Autohuur Milaan

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Milaan zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Milaan

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Milaan

EasyTerra Autohuur Milaan is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 326
Lauro Bongioli Avis Milaan Malpensa Airport
“auto”

“Nooit heb je de auto die wenst”

11-06-2018 08:50
Willemse Win Rent Bergamo Airport
“Goede communicatie”

“Goede communicatie vooraf en achteraf. Ter plaatste niet alles ok (verkeerde autoklasse mee) weet niet waar de fout zat, maar is later prima opgelost. Prima club om bij te boeken in ieder geval.”

01-06-2018 09:46
Philip Woldringh Enterprise Milaan Linate Airport
“Tot nu toe probleemloos…!”

“Tot nu toe geen enkel probleem gehad met door EasyTerra verleende dienst. Je kunt het pas echt beoordelen als er zich moeilijkheden voordoen met de lokale verhuurder en als je EasyTerra hulp moet vragen. Dat was tot nu toe niet nodig. Ik heb dat wel meegemaakt met HappyCar en dat is een buitengewoon slechte intermediair.”

09-05-2018 06:49

Locatie informatie voor Milaan

Introductie

Milaan is een synoniem voor stijl. Deze stad is de grootste in het noorden van Italië en is tevens de financiële hoofdstad van het gehele land. Dit dichtst bevolkte en meest ontwikkelde gedeelte, is het meest geïndustrialiseerde gebied van Italië en het Mekka voor modeliefhebbers.

Bevolking

Milaan heeft rond de 1,6 miljoen inwoners. Deze op één na grootste stad van Italië haar bevolking is voor 91% van Italiaanse afkomst. Veel van de immigranten komen uit Azië en landen uit het noorden van Afrika.

Ligging

Milaan ligt in de regio Lombary. Dit is een provincie in het noorden van Italië. Het grenst aan de Alpen en de rivier “De Po” stroomt er doorheen. Milaan ligt in de vlakte net onder de Alpen.

Economie

De financiële hoofdstad van Italië heeft met 4,8% op Rome na het grootste aandeel in het bruto binnenlands product. Milaan is de kern van één van de rijkste gedeelten ter wereld. De stad is zeer geïndustrialiseerd. Deze exclusieve stad is beroemd vanwege haar modebedrijven en modewinkels, waarvan “Galleria Vittorio Emanuele” bekent staat als het oudste winkelcentrum ter wereld. Milaan is één van de wereldhoofdsteden van de mode.

“Fiere Milano” behoort samen met die van Hannover, Los Angeles and Parijs tot de grootste tentoonstelling- en handelscentra ter wereld. Dit nieuwe beursterrein ligt in het noordwesten van de stad.

Vliegvelden

Milaan heeft een groot internationaal vliegveld “Malpensa International Airport” genaamd of afgekort “MXP”. Deze ligt aan de west kant van de stad. Naast de huurauto kan met met de “Malpensa Express”, een trein, de stad gemakkelijk bereiken. “Linate Airport” of afgekort “LIN” ligt in Milaan zelf en wordt gebruikt voor Europees en nationaal transport.

Openbaar Vervoer

Milaan heeft een suburban treinnetwerk welke Milaan verbindt met de regionale en nationale netwerken. Daarnaast heeft Milaan de “Passante Ferroviario”. Dit is een ondergrondse of subway. Naast het busnetwerk heeft Milaan een efficiënte taxi service. Deze wordt gerund door privé bedrijfjes. De taxi’s zijn wit van kleur.

Verkeer- en Parkeersituatie

Heftige milieuvervuiling heeft ertoe geleid dat de Milanese bestuurders er alles aan doen om het in- en uitgaande verkeer in Milaan te minimaliseren. Dit heeft er onder toe geleid dat er geen mogelijkheid is om de auto gratis op de straat te parkeren. Parkeren in het centrum is wel mogelijk tegen betaling. Deze betaling geld tussen 7 uur in de ochtend tot 8 uur ’s-avonds.

Hotels

De hotels in Milaan zijn vrij duur. Het is zeker aan te raden om van te voren een hotel te boeken. Er moet rekening worden gehouden dat wanneer er een handelsbeurs etc. wordt gehouden er soms geen hotelkamers meer vrij zijn in de stad. Informeer hiernaar bij de tourist office.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Milaan raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Auto Huren Milaan

Autoverhuur locaties in Milaan

EasyTerra Autohuur Milaan vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Italië, maar in een andere stad dan Milaan, klikt u dan door naar de Autohuur Italië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Italië u een auto huren wilt.