Autohuur Olbia

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Olbia zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
3106 beoordelingen "Goed" 7.9 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Olbia

  1. Home
  2. Autohuur Italië
  3. Autohuur Sardinië
  4. Olbia

EasyTerra Autohuur Olbia is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 167
Frans Uit Amsterdam. Alamo Rent a Car Olbia Airport
“Voordelige autohuur via EasyTerra”

“Via EasyTerra hebben wij voordelig een auto kunnen huren bij Alamo op het vliegveld van Olbia, Sardinië. Een soortgelijke aanbieder viel af, die was erg duur geworden. We kregen bij Alamo een nieuwe, pas een maand oude Fiat 500L, die heel goed beviel. De afkoop eigen risico is gedekt door EasyTerra. We hebben er op vertrouwd dat dat geen problemen zou opleveren. Gelukkig hadden we geen schade.”

01-10-2018 12:45
Peter Keddy By Europcar Olbia Airport
“Review”

“Goede ervaring, geen tegenvallers.”

14-09-2018 11:56
Brigitte Janssen Win Rent Olbia Airport
“makkelijke site auto gekregen zoals ik…”

“makkelijke site auto gekregen zoals ik heb besteld goede klantenservice”

04-09-2018 06:54

Locatie informatie voor Olbia

Autoverhuur Olbia
Autoverhuur Olbia

Introductie

Olbia is een drukke industriestad en is in bezit van een grote drukke haven. Voor de meeste mensen is dit de eerste indruk die ze krijgen van het schitterende eiland Sardinië. De stad zelf is niet zo indrukwekkend als de kuststrook in de buurt, veel mensen reizen dan ook snel verder vanuit Olbia.

Bevolking

Olbia telt rond de 43.000 inwoners, al doen de straten van Olbia snel vermoeden dat het een grotere stad is. Dit komt door de vele toeristen die per vliegtuig of per boot in Oblia starten met het verkennen van Sardinië.

Ligging

Olbia ligt op de noordoost kant van het eiland Sardinië. Sardinië ligt ten oosten van het vaste land van Italië. De stad Olbia ligt ongeveer ter hoogte van Napels en is gelegen aan de Tyrreense zee.

Economie

Vroeger exporteerde men vanuit de haven van Olbia voornamelijk graan, dit heeft tot economische bloei geleid. Momenteel meren er veel toeristenschepen af in de haven van Olbia. De toeristensector is van eminent belang voor Olbia. Ten eerste omdat de meeste toeristen via Olbia haar haven of vliegveld verder Sardinië in trekken en omdat de toeristen ook Olbia zelf ontdekken.

Er zijn vele bars en restaurant gevestigd in de wijk rondom de haven van Olbia. Doordat de omgeving rondom Olbia schitterend is, het heeft een van de mooiste kuststroken in de Middellandse Zee, komt er een grote verscheidenheid toeristen naar toe. Van jetset tot rugzaktoerist.

Vliegvelden

Het vliegveld Olbia Airport, ook wel bekend als Aeroporto Olbia Costa Smeralda, ligt een aantal kilometers ten zuidoosten van de stad. Dit vliegveld verwerkt onder andere vluchten afkomstig van de grotere vliegvelden in Italië.

Openbaar Vervoer

Het locale openbaar vervoer bedrijf is heet ASPO. Met bus nummer 8 kunt van en naar het vliegveld reizen. ARST bussen vertrekken van de haven en het busstation naar resorts in de buurt, zoals Costa Smeralda. Er zijn ook treinverbindingen met de andere grote steden op Sardinië zoals Sassari. Er is een veerdienst actief naar Livorno en naar Civitavecchia. De laatste dienst is erg gewild en druk, omdat ze ook een snelle veerdienst aanbieden. Het is aan te raden om deze snelle veerdienst ten minste drie weken van te voren te boeken.

Verkeer- en Parkeersituatie

Olbia ondervindt geen verkeer- en parkeer problemen. U kunt uw huurauto meenemen op de veerdienst vanaf de vaste wal. Vanuit Olbia kunt u het eiland prima met de huurauto verkennen.

Hotels

Olbia heeft meerdere hotels. Er zijn geen bijzonderheden te melden. Ook zijn er rondom de stad vele hotels en vakantie resorts.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Olbia raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Olbia

EasyTerra Autohuur Olbia vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Italië, maar in een andere stad dan Olbia, klikt u dan door naar de Autohuur Italië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Italië u een auto huren wilt.