• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven
Hulp nodig?
+31 85 001 2744

Autohuur addCarRental Keflavik International Airport

Huur zorgeloos een auto op 49.360 locaties

Op EasyTerra vind je alle beschikbare huurauto’s bij addCarRental Keflavik International Airport

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen

#16 beoordeeld van 23 verhuurbedrijven op Keflavik International Airport

  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Onafhankelijke vergelijker Wij helpen je met betrouwbare informatie en echte reviews

addCarRental Keflavik International Airport

Je huurt al een auto bij addCarRental Keflavik International Airport vanaf per dag. addCarRental Keflavik International Airport wordt door onze klanten beoordeeld met gemiddeld een 6.8 wat matig is. Daarmee staat addCarRental op plek 16 (van 23 autoverhuurders in Keflavik International Airport)

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. Bij ons vind je naast de autohuur prijzen van addCarRental ook de prijzen van vele andere autoverhuurders. Op zowel Keflavik International Airport als op 24.000+ andere locaties wereldwijd. Zo weet je zeker dat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Plus- & minpunten

Goede staat van huurauto's

Auto's van addCarRental zijn meestal in een zeer goede staat.

Worry-Free beschikbaar

Een Worry-Free auto huur je bij addCarRental vanaf per dag

Personeel

Het personeel van addCarRental wordt beoordeeld met een 7

Shuttle service

Het is niet mogelijk om direct in de terminal geholpen te worden.

Lange wachttijd bij de balie

De gemiddelde wachttijd bij de balie is 7 minuten.

Hogere prijzen

Bij addCarRental betaal je met per dag gemiddeld meer voor een auto.

Klanten waarderen addCarRental Keflavik International Airport met een

Aantal reviews: 91

addCarRental wagenpark - Keflavik International Airport

Onderstaand toont een selectie huurauto's van addCarRental op Keflavik International Airport. Doe een zoekopdracht om alle aanbiedingen te bekijken.

Autotype
Intermediate
Standard
Luxury
SUV

Klantwaardering addCarRental Keflavik International Airport

Op basis van 91 klantbeoordelingen

Recente beoordelingen

addCarRental Keflavik International Airport veelgestelde vragen

Onderstaand zijn de meest gestelde vragen voor addCarRental Keflavik International Airport. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina.

Kan ik bij addCarRental Keflavik International Airport een auto huren zonder creditcard? In principe heb je altijd een creditcard nodig voor het huren van een auto bij addCarRental Keflavik International Airport.

Zodra je de huurauto ophaalt, betaal je een borg. Om deze borg te kunnen betalen heb je een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. De verhuurder reserveert vervolgens het borgbedrag op jouw creditcard, zodat ze in het geval van schade of andere extra kosten dit kunnen verhalen.

Als je de huurauto weer terugbrengt, wordt hij gecontroleerd op eventuele schade of andere mankementen. Is er niets aan de hand? Dan wordt het bedrag dat gereserveerd werd op jouw creditcard weer vrijgegeven. Lees meer over borg op onze pagina: Borg bij autohuur
Kan ik een busje huren bij addCarRental Keflavik International Airport? We hebben onlangs bij addCarRental Keflavik International Airport geen beschikbare busjes gezien. Maar doe een zoekopdracht voor jouw periode en filter op 'personenbusje' of het aantal passagiers om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een elektrische auto huren bij addCarRental Keflavik International Airport? We hebben onlangs bij addCarRental Keflavik International Airport geen aanbiedingen voor elektrische of hybride auto's gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een auto zonder eigen risico huren bij addCarRental Keflavik International Airport? We hebben bij addCarRental Keflavik International Airport recent geen auto's 'zonder eigen risico' gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Wat kost een huurauto bij addCarRental Keflavik International Airport? De prijzen voor huurauto’s wisselen sterk. Met name in het hoogseizoen liggen de prijzen soms beduidend hoger dan in het laagseizoen. Wil je de actuele prijzen voor addCarRental Keflavik International Airport bekijken? Doe dan een zoekopdracht voor de periode waarop jij op vakantie gaat. Maar om je alvast een indicatie te geven, onderstaande huurauto’s en bijbehorende prijzen per dag hebben we onlangs voorbij zien komen:

Intermediate Toyota RAV4 of gelijkwaardig
vanaf /dag
Standard Nissan Qashqai of gelijkwaardig
vanaf /dag
Luxury Nissan X-Trail of gelijkwaardig
vanaf /dag
SUV Nissan Qashqai of gelijkwaardig
vanaf /dag
Is addCarRental Keflavik International Airport gevestigd in de terminal? Nee, addCarRental heeft op Keflavik International Airport geen balie in de terminal. Maar een gratis shuttle service brengt je bij de verhuurlocatie aan de rand van de luchthaven.
Worry-Free

Auto huren zonder zorgen

Geen verborgen kosten dankzij het Worry-Free label

Waarom bij ons boeken?

  • Gratis annuleren en wijzigen
  • Echte reviews
  • Onafhankelijke prijsvergelijker
  • 24.000+ ophaallocaties wereldwijd

Keflavik International Airport car rental

Are you looking for information in English about booking a rental car in Keflavik International Airport?

Read more

Locatie addCarRental Keflavik International Airport