• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven

ACE Rent A Car autoverhuur Katowice Pyrzowice Airport

Op EasyTerra vind je alle beschikbare huurauto’s bij ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen

#20 beoordeeld van 26 verhuurbedrijven op Katowice Pyrzowice Airport

  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Onafhankelijke vergelijker Wij helpen je met betrouwbare informatie en echte reviews

ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport

Je huurt al een auto bij ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport vanaf per dag. ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport wordt door onze klanten beoordeeld met gemiddeld een 7.2 wat goed is. Daarmee staat ACE Rent A Car op plek 20 (van 26 autoverhuurders in Katowice Pyrzowice Airport)

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. Bij ons vind je naast de autohuur prijzen van ACE Rent A Car ook de prijzen van vele andere autoverhuurders. Op zowel Katowice Pyrzowice Airport als op 24.000+ andere locaties wereldwijd. Zo weet je zeker dat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Plus- & minpunten

Snel geholpen bij de balie

De gemiddelde wachttijd bij de balie is maar 2 minuten.

Goede staat van huurauto's

Auto's van ACE Rent A Car zijn meestal in een zeer goede staat.

Worry-Free beschikbaar

Een Worry-Free auto huur je bij ACE Rent A Car vanaf per dag

Personeel

Het personeel van ACE Rent A Car wordt beoordeeld met een 6

Gemiddelde prijzen

De huurprijzen van ACE Rent A Car zijn vergelijkbaar met die van andere verhuurders op deze locatie

Shuttle service

Het is niet mogelijk om direct in de terminal geholpen te worden.

Klanten beoordelen ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport met een

Aantal reviews: 16

Mini klasse ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport

De kleinste en (meestal) goedkoopste huurauto’s vallen in de mini klasse. Deze auto’s zijn minder geschikt om lange reizen mee te maken, maar wel perfect voor korte afstanden of een stedentrip.

Je bent niet alleen voordelig uit bij de huur van de auto, maar ook tijdens het gebruik, want deze mini-auto’s verbruiken heel weinig brandstof. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Katowice Pyrzowice Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij ACE Rent A Car.

Economy klasse ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport

Een huurauto in de economy klasse is budgetvriendelijk, maar heeft wat grotere afmetingen dan auto’s in de mini klasse. Net iets meer ruimte voor inzittenden en bagage.

Toch zijn ook auto’s in de economy klasse nog uiterst zuinig in het verbruik van brandstof of energie (als je voor een elektrisch model kiest). Deze auto’s zijn prima geschikt voor een stelletje of een klein gezin. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Katowice Pyrzowice Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij ACE Rent A Car.

Compact klasse ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport

Een huurauto in de compact klasse biedt voldoende ruimte aan 4 personen en hun bagage. Deze auto’s zijn klein genoeg om gemakkelijk te manoeuvreren in druk (stads)verkeer, maar ook grote afstanden over de snelweg zijn geen probleem.

Als je kinderzitjes moet plaatsen of eenvoudig wil in- en uitstappen, kies dan voor een 4-deurs huurauto. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Katowice Pyrzowice Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij ACE Rent A Car.

Intermediate klasse ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport

In de intermediate- of middenklasse vallen huurauto’s die net wat meer ruimte bieden dan een compacte auto, maar nauwelijks meer brandstof of energie verbruiken. Daarom is dit een uitstekende keuze voor een groepje of een gezin dat uit maximaal 5 personen

bestaat. Ook voor de bagage is er in een middenklasse huurauto ruim voldoende plaats. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Katowice Pyrzowice Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij ACE Rent A Car.

Standaard klasse ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport

De klasse heet dan wel 'standaard', maar de huurauto’s in deze categorie bieden zeer veel comfort en ruimte. Meer dan genoeg voor 5 personen en hun bagage.

Als je wat langere afstanden wil afleggen, raden we je aan een auto te huren uit deze standaardklasse, want je kunt er heerlijk ontspannen in rijden en je komt fris aan op je bestemming. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Katowice Pyrzowice Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij ACE Rent A Car.

Fullsize klasse ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport

In een huurauto uit de fullsize klasse zit iedere passagier lekker ruim en omgeven door een luxe interieur en accessoires. Ook is er ruim voldoende plaats voor bagage.

Deze auto’s zijn bij uitstek geschikt voor lange ritten met maximaal 5 personen. Het aanbod van fullsize klasse huurauto’s is vaak beperkt, dus boek ruim van tevoren. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Katowice Pyrzowice Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij ACE Rent A Car.

Stationwagon huren ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport

Of je het nou een stationwagon, stationcar, tour, combi of break noemt, in alle gevallen gaat het bij dit type om een fantastische huurauto voor de vakantie. Dankzij het doorlopende dak en de platte achterkant past er veel bagage in en als je de achterbank neerklapt nog veel

meer! Op de meeste locaties biedt ACE Rent A Car keuze uit meerdere stationwagon modellen om te huren. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Katowice Pyrzowice Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij ACE Rent A Car.

Busje huren ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport

Stel, je wilt met een groep vrienden op vakantie. Huur dan een busje!

Dat is niet alleen oergezellig, maar ook erg praktisch. Personenbusjes hebben vaak meer dan voldoende ruimte voor de passagiers en hun bagage. Als je nog wat meer ruimte wil, overweeg dan een personenbus met dubbele cabine, waarachter nog extra bagageruimte is. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Katowice Pyrzowice Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij ACE Rent A Car.

SUV huren ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport

Doordat een SUV (Sports Utility Vehicle) hoger op z’n wielen staat dan een reguliere auto, is het een fijne reiswagen. Je hebt zowel goed zicht op de weg als op je omgeving.

De term SUV zegt overigens niets over de grootte van de auto, want er zijn kleine, middelgrote en grote SUV’s. Kijk daar goed naar als je een auto van dit type huurt. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Katowice Pyrzowice Airport) vanaf per dag. Zorgeloos op reis? Kies dan voor ons Worry-Free label. De goedkoopste auto uit deze klasse met Worry-Free label huur je vanaf /dag bij ACE Rent A Car.
Autotype
Mini
Economy
Compact
Intermediate
Standard
Fullsize
Stationwagon
Personenbusje
SUV

Klantwaardering ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport

Op basis van 16 klantbeoordelingen

ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport veelgestelde vragen

Onderstaand zijn de meest gestelde vragen voor ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina.

Kan ik bij ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport een auto huren zonder creditcard? In principe heb je altijd een creditcard nodig voor het huren van een auto bij ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport.

Zodra je de huurauto ophaalt, betaal je een borg. Om deze borg te kunnen betalen heb je een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. De verhuurder reserveert vervolgens het borgbedrag op jouw creditcard, zodat ze in het geval van schade of andere extra kosten dit kunnen verhalen.

Als je de huurauto weer terugbrengt, wordt hij gecontroleerd op eventuele schade of andere mankementen. Is er niets aan de hand? Dan wordt het bedrag dat gereserveerd werd op jouw creditcard weer vrijgegeven. Lees meer over borg op onze pagina: Borg bij autohuur
Kan ik een busje huren bij ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport? Ja, je kan bij ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport een busje huren. Er zijn personenbusjes voor 8 tot 9 personen beschikbaar. Recente zoekopdrachten leverden prijzen op voor de volgende personenbusjes:

Mercedes-Benz Vito ACE Rent A Car
vanaf € 75 /dag
Ford Transit ACE Rent A Car
vanaf € 77 /dag

