Autohuur Faro Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Faro Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Faro Airport

  1. Home
  2. Autohuur Portugal
  3. Autohuur Faro
  4. Faro Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 670
Frans Keddy By Europcar Faro Airport
“Uitstekend”

“Uitstekend. Met name omdat er, anders dan bij andere maatschappijen, niet onvoorzien extra kosten in rekening worden gebracht. Verder ook prima auto’s.”

05-03-2018 06:48
Drew Cole Avis Faro Airport
“Duidelijk en 100% correct”

“Duidelijk en 100% correct. Goede en heldere keuzes en afwerking precies volgens de afspraken. Tevreden klant. Volgend jaar weer!”

20-02-2018 19:36
Michael Alamo Rent a Car Faro Airport
“Good car; bad service”

“Car hired was good, against a reasonable price, with an all inclusive insurance. We still needed to allow the car rental company to take a guarantee/reservation on your credit card. Due to some technical issues, the car rental company was not able to withdraw that guarantee. After that, I got (almost) no support to get the guarantee released. Very customer unfriendly, by both the car rental company and EasyTerra”

27-01-2018 17:05

Locatie informatie voor Faro Airport

Faro Airport in het kort

Faro Airport is de belangrijkste luchthaven van de Algarve, in Zuid-Portugal. Het ligt 7 kilometer ten westen van de stad Faro. Veel budget vliegmaatschappijen hebben rechtstreekse vluchten op Faro vanuit Noord-Europa, zoals Easyjet, Flybe en Air Berlin. De meeste passagiers komen uit Groot-Brittannië, Nederland en Duitsland. Het terminalgebouw werd nog niet zo lang geleden uitgebreid en vernieuwd. Het is nu een moderne luchthaven. De Aankomst- en Vertrekhal zijn met elkaar verbonden. Tussen deze twee hallen zijn de meeste servicebalies te vinden.

Er is geen treinverbinding met Faro Airport. Wel kunt u vanuit Faro-stad met de trein verder reizen langs de kust, maar de service is vaak traag. Per auto is het vliegveld goed bereikbaar en er rijden bussen naar het busstation om vanaf daar de passagiers, met snelbussen, te brengen naar de toeristische plaatjes van de Algarve. Op een afstand van 2 kilometer vindt u het dichtstbijzijnde hotel.

Het vliegveld heeft een redelijk aantal bars, koffieshops en winkels. De taxfree afdeling heeft het gebruikelijk aanbod van sigaretten, drank en luxe etenswaren. Voor een mooi uitzicht over de aankomende- en vertrekkende vliegtuigen moet u op het dakterras zijn(geopend van april tot oktober). Daarnaast heeft het vliegveld een (beperkte) vergaderruimte (max 65 personen), aangepaste liften en toiletten voor minder validen, banken, geldautomaten, geldwisselkantoren en een postkantoor.

In de luchtvaart industrie wordt Faro Airport aangeduid met de afkortingen FAO (IATA airport code) en LPFR (ICAO airport code).

Link naar officiële website Faro Airport.