Autohuur Chania Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Chania Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Chania Airport

  1. Home
  2. Autohuur Griekenland
  3. Autohuur Kreta
  4. Autohuur Chania
  5. Chania Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.1 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 135
Sjors Avis Chania Airport
“Prima aanbieder!”

“Prima aanbieder: duidelijke website, goede prijzen. Het is duidelijk welke categorie auto je krijgt, van welk verhuurbedrijf en waar je de auto kan oppikken. Ik had gekozen voor het "worry-free" pakket. Hierbij moet je rekening houden met het feit dat bij ophalen van de auto geprobeerd wordt je een extra verzekering aan te smeren en dat een bedrag op je creditcard wordt gereserveerd. (Dit is altijd zo bij afkopen eigen risico via een tussenpartij.) Zeer goede ervaring, plaatselijke verhuurbedrijf ook top (Avis luchthaven Kreta)!”

15-07-2019 14:23
Daniel Lourouse Drive Hellas Chania Airport
“Altijd goed gedaan via easyterra”

“Altijd goed gedaan via easyterra”

04-06-2019 09:37
Arjen Heeringa Drive Hellas Chania Airport
“Helaas was onze auto niet de Peugeot…”

“Helaas was onze auto niet de Peugeot 208 die besteld hadden, maar kregen we een Hyundai Tucson 4 weeldrive upgrade van zeker 15 jaar oud. Onze verhuurder Drive (Hellas) was niet aanwezig op de airporthal, maar er stond iemand te wachten van Euro Dollar verhuur die weer in opdracht werkte van Drive. Papieren in orde maken en auto controle vond buiten plaats in het donker. Bij het inleveren was er iemand op een onverhard parkeerterrein die zij zet hem maar ergens neer, keek helemaal niet naar de auto en ik kreeg geen bewijs van inlevering en schadeloosstelling. Vond het maar raar allemaal en ben toch maar even gaan bellen met Easy Terra want er was wel 920 euro borg op mijn Visa cart gereserveerd. Prima geholpen door Easy Terra en toen ik thuis de volgende dag op mijn Visa rekening keek was de reservering er al af. Zal zeker weer bij Easy Terra boeken, maar niet meer bij Drive.”

20-05-2019 16:18

Locatie informatie voor Chania Airport

Chania Airport in het kort

Chania Airport ligt 14 kilometer ten oosten van Chania, op het westelijke gedeelte van Kreta, Griekenland. Het vliegveld wordt ook wel Ionnis Daskologiannis genoemd, naar een Griekse vrijheidstrijder uit de 18e eeuw. Chania Airport verwerkt 1,5 miljoen passagiers per jaar en is daarnaast ook een militaire luchthaven.

De luchthaven is per auto en taxi uitstekend te bereiken. Er is geen railverbinding tussen de luchthaven en Chania. Net buiten de luchthaven stopt af en toe een bus. Er is geen hotel op Chania Airport, maar een paar kilometer verderop zijn er diverse mogelijkheden om te overnachten.

Er zijn een paar winkels en (snack)bars te vinden. Er zijn geen speciale zakelijke faciliteiten op de luchthaven. In de terminal vindt u een geldautomaat en een eerstehulppost.

In de luchtvaartindustrie wordt Chania Airport aangeduid met de afkortingen CHQ (IATA airport code) en LGSA (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Chania Airport.

Overige autoverhuur locaties in Chania

Naast de verhuurders van Chania Airport in Chania vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Chania:

Stadskantoren