Autohuur Innsbruck Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Innsbruck Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Innsbruck Airport

  1. Home
  2. Autohuur Oostenrijk
  3. Autohuur Innsbruck
  4. Innsbruck Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 185
Rolf Marcel J. Buchbinder Innsbruck Airport
“Prima dienstverlening”

“Prima dienstverlening, makkelijk en goed”

10-06-2018 11:16
Tuijl Budget Innsbruck Airport
“Transparent en overzichtelijk nooit…”

“Transparent en overzichtelijk nooit problemen gehad.”

23-04-2018 16:32
Herman De R. Buchbinder Innsbruck Airport
“Easy and reliable!”

“Good alternatieve for the big car rental firms. Good selection of new cars, competitieve prices.o”

14-04-2018 15:41

Locatie informatie voor Innsbruck Airport

Innsbruck Kranebitten Airport in het kort

De luchthaven van Innsbruck is de grootste in het westen van Oostenrijk. Vooral in de wintermaanden verwerkt het vliegveld veel reizigers als de toegangspoort naar de wintersportgebieden. Er is geen treinverbinding met de luchthaven maar er rijdt een bus naar het treinstation van Innsbruck. De luchthaven ligt direct langs de snelweg A12 die ten zuiden van Innsbruck loopt, waardoor het vliegveld goed bereikbaar is met de auto.

Op het luchthaventerrein bevinden zich geen hotels. Er is een beperkt aantal (snack)bars en cafés in het terminalgebouw, maar natuurlijk ontbreekt een echte Oostenrijkse bakkerij niet. De Terminal heeft beperkte faciliteiten voor zakelijke reizigers. Er is alleen een VIP Lounge die u van tevoren moet bespreken. Verder beschikt het vliegveld over een bank en er zijn geldautomaten.

In de luchtvaart industrie wordt Innsbruck Kranebitten Airport aangeduid met de afkortingen INN (IATA airport code) en LOWI (ICAO airport code).

Link naar officiële website Innsbruck Kranebitten Airport.

Overige autoverhuur locaties in Innsbruck

Naast de verhuurders van Innsbruck Airport in Innsbruck vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Innsbruck: