• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven

addCarRental autoverhuur Keflavik International Airport

Op EasyTerra vind je alle beschikbare huurauto’s bij addCarRental Keflavik International Airport

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen

#17 beoordeeld van 24 verhuurbedrijven op Keflavik International Airport

  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Onafhankelijke vergelijker Wij helpen je met betrouwbare informatie en echte reviews

addCarRental Keflavik International Airport

Je huurt al een auto bij addCarRental Keflavik International Airport vanaf per dag. addCarRental Keflavik International Airport wordt door onze klanten beoordeeld met gemiddeld een 7.3 wat goed is. Daarmee staat addCarRental op plek 17 (van 24 autoverhuurders in Keflavik International Airport)

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. Bij ons vind je naast de autohuur prijzen van addCarRental ook de prijzen van vele andere autoverhuurders. Op zowel Keflavik International Airport als op 24.000+ andere locaties wereldwijd. Zo weet je zeker dat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Plus- & minpunten

Goede staat van huurauto's

Auto's van addCarRental zijn meestal in een zeer goede staat.

Vriendelijk personeel

Onze klanten zijn erg tevreden met het personeel en beoordelen ze met gemiddeld een 8.

Lagere prijzen

In verhouding tot andere verhuurders op deze locatie, is addCarRental een relatief goedkope verhuurder.

Worry-Free beschikbaar

Een Worry-Free auto huur je bij addCarRental vanaf per dag

Gemiddelde wachttijd bij de balie

De gemiddelde wachttijd bij de balie is 6 minuten.

Shuttle service

Het is niet mogelijk om direct in de terminal geholpen te worden.

Klanten beoordelen addCarRental Keflavik International Airport met een

Aantal reviews: 99

Economy klasse addCarRental Keflavik International Airport

Een huurauto in de economy klasse is budgetvriendelijk, maar heeft wat grotere afmetingen dan auto’s in de mini klasse. Net iets meer ruimte voor inzittenden en bagage.

Toch zijn ook auto’s in de economy klasse nog uiterst zuinig in het verbruik van brandstof of energie (als je voor een elektrisch model kiest). Deze auto’s zijn prima geschikt voor een stelletje of een klein gezin. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Keflavik International Airport) vanaf per dag.

Compact klasse addCarRental Keflavik International Airport

Een huurauto in de compact klasse biedt voldoende ruimte aan 4 personen en hun bagage. Deze auto’s zijn klein genoeg om gemakkelijk te manoeuvreren in druk (stads)verkeer, maar ook grote afstanden over de snelweg zijn geen probleem.

Als je kinderzitjes moet plaatsen of eenvoudig wil in- en uitstappen, kies dan voor een 4-deurs huurauto. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Keflavik International Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij addCarRental.

Intermediate klasse addCarRental Keflavik International Airport

In de intermediate- of middenklasse vallen huurauto’s die net wat meer ruimte bieden dan een compacte auto, maar nauwelijks meer brandstof of energie verbruiken. Daarom is dit een uitstekende keuze voor een groepje of een gezin dat uit maximaal 5 personen

bestaat. Ook voor de bagage is er in een middenklasse huurauto ruim voldoende plaats. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Keflavik International Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij addCarRental.

Standaard klasse addCarRental Keflavik International Airport

De klasse heet dan wel 'standaard', maar de huurauto’s in deze categorie bieden zeer veel comfort en ruimte. Meer dan genoeg voor 5 personen en hun bagage.

Als je wat langere afstanden wil afleggen, raden we je aan een auto te huren uit deze standaardklasse, want je kunt er heerlijk ontspannen in rijden en je komt fris aan op je bestemming. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Keflavik International Airport) vanaf per dag.

SUV huren addCarRental Keflavik International Airport

Doordat een SUV (Sports Utility Vehicle) hoger op z’n wielen staat dan een reguliere auto, is het een fijne reiswagen. Je hebt zowel goed zicht op de weg als op je omgeving.

De term SUV zegt overigens niets over de grootte van de auto, want er zijn kleine, middelgrote en grote SUV’s. Kijk daar goed naar als je een auto van dit type huurt. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Keflavik International Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij addCarRental.
Autotype
Economy
Compact
Intermediate
Standard
SUV

Klantwaardering addCarRental Keflavik International Airport

Op basis van 99 klantbeoordelingen

addCarRental Keflavik International Airport veelgestelde vragen

Onderstaand zijn de meest gestelde vragen voor addCarRental Keflavik International Airport. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina.

Kan ik bij addCarRental Keflavik International Airport een auto huren zonder creditcard? In principe heb je altijd een creditcard nodig voor het huren van een auto bij addCarRental Keflavik International Airport.

Zodra je de huurauto ophaalt, betaal je een borg. Om deze borg te kunnen betalen heb je een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. De verhuurder reserveert vervolgens het borgbedrag op jouw creditcard, zodat ze in het geval van schade of andere extra kosten dit kunnen verhalen.

Als je de huurauto weer terugbrengt, wordt hij gecontroleerd op eventuele schade of andere mankementen. Is er niets aan de hand? Dan wordt het bedrag dat gereserveerd werd op jouw creditcard weer vrijgegeven. Lees meer over borg op onze pagina: Borg bij autohuur
Kan ik een busje huren bij addCarRental Keflavik International Airport? We hebben onlangs bij addCarRental Keflavik International Airport geen beschikbare busjes gezien. Maar doe een zoekopdracht voor jouw periode en filter op 'personenbusje' of het aantal passagiers om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een elektrische auto huren bij addCarRental Keflavik International Airport? We hebben onlangs bij addCarRental Keflavik International Airport geen aanbiedingen voor elektrische auto's gevonden. Er zijn wel hybride auto’s beschikbaar. Zoals:

Jeep Compass addCarRental
vanaf € 48 /dag
Kan ik een auto zonder eigen risico huren bij addCarRental Keflavik International Airport? We hebben bij addCarRental Keflavik International Airport recent geen auto's 'zonder eigen risico' gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Als alternatief zijn er ook veel auto’s beschikbaar met ‘dekking eigen risico’, wat bijna op hetzelfde neerkomt, maar dan voordeliger. Kijk voor het verschil tussen ‘zonder eigen risico’ en ‘dekking eigen risico’ op onze pagina: Verzekeringen & eigen risico . Wat kost een huurauto bij addCarRental Keflavik International Airport? De prijzen voor huurauto’s wisselen sterk. Met name in het hoogseizoen liggen de prijzen soms beduidend hoger dan in het laagseizoen. Wil je de actuele prijzen voor addCarRental Keflavik International Airport bekijken? Doe dan een zoekopdracht voor de periode waarop jij op vakantie gaat. Maar om je alvast een indicatie te geven, onderstaande huurauto’s en bijbehorende prijzen per dag hebben we onlangs voorbij zien komen:

Mazda 2
of gelijkwaardig
Economy
vanaf € 96 /dag
Jeep Renegade
of gelijkwaardig
Compact
vanaf € 39 /dag
Jeep Compass
of gelijkwaardig
Intermediate
vanaf € 48 /dag
Mitsubishi Eclipse
of gelijkwaardig
Standard
vanaf € 54 /dag
Jeep Renegade
of gelijkwaardig
SUV
vanaf € 39 /dag
Hoe hoog is de borg bij addCarRental op Keflavik International Airport? Voor kleine én auto’s van gemiddeld formaat betaal je bij addCarRental tussen de - borg.
Het is bij addCarRental overigens ook mogelijk een auto te huren ‘zonder eigen risico’. Dan wordt er geen of slechts een klein borgbedrag gereserveerd op je creditcard.
Is addCarRental Keflavik International Airport gevestigd in de terminal? Nee, addCarRental heeft op Keflavik International Airport geen balie in de terminal. Maar een gratis shuttle service brengt je bij de verhuurlocatie aan de rand van de luchthaven.
Worry-Free

Auto huren zonder zorgen

Geen verborgen kosten dankzij het Worry-Free label

Waarom bij ons boeken?

  • Gratis annuleren en wijzigen
  • Echte reviews
  • Onafhankelijke prijsvergelijker
  • 24.000+ ophaallocaties wereldwijd

Keflavik International Airport car rental

Are you looking for information in English about booking a rental car in Keflavik International Airport?

Read more

Locatie addCarRental Keflavik International Airport