Autohuur Kopenhagen Kastrup Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Kopenhagen Kastrup Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Kopenhagen Kastrup Airport

  1. Home
  2. Autohuur Denemarken
  3. Autohuur Kopenhagen
  4. Kopenhagen Kastrup Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.6 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 58
Robin Arp Europcar Kopenhagen Kastrup Airport
“Prima snel en goedkoop”

“Prima snel en goedkoop. Let wel op de extra km prijs achteraf.”

03-03-2018 05:45
M Van Der Ven Kopenhagen Kastrup Airport
“Kwaliteit auto perfect”

“Kwaliteit auto perfect! Snelle afhandeling, prima.”

12-11-2017 11:18
Jeroen Schulten Europcar Kopenhagen Kastrup Airport
“Zeer tevreden”

“De Opel Mokka automaat was een prima auto waar ik heerlijk in Denemarken mee rond heb kunnen rijden top”

18-09-2017 05:24

Locatie informatie voor Kopenhagen Kastrup Airport

Kopenhagen Airport in het kort

Oorspronkelijk heette deze luchthaven Kastrup Airport, naar de plaats waar het ligt. De officiële naam van het vliegveld is nog steeds Copenhagen Airport, Kastrup om het te onderscheiden van de kleinere luchthaven bij de Deense hoofdstad Copenhagen Airport, Roskilde. Kastrup is de grootste luchthaven van Scandinavië. Jaarlijks verwerkt dit vliegveld ruim 20 miljoen reizigers. Er zijn drie terminals. Terminal 1 is voor binnenlandse vluchten, de terminals 2 en 3 zijn voor internationale vluchten.

Onder terminal 3 bevindt zich het treinstation. Er vertrekken treinen naar het Centraal Station in Kopenhagen en andere grote plaatsen in Denemarken en Zweden. In oktober 2007 wordt de luchthaven aangesloten op het metronet van Kopenhagen. Voor terminal 2 vertrekken verschillende buslijnen.

Er bevinden zich een tweetal hotels op het luchthaventerrein. Er is een uitgebreid aanbod van winkels, (snack)bars, cafés en restaurants. Zakelijke diensten zijn beschikbaar in het Business Centre. Er zijn 19 kantoor- en vergaderruimtes voor max. 90 personen en een conferentiezaal voor max. 450 personen. Alle ruimtes zijn uitgerust met moderne apparatuur voor communicatie en presentatie. Er is ook een Executive VIP Lounge. In Terminal 2 bevinden zich banken. Geldautomaten zijn in alle terminals te vinden. Er is een postkantoor en op vele plaatsen vindt u computers met Internetaansluiting. In het luchthavengebouw is draadloos Internet aanwezig. Verder is er een stilteruimte, een EHBO-post en er zijn kinderspeelhoeken. Het vliegveld is uitstekend toegankelijk voor minder-validen.

In de luchtvaart industrie wordt Kopenhagen Airport aangeduid met de afkortingen CPH (IATA airport code) en EKCH (ICAO airport code).

Link naar officiële website Kopenhagen Airport.

Overige autoverhuur locaties in Kopenhagen

Naast de verhuurders van Kopenhagen Kastrup Airport in Kopenhagen vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Kopenhagen: