Autohuur Djedda Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Djedda Airport zodat jij dat niet hoeft te doen.

Ga zorgeloos op reis met EasyTerra. Bespaar tot wel 60% op de prijs van alle bekende autoverhuurders in Djedda Airport.

  • Kosteloos annuleren
  • Laagsteprijsgarantie
  • 8000+ ophaallocaties
Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Djedda Airport

  1. Home
  2. Autohuur Saudi-Arabië
  3. Autohuur Djedda
  4. Jeddah Airport
EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je als consument altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.

Locatie informatie voor Djedda Airport

Jeddah Airport in het kort

Jeddah Airport is officieel vernoemd naar Koning Abdulaziz, de eerste koning van Saudi-Arabië. Ieder jaar is deze luchthaven voor honderdduizenden moslims de toegangspoort naar Mekka, voor de jaarlijkse hadj.

De luchthaven ligt 19 kilometer ten noorden van het stadscentrum van Djedda (de Nederlandse schrijfwijze). Er zijn geen bus- of treinverbindingen met de luchthaven, maar een hogesnelheidslijn staat in de planning. Aangezien de luchthaven zowel aan de snelweg naar Mekka als langs de snelweg naar Medina ligt, is het vliegveld uitstekend per auto bereikbaar.

De luchthaven heeft een goed aanbod van restaurants en winkels. Er zijn geen speciale duty free winkels, want álle artikelen zijn belastingvrij, maar u zult tevergeefs zoeken naar alcoholische dranken. Er zijn diverse VIP Lounges en het Elaf Jeddah Hotel, vlak bij de luchthaven, biedt uitgebreide zakelijke faciliteiten, waaronder vergaderruimten en conferentiezalen. Het vliegveld beschikt over draadloos internet (Wi-Fi). Overige faciliteiten op Jeddah Airport zijn banken, geldautomaten, geldwisselkantoren, een postkantoor en een grote moskee.

In de luchtvaart industrie wordt Jeddah Airport aangeduid met de afkortingen JED (IATA airport code) en OEJN (ICAO airport code).

Ga naar de officiële website van Jeddah Airport.