• Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven
Hulp nodig?
+31 85 001 2744
Openingstijden

Autohuur addCarRental Helsinki Airport

Op EasyTerra vind je alle beschikbare huurauto’s bij addCarRental Helsinki Airport

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen

#15 beoordeeld van 17 verhuurbedrijven op Helsinki Airport

  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Onafhankelijke vergelijker Wij helpen je met betrouwbare informatie en echte reviews

addCarRental Helsinki Airport

Je huurt al een auto bij addCarRental Helsinki Airport vanaf per dag. addCarRental Helsinki Airport wordt door onze klanten beoordeeld met gemiddeld een 7 wat goed is. Daarmee staat addCarRental op plek 15 (van 17 autoverhuurders in Helsinki Airport)

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. Bij ons vind je naast de autohuur prijzen van addCarRental ook de prijzen van vele andere autoverhuurders. Op zowel Helsinki Airport als op 24.000+ andere locaties wereldwijd. Zo weet je zeker dat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Plus- & minpunten

Goede staat van huurauto's

Auto's van addCarRental zijn meestal in een zeer goede staat.

Vriendelijk personeel

Onze klanten zijn erg tevreden met het personeel en beoordelen ze met gemiddeld een 7.

Worry-Free beschikbaar

Een Worry-Free auto huur je bij addCarRental vanaf per dag

Shuttle service

Het is niet mogelijk om direct in de terminal geholpen te worden.

Lange wachttijd bij de balie

De gemiddelde wachttijd bij de balie is 6 minuten.

Hogere prijzen

Bij addCarRental betaal je met per dag gemiddeld meer voor een auto.

Klanten waarderen addCarRental Helsinki Airport met een

Aantal reviews: 92

addCarRental wagenpark - Helsinki Airport

Onderstaand toont een selectie huurauto's van addCarRental op Helsinki Airport. Doe een zoekopdracht om alle aanbiedingen te bekijken.

Autotype
Economy
Compact
Intermediate
Fullsize
Luxury
Stationwagon
SUV

Klantwaardering addCarRental Helsinki Airport

Op basis van 92 klantbeoordelingen

Recente beoordelingen

addCarRental Helsinki Airport veelgestelde vragen

Onderstaand zijn de meest gestelde vragen voor addCarRental Helsinki Airport. Staat je vraag er niet bij kijk dan even op de veelgestelde vragen pagina.

Kan ik bij addCarRental Helsinki Airport een auto huren zonder creditcard? In principe heb je altijd een creditcard nodig voor het huren van een auto bij addCarRental Helsinki Airport.

Zodra je de huurauto ophaalt, betaal je een borg. Om deze borg te kunnen betalen heb je een creditcard nodig die op naam staat van de hoofdbestuurder. De verhuurder reserveert vervolgens het borgbedrag op jouw creditcard, zodat ze in het geval van schade of andere extra kosten dit kunnen verhalen.

Als je de huurauto weer terugbrengt, wordt hij gecontroleerd op eventuele schade of andere mankementen. Is er niets aan de hand? Dan wordt het bedrag dat gereserveerd werd op jouw creditcard weer vrijgegeven. Lees meer over borg op onze pagina: Borg bij autohuur
Kan ik een busje huren bij addCarRental Helsinki Airport? We hebben onlangs bij addCarRental Helsinki Airport geen beschikbare busjes gezien. Maar doe een zoekopdracht voor jouw periode en filter op 'personenbusje' of het aantal passagiers om het actuele aanbod te bekijken. Kan ik een elektrische auto huren bij addCarRental Helsinki Airport? We hebben onlangs bij addCarRental Helsinki Airport geen aanbiedingen voor elektrische auto's gevonden. Er zijn wel hybride auto’s beschikbaar. Zoals:

  • Mercedes-Benz C-Class via addCarRental,
    vanaf /dag
Kan ik een auto zonder eigen risico huren bij addCarRental Helsinki Airport? We hebben bij addCarRental Helsinki Airport recent geen auto's 'zonder eigen risico' gevonden. Doe een zoekopdracht voor jouw periode om het actuele aanbod te bekijken. Als alternatief zijn er ook veel auto’s beschikbaar met ‘dekking eigen risico’, wat bijna op hetzelfde neerkomt, maar dan voordeliger. Kijk voor het verschil tussen ‘zonder eigen risico’ en ‘dekking eigen risico’ op onze pagina: Verzekeringen & eigen risico . Wat kost een huurauto bij addCarRental Helsinki Airport? De prijzen voor huurauto’s wisselen sterk. Met name in het hoogseizoen liggen de prijzen soms beduidend hoger dan in het laagseizoen. Wil je de actuele prijzen voor addCarRental Helsinki Airport bekijken? Doe dan een zoekopdracht voor de periode waarop jij op vakantie gaat. Maar om je alvast een indicatie te geven, onderstaande huurauto’s en bijbehorende prijzen per dag hebben we onlangs voorbij zien komen:

Economy VW Polo of gelijkwaardig
vanaf /dag
Compact VW Golf of gelijkwaardig
vanaf /dag
Intermediate VW Jetta of gelijkwaardig
vanaf /dag
Fullsize Mercedes-Benz C-Class of gelijkwaardig
vanaf /dag
Luxury Mercedes-Benz C-Class of gelijkwaardig
vanaf /dag
Stationwagon VW Golf of gelijkwaardig
vanaf /dag
SUV Nissan Qashqai of gelijkwaardig
vanaf /dag
Hoe hoog is de borg bij addCarRental op Helsinki Airport? Voor kleine én auto’s van gemiddeld formaat betaal je bij addCarRental tussen de - borg.
Voor grote of luxe auto’s betaal je tussen de - borg.
Het is bij addCarRental overigens ook mogelijk een auto te huren ‘zonder eigen risico’. Dan wordt er geen of slechts een klein bedrag gereserveerd op je creditcard.
Is addCarRental Helsinki Airport gevestigd in de terminal? Nee, addCarRental heeft op Helsinki Airport geen balie in de terminal. Maar een gratis shuttle service brengt je bij de verhuurlocatie aan de rand van de luchthaven.
Worry-Free

Auto huren zonder zorgen

Geen verborgen kosten dankzij het Worry-Free label

Waarom bij ons boeken?

  • Gratis annuleren en wijzigen
  • Echte reviews
  • Onafhankelijke prijsvergelijker
  • 24.000+ ophaallocaties wereldwijd

Helsinki Airport car rental

Are you looking for information in English about booking a rental car in Helsinki Airport?

Read more

Locatie addCarRental Helsinki Airport