EUR (€)
 • Deutsch
 • Nederlands
 • English (US)
 • Français
 • Svenska
 • Vlaams
 • Italiano
 • Español
 • Polski
 • English (UK)
 • Norsk
 • Português
 • Suomi
 • Deutsch (AT)
 • Deutsch (CH)
 • Dansk
  • Klantbeoordelingen 8.4 / 10
 • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven
Artikel overzicht
Worry-Free

Worry-Free: De beste huurauto’s verzameld

Moet ik mijn eigen risico helemaal afdekken? Welke verzekeringen heb ik minimaal nodig? En bij welk verhuurbedrijf kan ik dan het beste terecht? Allemaal lastige vragen die je moet beantwoorden als je een auto wilt huren voor op vakantie. Nergens voor nodig, vinden wij. Daarom bedachten we Worry-Free. Een selectie van de allerbeste auto's, die voldoen aan de belangrijkste voorwaarden.

Worry-Free: De beste huurauto’s verzameld

Waar moet een Worry-Free auto aan voldoen?

Een huurauto kan niet zomaar toetreden tot onze Worry-Free selectie. We bieden daarin alleen de beste auto's aan. Zo weet jij zeker dat alles goed geregeld is en je niet ineens een dikke rekening voor je neus krijgt wanneer je de auto weer inlevert. Daarom moeten deze auto's aan vier strenge eisen voldoen.

Eigen risico gedekt

Rijd je schade of word je huurauto gestolen? Geen probleem! Deze auto's zijn hier standaard voor verzekerd, maar je hebt vaak wel te maken met een hoog eigen risico. Het is dan ook verstandig om je eigen risico af te dekken. Auto's met het Worry-Free label hebben geen eigen risico of een door ons afgedekt eigen risico, wij betalen dan de schade. Alles over verzekeringen & eigen risico

Gunstig brandstofbeleid

Je krijgt jouw huurauto altijd mee met een volle tank en levert hem ook vol weer in. Dat is een stuk voordeliger dan wanneer jij vooraf moet betalen voor de benzine en het verhuurbedrijf voor jou de tank vult. Zo weet je namelijk zeker dat je alleen betaalt voor wat je ook daadwerkelijk gebruikt. Extra voordeel behalen? Check wat het tankstation met het laagste brandstoftarief is. Lees meer over brandstofbeleid

Onbeperkte kilometers

Of je nou 100 of 1000 kilometer per dag rijdt, het kost je helemaal niks extra's. Zo krijg je niet achteraf nog een dikke rekening omdat je onverwacht een stuk meer gereden hebt dan van tevoren gedacht of iets te vaak de verkeerde afslag genomen hebt. Daar hoef je je in ieder geval niet druk om te maken.

Goede beoordeling verhuurbedrijf

Alleen de beste verhuurbedrijven vallen binnen onze Worry-Free selectie. Dit betekent dat verhuurders een hoge gemiddelde klanttevredenheid nodig hebben. Het cijfer wordt gebaseerd op beoordelingen van mensen die eerder een auto bij dit bedrijf gehuurd hebben.

Veelgestelde vragen

Het Worry-Free label maakt kiezen een stuk makkelijker, niet voor niets kiezen de meeste klanten voor een huurauto uit deze selectie. Meer lees je in de veelgestelde vragen hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Betaal ik extra voor Worry-Free? Niet per se. Het is namelijk geen extra pakket dat je koopt, maar een label dat de auto krijgt als hij aan de door ons gestelde eisen voldoet. Auto’s die niet aan de Worry-Free eisen voldoen, zijn misschien minder goed verzekerd of hebben een beperkt aantal kilometers die je kosteloos mag rijden. Daardoor kan de huurprijs lager zijn dan die van een Worry-Free auto. Echter betekent dit wel dat je achteraf voor extra kosten kunt komen te staan. Heb ik meer verzekeringen nodig dan standaard inbegrepen? Alle auto's van EasyTerra hebben standaard een CDW-, WA- en diefstalverzekering. Het kan daarnaast verstandig zijn om te kiezen voor een uitgebreide dekking of het afdekken van je eigen risico. Dit is afhankelijk van jouw eigen wensen en situatie. Bij auto's in de Worry-Free selectie is het eigen risico altijd afgedekt en betaal je deze dus nooit zelf. Alles over verzekeringen & eigen risico Wat als de auto die ik wil niet het Worry-Free label heeft? Dat betekent dat hij niet voldoet aan een of meerdere eisen zoals beschreven op deze pagina. Is het eigen risico niet afgedekt? Dan kun je tijdens het bestelproces aangeven dat je dit wilt en regelen wij dat voor je. Als het gaat om een van de andere eisen, dan kun je het beste voor jezelf bedenken of je het belangrijk vindt dat de auto voldoet aan de Worry-Free eisen of dat je alsnog liever de auto huurt die je in gedachten had. Betaal ik alsnog een borgsom bij Worry-Free auto's? Waarschijnlijk wel. De meeste verhuurders hanteren een borgsom die je betaalt met je creditcard wanneer je de auto ophaalt. Omdat bij auto's met het Worry-Free label het eigen risico is afgedekt, krijg je dit bedrag terug. Ook als je schade rijdt, dan betalen wij die namelijk voor je. Het is verstandig om de huurvoorwaarden te controleren, aangezien sommige schades, zoals schade aan banden of ruiten, niet altijd worden gedekt. Hoe werkt het als ik schade rijd? Als je schade rijdt, dan betaal je in eerste instantie gewoon het betreffende bedrag aan het verhuurbedrijf waar jij de auto weer inlevert. Het is belangrijk dat je direct contact met ons opneemt, zodat wij zo snel mogelijk de schade kunnen vergoeden. We hebben dan de volgende documenten van je nodig:

- Huurcontract
- Schaderapport van het autoverhuurbedrijf
- Politierapport of een schriftelijke kennisgeving van de politie bij een eenzijdig ongeval
- Een bewijs van betaling en/of een kopie van het creditcardafschrift

Zodra je hebt gereserveerd, ontvang je per e-mail een voucher. Hierop staat in duidelijke taal omschreven wat je moet doen in het geval van schade of diefstal.
 1. Home
 2. Informatie en reisinspiratie
 3. Worry-Free: zorgeloos een auto huren