• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven

Bargain Car Rentals autoverhuur Melbourne Airport

Op EasyTerra vind je alle beschikbare huurauto’s bij Bargain Car Rentals Melbourne Airport

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen

#2 beoordeeld van 17 verhuurbedrijven op Melbourne Airport

  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Onafhankelijke vergelijker Wij helpen je met betrouwbare informatie en echte reviews

Bargain Car Rentals Melbourne Airport

Je huurt al een auto bij Bargain Car Rentals Melbourne Airport vanaf per dag. Bargain Car Rentals Melbourne Airport wordt door onze klanten beoordeeld met gemiddeld een 9 wat voortreffelijk is. Daarmee staat Bargain Car Rentals op plek 2 (van 17 autoverhuurders in Melbourne Airport)

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. Bij ons vind je naast de autohuur prijzen van Bargain Car Rentals ook de prijzen van vele andere autoverhuurders. Op zowel Melbourne Airport als op 24.000+ andere locaties wereldwijd. Zo weet je zeker dat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Plus- & minpunten

Snel geholpen bij de balie

De gemiddelde wachttijd bij de balie is maar 6 minuten.

Goede staat van huurauto's

Auto's van Bargain Car Rentals zijn meestal in een zeer goede staat.

Vriendelijk personeel

Onze klanten zijn erg tevreden met het personeel en beoordelen ze met gemiddeld een 9.

Lagere prijzen

In verhouding tot andere verhuurders op deze locatie, is Bargain Car Rentals een relatief goedkope verhuurder.

Worry-Free beschikbaar

Een Worry-Free auto huur je bij Bargain Car Rentals vanaf per dag

Shuttle service

Het is niet mogelijk om direct in de terminal geholpen te worden.

Klanten beoordelen Bargain Car Rentals Melbourne Airport met een

Aantal reviews: 20

Economy klasse Bargain Car Rentals Melbourne Airport

Een huurauto in de economy klasse is budgetvriendelijk, maar heeft wat grotere afmetingen dan auto’s in de mini klasse. Net iets meer ruimte voor inzittenden en bagage.

Toch zijn ook auto’s in de economy klasse nog uiterst zuinig in het verbruik van brandstof of energie (als je voor een elektrisch model kiest). Deze auto’s zijn prima geschikt voor een stelletje of een klein gezin. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Melbourne Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Bargain Car Rentals.

Compact klasse Bargain Car Rentals Melbourne Airport

Een huurauto in de compact klasse biedt voldoende ruimte aan 4 personen en hun bagage. Deze auto’s zijn klein genoeg om gemakkelijk te manoeuvreren in druk (stads)verkeer, maar ook grote afstanden over de snelweg zijn geen probleem.

Als je kinderzitjes moet plaatsen of eenvoudig wil in- en uitstappen, kies dan voor een 4-deurs huurauto. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Melbourne Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Bargain Car Rentals.

Intermediate klasse Bargain Car Rentals Melbourne Airport

In de intermediate- of middenklasse vallen huurauto’s die net wat meer ruimte bieden dan een compacte auto, maar nauwelijks meer brandstof of energie verbruiken. Daarom is dit een uitstekende keuze voor een groepje of een gezin dat uit maximaal 5 personen

bestaat. Ook voor de bagage is er in een middenklasse huurauto ruim voldoende plaats. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Melbourne Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Bargain Car Rentals.

Standaard klasse Bargain Car Rentals Melbourne Airport

De klasse heet dan wel 'standaard', maar de huurauto’s in deze categorie bieden zeer veel comfort en ruimte. Meer dan genoeg voor 5 personen en hun bagage.

Als je wat langere afstanden wil afleggen, raden we je aan een auto te huren uit deze standaardklasse, want je kunt er heerlijk ontspannen in rijden en je komt fris aan op je bestemming. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Melbourne Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Bargain Car Rentals.

Fullsize klasse Bargain Car Rentals Melbourne Airport

In een huurauto uit de fullsize klasse zit iedere passagier lekker ruim en omgeven door een luxe interieur en accessoires. Ook is er ruim voldoende plaats voor bagage.

Deze auto’s zijn bij uitstek geschikt voor lange ritten met maximaal 5 personen. Het aanbod van fullsize klasse huurauto’s is vaak beperkt, dus boek ruim van tevoren. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Melbourne Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Bargain Car Rentals.

Luxe auto huren Bargain Car Rentals Melbourne Airport

Maak je reis eens buitengewoon en huur een luxe auto. Dat kan voor een vakantie, maar ook om bijvoorbeeld een speciale dag extra cachet te geven.

Op de meeste locaties heeft Bargain Car Rentals een ruim aanbod aan auto’s in deze categorie. Je ziet op onze website in één oogopslag welke modellen luxe huurauto’s er beschikbaar zijn en natuurlijk altijd voor de beste prijs. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Melbourne Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Bargain Car Rentals.

Busje huren Bargain Car Rentals Melbourne Airport

Stel, je wilt met een groep vrienden op vakantie. Huur dan een busje!

Dat is niet alleen oergezellig, maar ook erg praktisch. Personenbusjes hebben vaak meer dan voldoende ruimte voor de passagiers en hun bagage. Als je nog wat meer ruimte wil, overweeg dan een personenbus met dubbele cabine, waarachter nog extra bagageruimte is. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Melbourne Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Bargain Car Rentals.

SUV huren Bargain Car Rentals Melbourne Airport

Doordat een SUV (Sports Utility Vehicle) hoger op z’n wielen staat dan een reguliere auto, is het een fijne reiswagen. Je hebt zowel goed zicht op de weg als op je omgeving.

De term SUV zegt overigens niets over de grootte van de auto, want er zijn kleine, middelgrote en grote SUV’s. Kijk daar goed naar als je een auto van dit type huurt. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Melbourne Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij Bargain Car Rentals.
Autotype
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Luxury
Personenbusje
SUV

Klantwaardering Bargain Car Rentals Melbourne Airport

Op basis van 20 klantbeoordelingen

Recente beoordelingen

Bargain Car Rentals Melbourne Airport veelgestelde vragen

Onderstaand zijn de meest gestelde vragen voor Bargain Car Rentals Melbourne Airport. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina.

Kan ik bij Bargain Car Rentals Melbourne Airport een auto huren zonder creditcard? In principe heb je altijd een creditcard nodig voor het huren van een auto bij Bargain Car Rentals Melbourne Airport.

Zodra je de huurauto ophaalt, betaal je een borg. Om deze borg te kunnen betalen heb je een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. De verhuurder reserveert vervolgens het borgbedrag op jouw creditcard, zodat ze in het geval van schade of andere extra kosten dit kunnen verhalen.

Als je de huurauto weer terugbrengt, wordt hij gecontroleerd op eventuele schade of andere mankementen. Is er niets aan de hand? Dan wordt het bedrag dat gereserveerd werd op jouw creditcard weer vrijgegeven. Lees meer over borg op onze pagina: Borg bij autohuur
Kan ik een busje huren bij Bargain Car Rentals Melbourne Airport? Ja, je kan bij Bargain Car Rentals Melbourne Airport een busje huren. Er zijn personenbusjes voor 8 tot 12 personen beschikbaar. Recente zoekopdrachten leverden prijzen op voor de volgende personenbusjes:

Kia Carnival Bargain Car Rentals
vanaf € 43 /dag
Toyota Commuter Bargain Car Rentals
vanaf € 87 /dag

Doe een zoekopdracht voor jouw periode en filter op 'Personenbusje' om de actuele aanbiedingen te bekijken.
Kan ik een elektrische auto huren bij Bargain Car Rentals Melbourne Airport? We hebben onlangs bij Bargain Car Rentals Melbourne Airport geen aanbiedingen voor elektrische of hybride auto's gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een auto zonder eigen risico huren bij Bargain Car Rentals Melbourne Airport? Ja, Bargain Car Rentals Melbourne Airport heeft auto’s beschikbaar ‘zonder eigen risico’. Gebruik het filter op de resultatenpagina om het aanbod te filteren. Als alternatief zijn er ook veel auto’s beschikbaar met ‘dekking eigen risico’, wat bijna op hetzelfde neerkomt, maar dan voordeliger. Kijk voor het verschil tussen ‘zonder eigen risico’ en ‘dekking eigen risico’ op onze pagina: Verzekeringen & eigen risico . Kan je extra uitrusting bij Bargain Car Rentals Melbourne Airport meeboeken? Ja, je kan bij Bargain Car Rentals Melbourne Airport verschillende extra’s meeboeken, zoals kinderzitjes, babyzitjes en stoelverhogers.

Navigatiesysteem
vanaf € 6 /dag
Stoelverhoger
vanaf € 8 /dag
Kinderzitje
vanaf € 8 /dag
Babyzitje
vanaf € 8 /dag

Bovenstaande tarieven zijn een indicatie. Tijdens het boeken kun je aangeven welke extra accessoires gewenst zijn. Accessoires worden altijd ter plaatse voldaan.
Wat kost een huurauto bij Bargain Car Rentals Melbourne Airport? De prijzen voor huurauto’s wisselen sterk. Met name in het hoogseizoen liggen de prijzen soms beduidend hoger dan in het laagseizoen. Wil je de actuele prijzen voor Bargain Car Rentals Melbourne Airport bekijken? Doe dan een zoekopdracht voor de periode waarop jij op vakantie gaat. Maar om je alvast een indicatie te geven, onderstaande huurauto’s en bijbehorende prijzen per dag hebben we onlangs voorbij zien komen:

MG 3
of gelijkwaardig
Economy
vanaf € 17 /dag
MG 3
of gelijkwaardig
Compact
vanaf € 18 /dag
MG 5
of gelijkwaardig
Intermediate
vanaf € 19 /dag
MG HS
of gelijkwaardig
Standard
vanaf € 27 /dag
LDV D90
of gelijkwaardig
Fullsize
vanaf € 41 /dag
Kia Carnival
of gelijkwaardig
Luxury
vanaf € 43 /dag
Kia Stonic
of gelijkwaardig
SUV
vanaf € 25 /dag
Kia Carnival
of gelijkwaardig
Personenbusje
vanaf € 43 /dag
Hoe hoog is de borg bij Bargain Car Rentals op Melbourne Airport? Voor kleine én auto’s van gemiddeld formaat betaal je bij Bargain Car Rentals tussen de - borg.
Voor grote of luxe auto’s betaal je tussen de - borg.
Het is bij Bargain Car Rentals overigens ook mogelijk een auto te huren ‘zonder eigen risico’. Dan wordt er geen of slechts een klein borgbedrag gereserveerd op je creditcard.
Is Bargain Car Rentals Melbourne Airport gevestigd in de terminal? Nee, Bargain Car Rentals heeft op Melbourne Airport geen balie in de terminal. Maar een gratis shuttle service brengt je bij de verhuurlocatie aan de rand van de luchthaven.
Worry-Free

Auto huren zonder zorgen

Geen verborgen kosten dankzij het Worry-Free label

Waarom bij ons boeken?

  • Gratis annuleren en wijzigen
  • Echte reviews
  • Onafhankelijke prijsvergelijker
  • 24.000+ ophaallocaties wereldwijd

Melbourne Airport car rental

Are you looking for information in English about booking a rental car in Melbourne Airport?

Read more

Locatie Bargain Car Rentals Melbourne Airport