Autohuur Kaapstad Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Kaapstad Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Kaapstad Airport

  1. Home
  2. Autohuur Zuid-Afrika
  3. Autohuur Kaapstad
  4. Kaapstad Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.4 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 130
Dirk Jan Van Eijk Avis Kaapstad Airport
“Kijk, vergelijk en boek uw auto.”

“Altijd de beste auto voor de beste prijs. Ook achteraf bij bijvoorbeeld een schadeafhandeling wordt men perfect geholpen.”

18-04-2018 19:50
Titia Van T Hof Hertz Kaapstad Airport
“prettige organisatie”

“prettige organisatie, veel info.”

03-04-2018 15:01
Leo Gras Bidvest Car Rental Kaapstad Airport
“Via Easy Terra heb ik diverse keren…”

“Via Easy Terra heb ik diverse keren auto's gehuurd in Zuid Afrika tegen zeer concurrerende prijzen. Het enige nadeel is dat zij telefonisch moeilijk te bereiken zijn, en in het geval het wel lukt, bepaald niet behulpzaam.”

20-03-2018 07:58

Locatie informatie voor Kaapstad Airport

Kaapstad Airport in het kort

Het tweede vliegveld van Zuid-Afrika ligt zo'n 20 km ten oosten van Kaapstad. Per jaar verwerkt de luchthaven zo'n 6 miljoen passagiers, men verwacht dat dit aantal in 2015 verdubbeld is. Cape Town International Airport is enkel bereikbaar per taxi of auto en ligt langs de snelweg N2 naar Kaapstad.

Tegenover de luchthaven bevindt zich een hotel met Internet aansluiting. Verder beschikt de luchthaven een groot assortiment winkels, bagagekruiers, banken, geldwisselautomaten en er is overal draadloos Internet aanwezig.

In de luchtvaart industrie wordt Kaapstad aangeduid met de afkortingen CPT (IATA airport code) en FACT (ICAO airport code).

Link naar officiële website Kaapstad Airport

Overige autoverhuur locaties in Kaapstad

Naast de verhuurders van Kaapstad Airport in Kaapstad vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Kaapstad: