Autohuur Rome Fiumicino Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Rome Fiumicino Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Rome Fiumicino Airport

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Autohuur Rome
  4. Rome Fiumicino Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.7 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 132
Sebastiaan Vardy Hertz Rome Fiumicino Airport
“Alles verliep soepel deze keer.”

“Alles verliep soepel deze keer. Wij waren tevreden. Belangrijk, want de vorige vakantie kregen wij de huur auto niet mee en liep alles mis.”

29-05-2017 07:56
Jos Avis Rome Fiumicino Airport
“Alles top geregeld”

“Prima in orde, papierwerk netjes toegezonden gekregen, geen gezeur of verassingen achteraf.”

07-09-2016 09:52
Johanna Vrielink Hertz Rome Fiumicino Airport
“Alles verliep normaal.”

“Reservering verliep goed. Enige verwarring op het vliegveld omdat er op het formulier behalve de firma waar ik huurde ( Herz) ook Europecar vermeld werd. Via de site nam ik : geen eigen risico, ook niet voor glas enz. Dat was moeilijk terug te vinden op het formulier.”

04-09-2016 06:07

Locatie informatie voor Rome Fiumicino Airport

Rome Fiumicino Airport in het kort

Rome Fiumicino Airport staat ook wel bekend als Leonarde Da Vinca Airport, maar wordt meestal Fiumicino Airport genoemd en is het belangrijkste vliegveld van Rome. Het is een drukke luchthaven, in 2005 verwerkte Fiumicino 29 miljoen passagiers. De luchthaven heeft vier terminals, tussen deze terminals rijdt elke 20 minuten een Shuttlebus, die ook het terrein voor lang parkeren aandoet. Het ligt 26 kilometer ten zuidwesten van Rome en is gemakkelijk per auto bereikbaar vanaf de ringweg rond de Italiaanse Hoofdstad. Verder is het vliegveld bereikbaar per trein en bus. De luchthaven heeft één hotel dat met de terminals en het treinstation verbonden is via een luchtbrug, twee andere hotels in de omgeving zijn gratis bereikbaar met een pendelbus.

Fiumicino heeft een uitgebreid winkelgebied met in totaal meer dan 130 winkels. In alle terminals zijn (snack)bars, cafés en restaurants aanwezig. Er bevindt zich een zakelijk centrum met beperkte openingstijden en er zijn twee VIP-Lounges met douches en computers met Internettoegang. Verder beschikt de luchthaven over banken, geldwisselkantoren, geldautomaten en postkantoren.

In de luchtvaart industrie wordt Rome Fiumicino Airport aangeduid met de afkortingen GCO (IATA airport code) en LIRF (ICAO airport code).

Link naar officiële website Rome Fiumicino Airport