Doe een zoekopdracht voor jouw periode en filter op 'Personenbusje' om de actuele aanbiedingen te bekijken.
Kan ik een elektrische auto huren bij ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport? We hebben onlangs bij ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport geen aanbiedingen voor elektrische of hybride auto's gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een auto zonder eigen risico huren bij ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport? We hebben bij ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport recent geen auto's 'zonder eigen risico' gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Als alternatief zijn er ook veel auto’s beschikbaar met ‘dekking eigen risico’, wat bijna op hetzelfde neerkomt, maar dan voordeliger. Kijk voor het verschil tussen ‘zonder eigen risico’ en ‘dekking eigen risico’ op onze pagina: Verzekeringen & eigen risico . Wat kost een huurauto bij ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport? De prijzen voor huurauto’s wisselen sterk. Met name in het hoogseizoen liggen de prijzen soms beduidend hoger dan in het laagseizoen. Wil je de actuele prijzen voor ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport bekijken? Doe dan een zoekopdracht voor de periode waarop jij op vakantie gaat. Maar om je alvast een indicatie te geven, onderstaande huurauto’s en bijbehorende prijzen per dag hebben we onlangs voorbij zien komen:

Toyota Aygo
of gelijkwaardig
Mini
vanaf € 17 /dag
Peugeot 208
of gelijkwaardig
Economy
vanaf € 16 /dag
Nissan Kicks
of gelijkwaardig
Compact
vanaf € 19 /dag
Volkswagen Jetta
of gelijkwaardig
Intermediate
vanaf € 20 /dag
Volkswagen Passat
of gelijkwaardig
Standard
vanaf € 28 /dag
Volkswagen Passat
of gelijkwaardig
Fullsize
vanaf € 203 /dag
Volkswagen Golf
of gelijkwaardig
Stationwagon
vanaf € 76 /dag
Nissan Kicks
of gelijkwaardig
SUV
vanaf € 19 /dag
Ford Galaxy
of gelijkwaardig
MPV
vanaf € 241 /dag
Mercedes-Benz Vito
of gelijkwaardig
Personenbusje
vanaf € 75 /dag
Hoe hoog is de borg bij ACE Rent A Car op Katowice Pyrzowice Airport? Voor kleine én auto’s van gemiddeld formaat betaal je bij ACE Rent A Car tussen de - borg.
Voor grote of luxe auto’s betaal je tussen de - borg.
Het is bij ACE Rent A Car overigens ook mogelijk een auto te huren ‘zonder eigen risico’. Dan wordt er geen of slechts een klein borgbedrag gereserveerd op je creditcard.
Is ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport gevestigd in de terminal? Nee, ACE Rent A Car heeft op Katowice Pyrzowice Airport geen balie in de terminal. Maar een gratis shuttle service brengt je bij de verhuurlocatie aan de rand van de luchthaven.
Worry-Free

Auto huren zonder zorgen

Geen verborgen kosten dankzij het Worry-Free label

Waarom bij ons boeken?

  • Gratis annuleren en wijzigen
  • Echte reviews
  • Onafhankelijke prijsvergelijker
  • 24.000+ ophaallocaties wereldwijd

Katowice Pyrzowice Airport car rental

Are you looking for information in English about booking a rental car in Katowice Pyrzowice Airport?

Read more

Locatie ACE Rent A Car Katowice Pyrzowice Airport

Best beoordeelde verhuurders Katowice Pyrzowice Airport

Kaizen Rent Katowice Pyrzowice Airport
9.4
5 reviews
Avis Katowice Pyrzowice Airport
8.4
6069 reviews
Europcar Katowice Pyrzowice Airport
8.2
8258 reviews
Hertz Katowice Pyrzowice Airport
8.2
6989 reviews
Enterprise Katowice Pyrzowice Airport
8.2
1976 reviews
Budget Katowice Pyrzowice Airport
8.1
9767 reviews
wheego Katowice Pyrzowice Airport
8
39 reviews
Keddy By Europcar Katowice Pyrzowice Airport
7.9
3472 reviews
Sixt Katowice Pyrzowice Airport
7.9
3429 reviews
Carwiz rent a car Katowice Pyrzowice Airport
7.9
555 reviews