• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven
Hulp nodig?
+31 85 001 2744
Openingstijden

Autohuur Milaan Malpensa Airport - Terminal 2

Op EasyTerra vind je alle beschikbare huurauto’s bij Milaan Malpensa Airport - Terminal 2

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen

# beoordeeld van 6 verhuurbedrijven op Milaan Malpensa Airport - Terminal 2

  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Onafhankelijke vergelijker Wij helpen je met betrouwbare informatie en echte reviews
Wereldwijde kortingsactie!
Kortingen tot wel 25% bij veel verschillende verhuurders. Deze actie loopt t/m 1 februari - profiteer vandaag nog!

Milaan Malpensa Airport - Terminal 2 veelgestelde vragen

Onderstaand zijn de meest gestelde vragen voor Milaan Malpensa Airport - Terminal 2. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina.

Kan ik bij Milaan Malpensa Airport - Terminal 2 een auto huren zonder creditcard? In principe heb je altijd een creditcard nodig voor het huren van een auto bij Milaan Malpensa Airport - Terminal 2.

Zodra je de huurauto ophaalt, betaal je een borg. Om deze borg te kunnen betalen heb je een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. De verhuurder reserveert vervolgens het borgbedrag op jouw creditcard, zodat ze in het geval van schade of andere extra kosten dit kunnen verhalen.

Als je de huurauto weer terugbrengt, wordt hij gecontroleerd op eventuele schade of andere mankementen. Is er niets aan de hand? Dan wordt het bedrag dat gereserveerd werd op jouw creditcard weer vrijgegeven. Lees meer over borg op onze pagina: Borg bij autohuur
Kan ik een busje huren bij Milaan Malpensa Airport - Terminal 2? We hebben onlangs bij Milaan Malpensa Airport - Terminal 2 geen beschikbare busjes gezien. Maar doe een zoekopdracht voor jouw periode en filter op 'personenbusje' of het aantal passagiers om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een elektrische auto huren bij Milaan Malpensa Airport - Terminal 2? We hebben onlangs bij Milaan Malpensa Airport - Terminal 2 geen aanbiedingen voor elektrische of hybride auto's gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een auto zonder eigen risico huren bij Milaan Malpensa Airport - Terminal 2? We hebben bij Milaan Malpensa Airport - Terminal 2 recent geen auto's 'zonder eigen risico' gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Is Milaan Malpensa Airport - Terminal 2 gevestigd in de terminal? Nee, heeft op Milaan Malpensa Airport - Terminal 2 geen balie in de terminal. Maar een gratis shuttle service brengt je bij de verhuurlocatie aan de rand van de luchthaven.
Worry-Free

Auto huren zonder zorgen

Geen verborgen kosten dankzij het Worry-Free label

Waarom bij ons boeken?

  • Gratis annuleren en wijzigen
  • Echte reviews
  • Onafhankelijke prijsvergelijker
  • 24.000+ ophaallocaties wereldwijd

Milan Malpensa Airport - Terminal 2 car rental

Are you looking for information in English about booking a rental car in Milan Malpensa Airport - Terminal 2?

Read more

Locatie Milaan Malpensa Airport - Terminal 2