Autohuur Heraklion Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Heraklion Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Heraklion Airport

  1. Home
  2. Autohuur Griekenland
  3. Autohuur Kreta
  4. Autohuur Heraklion
  5. Heraklion Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 55
Elisabeth Enterprise Heraklion Airport
“Regelmatig een auto gehuurd op Kreta …”

“Regelmatig een auto gehuurd op Kreta bij verschillende verhuurders via Easy Terra. Tot op heden is dit prima verlopen. Auto was er, verhuurder was op de hoogte.”

07-09-2017 12:37
Cees Enterprise Heraklion Airport
“prima keuze”

“Al meerdere jaren via Easy Terra autos gehuurd in verschillende landen in zuid-europa. Hierbij nooit problemen gehad.”

24-07-2017 16:16
T.j.m. Janmaat Enterprise Heraklion Airport
“Betrouwbaar en goede auto's”

“Al meerdere keren gebruik gemaakt van Easy Terra op vliegveld Heraklion Kreta. De service is snel en vakkundig. Het wagenpark (vooral van Enterprices) is prima!”

16-11-2016 12:45

Locatie informatie voor Heraklion Airport

Heraklion Airport in het kort

Het vliegveld van Heraklion op Kreta heet officieel ‘Nikos Kazantzakis’, genoemd naar een schrijver en filosoof. Per jaar maken ongeveer 5 miljoen passagiers gebruik van dit vliegveld. Het terminalgebouw is vrij klein en daardoor is het er enorm druk op de topdagen in het hoogseizoen. Het is daarom gebruikelijk dat vertrekkende passagiers buiten moeten wachten en dit kan zo nu en dan wel even duren, want vliegtuigen van en naar Herakilon Airport lopen vaak vertraging op. Vandaar dat men bezig is aan de bouw van een nieuwe luchthaven, maar het zal nog jaren duren voordat deze in gebruik zal worden genomen. Het vliegveld wordt ook gebruikt door de Griekse luchtmacht. Daarom is fotograferen er officieel verboden.

Het vliegveld dat aan de rand van Heraklion ligt is goed bereikbaar per bus en auto. Voor overnachtingen kunt u op het luchthaventerrein niet terecht.

Het aanbod van winkels en eetgelegenheden is beperkt. Er bevindt zich één restaurant en er zijn vijf cafés en de prijzen liggen hoog. Er zijn geen kantoren of vergaderruimtes te huur op Heraklion Airport. Verder kent de luchthaven weinig faciliteiten. Er is een bank en er zijn enkele geldautomaten.

In de luchtvaart industrie wordt Heraklion Airport aangeduid met de afkortingen HER (IATA airport code) en LGIR (ICAO airport code).

Link naar officiële website Heraklion Airport.

 

Overige autoverhuur locaties in Heraklion

Naast de verhuurders van Heraklion Airport in Heraklion vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Heraklion: