Autohuur Saint John, NB

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Saint John, NB zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Saint John, NB

  1. Home
  2. Autohuur Canada
  3. Autohuur Saint John, NB
EasyTerra is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.0 / 10
Aantal reviews in Saint John, NB: 1
Tineke De Klein
“I geef 4 sterren”

“I geef 4 sterren, omdat Easy Terra gewillig is gebleken. Wij hadden een auto, dachten we, gehuurd in Fort St John, BC, Canada. Op het vliegveld aangekomen, bleek onze auto er niet te zijn. De autoverhuurmaatschappij, Budget Car, was er zelfs niet. We zijn toen geholpen door Avis en die zag op de papieren, dat wij een auto hadden gehuurd in St. John, dat is in New Brunswick aan de andere kant vh grote land Canada. Wat te doen. Waar de fout lag???? Ik ben van mening, dat ik de plaats Fort St John heb ingetypt. Maar ja, ik had ook de gekregen papieren beter moeten lezen, en moeten zien, dat er geen Fort bij stond bij St John. We hebben meteen opgebeld, dat bleek nog even moeilijk te zijn, want het 0800 nummer geldt niet voor Canada (andere landen ih buitenland heb ik geen ervaring mee). Onze zoon heeft de volgende dag opgebeld en toen hebben ze onze auto gecanseld, we moesten wel 200 euro betalen voor de 1e dag, denk ik of de eerste 2 dagen. Daar had ik over kunnen steggelen, want Budget Air was de 1e dag niet telefonisch bereikbaar. Niet gedaan. Wij vonden, dat we uiteindelijk toch coulant werden behandeld. Wij hebben tenslotte een andere auto moeten huren bij een ander verhuurbedrijf, wat ons ook goed beviel. We hebben wat auto betreft, geen ervaring met Easy Terra.”

26-06-2017 10:08

Autoverhuur locaties in Saint John, NB

EasyTerra Autohuur Saint John, NB vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Canada, maar in een andere stad dan Saint John, NB, klikt u dan door naar de Auto huren Canada pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Canada u een auto huren wilt.