• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven

Cal Auto autoverhuur Tel Aviv Ben Gurion Airport

Op EasyTerra vind je alle beschikbare huurauto’s bij Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen

# beoordeeld van 10 verhuurbedrijven op Tel Aviv Ben Gurion Airport

  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Onafhankelijke vergelijker Wij helpen je met betrouwbare informatie en echte reviews

Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport

Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport

Plus- & minpunten

Shuttle service

Het is niet mogelijk om direct in de terminal geholpen te worden.

Geen Worry-Free aanbod

Cal Auto biedt in Tel Aviv Ben Gurion Airport helaas geen Worry-Free auto's aan.

Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport veelgestelde vragen

Onderstaand zijn de meest gestelde vragen voor Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina.

Kan ik bij Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport een auto huren zonder creditcard? In principe heb je altijd een creditcard nodig voor het huren van een auto bij Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport.

Zodra je de huurauto ophaalt, betaal je een borg. Om deze borg te kunnen betalen heb je een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. De verhuurder reserveert vervolgens het borgbedrag op jouw creditcard, zodat ze in het geval van schade of andere extra kosten dit kunnen verhalen.

Als je de huurauto weer terugbrengt, wordt hij gecontroleerd op eventuele schade of andere mankementen. Is er niets aan de hand? Dan wordt het bedrag dat gereserveerd werd op jouw creditcard weer vrijgegeven. Lees meer over borg op onze pagina: Borg bij autohuur
Kan ik een busje huren bij Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport? We hebben onlangs bij Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport geen beschikbare busjes gezien. Maar doe een zoekopdracht voor jouw periode en filter op 'personenbusje' of het aantal passagiers om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een elektrische auto huren bij Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport? We hebben onlangs bij Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport geen aanbiedingen voor elektrische of hybride auto's gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een auto zonder eigen risico huren bij Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport? We hebben bij Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport recent geen auto's 'zonder eigen risico' gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Is Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport gevestigd in de terminal? Nee, Cal Auto heeft op Tel Aviv Ben Gurion Airport geen balie in de terminal. Maar een gratis shuttle service brengt je bij de verhuurlocatie aan de rand van de luchthaven.
Worry-Free

Auto huren zonder zorgen

Geen verborgen kosten dankzij het Worry-Free label

Waarom bij ons boeken?

  • Gratis annuleren en wijzigen
  • Echte reviews
  • Onafhankelijke prijsvergelijker
  • 24.000+ ophaallocaties wereldwijd

Tel Aviv Ben Gurion Airport car rental

Are you looking for information in English about booking a rental car in Tel Aviv Ben Gurion Airport?

Read more

Locatie Cal Auto Tel Aviv Ben Gurion Airport