• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven

Ace Rental Cars autoverhuur Melbourne Airport

Op EasyTerra vind je alle beschikbare huurauto’s bij Ace Rental Cars Melbourne Airport

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen

#16 beoordeeld van 17 verhuurbedrijven op Melbourne Airport

  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Onafhankelijke vergelijker Wij helpen je met betrouwbare informatie en echte reviews

Ace Rental Cars Melbourne Airport

Je huurt al een auto bij Ace Rental Cars Melbourne Airport vanaf per dag. Ace Rental Cars Melbourne Airport wordt door onze klanten beoordeeld met gemiddeld een 6.6 wat matig is. Daarmee staat Ace Rental Cars op plek 16 (van 17 autoverhuurders in Melbourne Airport)

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. Bij ons vind je naast de autohuur prijzen van Ace Rental Cars ook de prijzen van vele andere autoverhuurders. Op zowel Melbourne Airport als op 24.000+ andere locaties wereldwijd. Zo weet je zeker dat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Plus- & minpunten

Goede staat van huurauto's

Auto's van Ace Rental Cars zijn meestal in een zeer goede staat.

Lagere prijzen

In verhouding tot andere verhuurders op deze locatie, is Ace Rental Cars een relatief goedkope verhuurder.

Personeel

Het personeel van Ace Rental Cars wordt beoordeeld met een 6

Shuttle service

Het is niet mogelijk om direct in de terminal geholpen te worden.

Lange wachttijd bij de balie

De gemiddelde wachttijd bij de balie is 7 minuten.

Geen Worry-Free aanbod

Ace Rental Cars biedt in Melbourne Airport helaas geen Worry-Free auto's aan.

Klanten beoordelen Ace Rental Cars Melbourne Airport met een

Aantal reviews: 14

Compact klasse Ace Rental Cars Melbourne Airport

Een huurauto in de compact klasse biedt voldoende ruimte aan 4 personen en hun bagage. Deze auto’s zijn klein genoeg om gemakkelijk te manoeuvreren in druk (stads)verkeer, maar ook grote afstanden over de snelweg zijn geen probleem.

Als je kinderzitjes moet plaatsen of eenvoudig wil in- en uitstappen, kies dan voor een 4-deurs huurauto. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Melbourne Airport) vanaf per dag.

Intermediate klasse Ace Rental Cars Melbourne Airport

In de intermediate- of middenklasse vallen huurauto’s die net wat meer ruimte bieden dan een compacte auto, maar nauwelijks meer brandstof of energie verbruiken. Daarom is dit een uitstekende keuze voor een groepje of een gezin dat uit maximaal 5 personen

bestaat. Ook voor de bagage is er in een middenklasse huurauto ruim voldoende plaats. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Melbourne Airport) vanaf per dag.

Standaard klasse Ace Rental Cars Melbourne Airport

De klasse heet dan wel 'standaard', maar de huurauto’s in deze categorie bieden zeer veel comfort en ruimte. Meer dan genoeg voor 5 personen en hun bagage.

Als je wat langere afstanden wil afleggen, raden we je aan een auto te huren uit deze standaardklasse, want je kunt er heerlijk ontspannen in rijden en je komt fris aan op je bestemming. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Melbourne Airport) vanaf per dag.

Busje huren Ace Rental Cars Melbourne Airport

Stel, je wilt met een groep vrienden op vakantie. Huur dan een busje!

Dat is niet alleen oergezellig, maar ook erg praktisch. Personenbusjes hebben vaak meer dan voldoende ruimte voor de passagiers en hun bagage. Als je nog wat meer ruimte wil, overweeg dan een personenbus met dubbele cabine, waarachter nog extra bagageruimte is. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Melbourne Airport) vanaf per dag.

SUV huren Ace Rental Cars Melbourne Airport

Doordat een SUV (Sports Utility Vehicle) hoger op z’n wielen staat dan een reguliere auto, is het een fijne reiswagen. Je hebt zowel goed zicht op de weg als op je omgeving.

De term SUV zegt overigens niets over de grootte van de auto, want er zijn kleine, middelgrote en grote SUV’s. Kijk daar goed naar als je een auto van dit type huurt. Een auto uit deze klasse huur je op deze bestemming (Melbourne Airport) vanaf per dag.
Autotype
Compact
Intermediate
Standard
Personenbusje
SUV

Klantwaardering Ace Rental Cars Melbourne Airport

Op basis van 14 klantbeoordelingen

Recente beoordelingen

Ace Rental Cars Melbourne Airport veelgestelde vragen

Onderstaand zijn de meest gestelde vragen voor Ace Rental Cars Melbourne Airport. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina.

Kan ik bij Ace Rental Cars Melbourne Airport een auto huren zonder creditcard? In principe heb je altijd een creditcard nodig voor het huren van een auto bij Ace Rental Cars Melbourne Airport.

Zodra je de huurauto ophaalt, betaal je een borg. Om deze borg te kunnen betalen heb je een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. De verhuurder reserveert vervolgens het borgbedrag op jouw creditcard, zodat ze in het geval van schade of andere extra kosten dit kunnen verhalen.

Als je de huurauto weer terugbrengt, wordt hij gecontroleerd op eventuele schade of andere mankementen. Is er niets aan de hand? Dan wordt het bedrag dat gereserveerd werd op jouw creditcard weer vrijgegeven. Lees meer over borg op onze pagina: Borg bij autohuur
Kan ik een busje huren bij Ace Rental Cars Melbourne Airport? Ja, je kan bij Ace Rental Cars Melbourne Airport een busje huren. Er zijn personenbusjes voor 7 tot 8 personen beschikbaar. Recente zoekopdrachten leverden prijzen op voor de volgende personenbusjes:

Kia Carnival Ace Rental Cars
vanaf € 52 /dag

Doe een zoekopdracht voor jouw periode en filter op 'Personenbusje' om de actuele aanbiedingen te bekijken.
Kan ik een elektrische auto huren bij Ace Rental Cars Melbourne Airport? We hebben onlangs bij Ace Rental Cars Melbourne Airport geen aanbiedingen voor elektrische of hybride auto's gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een auto zonder eigen risico huren bij Ace Rental Cars Melbourne Airport? We hebben bij Ace Rental Cars Melbourne Airport recent geen auto's 'zonder eigen risico' gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Als alternatief zijn er ook veel auto’s beschikbaar met ‘dekking eigen risico’, wat bijna op hetzelfde neerkomt, maar dan voordeliger. Kijk voor het verschil tussen ‘zonder eigen risico’ en ‘dekking eigen risico’ op onze pagina: Verzekeringen & eigen risico . Wat kost een huurauto bij Ace Rental Cars Melbourne Airport? De prijzen voor huurauto’s wisselen sterk. Met name in het hoogseizoen liggen de prijzen soms beduidend hoger dan in het laagseizoen. Wil je de actuele prijzen voor Ace Rental Cars Melbourne Airport bekijken? Doe dan een zoekopdracht voor de periode waarop jij op vakantie gaat. Maar om je alvast een indicatie te geven, onderstaande huurauto’s en bijbehorende prijzen per dag hebben we onlangs voorbij zien komen:

Hyundai i30
of gelijkwaardig
Compact
vanaf € 25 /dag
Toyota Corolla
of gelijkwaardig
Intermediate
vanaf € 27 /dag
Toyota Camry
of gelijkwaardig
Standard
vanaf € 31 /dag
Mazda CX-30
of gelijkwaardig
SUV
vanaf € 33 /dag
Kia Carnival
of gelijkwaardig
Personenbusje
vanaf € 52 /dag
Hoe hoog is de borg bij Ace Rental Cars op Melbourne Airport? Voor kleine én auto’s van gemiddeld formaat betaal je bij Ace Rental Cars tussen de - borg.
Het is bij Ace Rental Cars overigens ook mogelijk een auto te huren ‘zonder eigen risico’. Dan wordt er geen of slechts een klein borgbedrag gereserveerd op je creditcard.
Is Ace Rental Cars Melbourne Airport gevestigd in de terminal? Nee, Ace Rental Cars heeft op Melbourne Airport geen balie in de terminal. Maar een gratis shuttle service brengt je bij de verhuurlocatie aan de rand van de luchthaven.
Worry-Free

Auto huren zonder zorgen

Geen verborgen kosten dankzij het Worry-Free label

Waarom bij ons boeken?

  • Gratis annuleren en wijzigen
  • Echte reviews
  • Onafhankelijke prijsvergelijker
  • 24.000+ ophaallocaties wereldwijd

Melbourne Airport car rental

Are you looking for information in English about booking a rental car in Melbourne Airport?

Read more

Locatie Ace Rental Cars Melbourne Airport