Autohuur Kopenhagen Kastrup Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Kopenhagen Kastrup Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Kopenhagen Kastrup Airport

  1. Home
  2. Autohuur Denemarken
  3. Autohuur Kopenhagen
  4. Kopenhagen Kastrup Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.6 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 77
Jolanda Thrifty Kopenhagen Kastrup Airport
“Prima service”

“Voorafgaand aan onze vakantie in Denemarken heb ik makkelijk en snel een huurauto kunnen reserveren. Later bleek dat ik een dag tekort had gereserveerd maar met 1 telefoontje was dit zo aangepast. We kregen een fijne auto mee, zonder problemen mee rond gereden. Beetje onduidelijk was wel waar we de auto na afloop moesten parkeren. We leverden al de auto in voor openingstijd dus helaas geen medewerkers die konden helpen. Uiteindelijk goed gekomen.”

18-05-2019 17:38
Jochem Eimers Budget Kopenhagen Kastrup Airport
“Great site for affordable car rental”

“Todate still the site for me to book a car rental at a low fare at a reliable car rental company. Reservation process could me made more transparant in terms of waivers and insurances.”

08-07-2018 10:35
Rob Alamo Rent a Car Kopenhagen Kastrup Airport
“Prima overzichtelijke site en…”

“Prima overzichtelijke site en aanbiedingen. Je krijgt wat je betaald.”

30-06-2018 13:51

Locatie informatie voor Kopenhagen Kastrup Airport

Kopenhagen Airport in het kort

Oorspronkelijk heette deze luchthaven Kastrup Airport, naar de plaats waar het ligt. De officiële naam van het vliegveld is nog steeds Copenhagen Airport, Kastrup om het te onderscheiden van de kleinere luchthaven bij de Deense hoofdstad Copenhagen Airport, Roskilde. Kastrup is de grootste luchthaven van Scandinavië. Jaarlijks verwerkt dit vliegveld ruim 20 miljoen reizigers. Er zijn drie terminals. Terminal 1 is voor binnenlandse vluchten, de terminals 2 en 3 zijn voor internationale vluchten.

Onder terminal 3 bevindt zich het treinstation. Er vertrekken treinen naar het Centraal Station in Kopenhagen en andere grote plaatsen in Denemarken en Zweden. In oktober 2007 wordt de luchthaven aangesloten op het metronet van Kopenhagen. Voor terminal 2 vertrekken verschillende buslijnen.

Er bevinden zich een tweetal hotels op het luchthaventerrein. Er is een uitgebreid aanbod van winkels, (snack)bars, cafés en restaurants. Zakelijke diensten zijn beschikbaar in het Business Centre. Er zijn 19 kantoor- en vergaderruimtes voor max. 90 personen en een conferentiezaal voor max. 450 personen. Alle ruimtes zijn uitgerust met moderne apparatuur voor communicatie en presentatie. Er is ook een Executive VIP Lounge. In Terminal 2 bevinden zich banken. Geldautomaten zijn in alle terminals te vinden. Er is een postkantoor en op vele plaatsen vindt u computers met Internetaansluiting. In het luchthavengebouw is draadloos Internet aanwezig. Verder is er een stilteruimte, een EHBO-post en er zijn kinderspeelhoeken. Het vliegveld is uitstekend toegankelijk voor minder-validen.

In de luchtvaart industrie wordt Kopenhagen Airport aangeduid met de afkortingen CPH (IATA airport code) en EKCH (ICAO airport code).

Link naar officiële website Kopenhagen Airport.

Overige autoverhuur locaties in Kopenhagen

Naast de verhuurders van Kopenhagen Kastrup Airport in Kopenhagen vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Kopenhagen: