Autohuur Fuerteventura Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Fuerteventura Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
 • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
 • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
 • Geen zorgen over het eigen risico
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Een verhuurder met een goede beoordeling
 • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Fuerteventura Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Fuerteventura Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Fuerteventura Airport

 1. Home
 2. Autohuur Spanje
 3. Autohuur Fuerteventura
 4. Autohuur Puerto del Rosario
 5. Fuerteventura Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 7.9 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 130
Marc Noyen Orlando Rent a Car Fuerteventura Airport
“Ik dacht eindelijk een goede firma voor…”

“Ik dacht eindelijk een goede firma voor auto verhuur te vinden. Onze vorige huurwagen in Fuerteventura werd ons verzekering dubbel”

15-03-2019 08:20
Carla Van Woudenberg Orlando Rent a Car Fuerteventura Airport
“goede info en geen verrassingen”

“goede info en geen verrassingen”

06-03-2019 09:58
J.w.h. Mouwen Budget Fuerteventura Airport
“prettige toegankelijke site”

“prettige toegankelijke site, met heel handige vergelijkingsmogelijkheid. duidelijke beschrijving en uitleg diverse verzekeringsmogelijkheden. snelle en adequate verwerking en afhandeling. gemakkelijk te annuleren, retour geld snel en zonder problemen.”

15-02-2019 09:16

Locatie informatie voor Fuerteventura Airport

Fuerteventura Airport in het kort

De luchthaven van het Canarische eiland Fuerteventura ligt 5 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Puerto del Rosario. Het is een kleine luchthaven met één terminal. Zowel de Aankomst- als de Vertrekhal bevinden zich op de begane grond.

Er loopt een weg rechtstreeks van de hoofdstad Puerto del Rosario naar de luchthaven. Hierdoor is de hoofdstad goed bereikbaar vanaf het vliegveld. Ook rijdt er ieder uur een bus van de luchthaven richting Puerta del Rosario. De hotels en ressorts richten zich vooral op de vakantietoeristen en zijn daarom niet te vinden op het vliegveld, ook zijn er geen voorzieningen voor zakelijke reizigers.

Er is een redelijk aanbod van winkels en restaurants, en het vliegveld is uitstekend toegankelijk voor gehandicapten. Verder is er geen bank, maar er zijn wel twee geldautomaten. Ook is er een speelplaats voor kinderen en er is telefonisch een EHBO-post bereikbaar.

In de luchtvaart industrie wordt Fuerteventura Airport aangeduid met de afkortingen FUE (IATA airport code) en GCFV (ICAO airport code).

Link naar officiële website Fuerteventura Airport.