Autohuur Granadilla de Abona

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Granadilla de Abona zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Granadilla de Abona

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Autohuur Tenerife
  4. Granadilla de Abona

EasyTerra Autohuur Granadilla de Abona is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.7 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 186
J.w.h. Mouwen Avis South Tenerife Reina Sofia Airport
“wij zijn heel tevreden over Easy Terra.”

“wij zijn heel tevreden over Easy Terra. Het zoeken op de website is gemakkelijk, en de keuze groot. We vinden het fijn dat we voor de verzekering verschillende mogelijkheden kunnen kiezen. de afwikkeling op de website gaat vlot en gemakkelijk. De voucher wordt snel verzonden. tot op heden hebben we altijd prima verhuurbedrijven gehad, met een goede auto en vlotte administratie. we maken al jaren gebruik van Easy Terra, en zullen dat absoluut blijven doen!”

21-02-2018 12:02
Fam. Bijsterbosch Keddy By Europcar South Tenerife Reina Sofia Airport
“Dank voor waarschuwing om geen extra kosten te maken”

“We hebben een auto gehuurd voor op Tenerife in december 2017, huur + afkoop eigen risico (eerst schade betalen op Tenerife en dan geld terug ontvangen in Nederland). Op de website van EasyTerra werd er al gewaarschuwd om niets extra te verzekeren op Tenerife. Bij het verhuurbedrijf op het vliegveld werd inderdaad geprobeerd om meer te verkopen. 1e. een extra bestuurder. (Hebben we niet gedaan) 2e. de auto, een Clio, zou te weinig power hebben, er werd geadviseerd om een Meriva te nemen. € 8 per dag extra .(hebben we niet gedaan, de Clio beviel prima) 3e. we zouden nog een extra eigen risico-afkoop moeten nemen, zodat we op Tenerife de kosten niet eerst hoefden te betalen. € 12 per dag extra (hebben we niet gedaan, ) Gelukkig was er al op de website van jullie gewaarschuwd voor zulke dingen, daarom stonden we stevig in onze schoenen om niets extra's er bij te nemen, dank voor deze waarschuwing.”

06-01-2018 22:38
Martinus Cornelis Verzaal Hertz South Tenerife Reina Sofia Airport
“Easyterra heeft ons geholpen een goeie …”

“Easyterra heeft ons geholpen een goeie auto voor een voordelige prijs te vinden. Geen extra kosten ter plaatste alles vooraf betaald. Goede ervaring!!”

24-12-2017 10:16

Locatie informatie voor Granadilla de Abona

Introductie

Granadilla de Abona is een stadje op het Canarische eiland Tenerife. Het is vooral bekend van de belangrijkste luchthaven op Tenerife. Ook ligt het dicht bij populaire stranden als El Médano en La Tejita.

Bevolking

Het stadje heeft ruim 17.000 inwoners.

Ligging

Granadilla de Abona ligt in het zuiden van Tenerife, tussen de op een na hoogste berg van het eiland – de Guajara – en de Atlantische Oceaan. Het stadje ligt in een droge, woestijnachtige omgeving.

Economie

Toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten, niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van Reina Sofia Airport, het belangrijkste vliegveld van Tenerife. Daarnaast wordt er ook wel enige landbouw bedreven: er worden onder meer graan, groenten, fruit (vooral sinaasappels) en aardappelen verbouwd.

Vliegvelden

Reina Sofia Airport is het grootste en drukste vliegveld van Tenerife, waar vele vakantievluchten aankomen en vertrekken. Het ligt zeven kilometer ten zuiden van Granadilla de Abona en is gemakkelijk per huurauto bereikbaar. Vanuit het stadje volgt u de TF-64. Bij San Isidro neemt u vervolgens de snelweg TF-1 (Autopista del Sur). De luchthaven ligt pal langs deze snelweg en de afslag staat duidelijk op borden aangegeven.

Openbaar Vervoer

De moderne bussen met airconditioning van Interurbanos de Tenerife S.A. (TITSA) verbinden alle belangrijke plaatsen op Tenerife. Wel kan de rit lang duren omdat er vele haltes zijn. Tussen het populaire strand Playa de las Americas in het zuiden (ten westen van Granadilla de Abona)  en de hoofdstad Santa Cruz in het noorden is een snelbusverbinding.

Verkeer- en Parkeersituatie

De hoofdweg op Tenerife bestaat uit twee snelwegen: Autopista del sur en Autopista del norte. Samen vormen ze een bijna gesloten rondweg, alleen in het bergachtige westen wordt de weg smaller.

Parkeren kan een probleem zijn op Tenerife. In de grote toeristencentra is dubbel parkeren heel gebruikelijk. Als u daardoor niet kunt wegrijden, maak u niet druk: even toeteren en de andere bestuurder komt opdagen om zijn auto te verplaatsen. Als u lang wilt parkeren is het aan te raden uw huurauto te stallen in een van de vele parkeergarages. Het is niet alleen veiliger, maar uw auto staat dan ook niet in de felle zon.

Hotels

In Granadilla de Abona is een beperkt aanbod van accommodaties. De meeste hotels en vakantieressorts op Tenerife vindt u langs de populaire stranden. Tenerife trekt het hele jaar door toeristen. Het is daarom zeer aan te raden uw hotelkamer ruim van tevoren te reserveren.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Granadilla de Abona raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Granadilla de Abona

EasyTerra Autohuur Granadilla de Abona vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Spanje, maar in een andere stad dan Granadilla de Abona, klikt u dan door naar de Autohuur Spanje pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Spanje u een auto huren wilt.