, geldwisselkantoren en een postkantoor.

In de luchtvaart industrie wordt Faro Airport aangeduid met de afkortingen FAO (IATA airport code) en LPFR (ICAO airport code).

Link naar officiële website Faro Airport.