Autohuur Lissabon Treinstation

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Lissabon Treinstation zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Lissabon Treinstation

  1. Home
  2. Autohuur Portugal
  3. Autohuur Lissabon
  4. Lissabon Treinstation

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.3 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 7
Van Dijk Europcar Lissabon Treinstation
“goede ervaring”

“Voor het eerst een auto gehuurd via easy terra. Dit is goed verlopen, duidelijke huurprijzen met helder overzicht en na het stellen van vragen snelle reacties !!!”

29-07-2016 05:16

Locatie informatie voor Lissabon Treinstation

Algemene informatie

Santa Apolónia is het centrale station van Lissabon, het ligt dan ook in het hart van de Portugese stad in de wijk Alfama. Het treinstation van Santa Apolónia werd op 1 mei 1865 in gebruik genomen en is daarmee het oudste station van Lissabon. Een ander groot station is Gare do Oriente (station Oost), een beetje buiten de stad op het Expo-terrein, hier vandaan vertrekken de hogesnelheidstreinen naar binnen- en buitenland. Daarnaast heb je nog een paar kleine treinstations in Lissabon.

Vervoer

Wil je Lissabon verkennen? Taxi’s staan voor het station, maar ook het openbaar vervoer is goed geregeld. De metro is bijvoorbeeld een prettige manier om de stad te verkennen, de blauwe lijn vertrekt van Santa Apolónia. Ook met de bus kun je verder reizen vanaf het station. Lissabon heeft tevens een tramsysteem. Wil je meer van de mooie omgeving of van de kust zien? Je kunt eenvoudig een auto huren in Lissabon. Je hebt onder andere de autoverhuurbedrijven InterRent en Avis. De stad verkennen per fiets is een erg leuk alternatief.

Diensten

Er zijn loketten en machines om treinkaartjes te kopen, er is een informatiebalie en een wachtruimte. Verder zijn er bagagekluisjes, telefoons, geldautomaten en faciliteiten, zoals toiletten voor mindervalide reizigers.

Restaurants en winkels

Er is een bar en er zijn een aantal kleine restaurants, daarnaast heb je verschillende winkels op station Santa Apolónia.

Handige links

Overige autoverhuur locaties in Lissabon

Naast de verhuurders van Lissabon Treinstation in Lissabon vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Lissabon: