Autohuur Curaçao Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Curaçao Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Curaçao Airport

  1. Home
  2. Autohuur Curaçao
  3. Autohuur Willemstad
  4. Curaçao Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.6 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 179
Albertinus De Kloet Europcar Curaçao Airport
“Prima ervaring met Easy Terra”

“Prima ervaring met Easy Terra, alleen jammer dat de autoverhuurders altijd nog proberen om een extra (onnodige) verzekering te verkopen.”

14-05-2018 07:47
Tijs Avis Curaçao Airport
“aanrader”

“Makkelijk en overzichtelijk om de meeste waar voor je geld te krijgen.”

08-05-2018 06:34
Fg Europcar Curaçao Airport
“De carrental had geen automaat”

“De carrental had geen automaat, terwijl die wel was gereserveerd. Heb daardoor lang gewacht. Volgens mij ligt dit niet aan Easy Terra maar aan de carrental.”

08-04-2018 21:07

Locatie informatie voor Curaçao Airport

Curaçao Airport in het kort

Het internationale vliegveld van Curaçao wordt ook wel Aeropuerto Hato genoemd. Deze luchthaven ligt 11 kilometer van de hoofdstad Willemstad. In samenwerking met Changi Airport (Singapore) wordt gewerkt aan uitbreiding en verbetering van de luchthaven. De eerste fase is in 2006 afgerond met de opening van een nieuw terminalgebouw. Daarmee is Curaçao Airport een van de modernste vliegvelden in het Caraïbisch Gebied geworden.

Het vliegveld is goed bereikbaar per bus en auto. Hotels zijn niet aanwezig op het luchthaventerrein.

Met de opening van de nieuwe terminal is het aantal winkels, cafés en restaurants uitgebreid. U vindt in de vertrekhal de Plesman Lounge voor zakelijke activiteiten. Verder vindt u op het vliegveld banken, een postkantoor, wisselkantoren en geldautomaten. Bij de geldautomaten kunt u kiezen voor dollars of Antilliaanse guldens. De Eerste hulp is 24 uur per dag beschikbaar via de algemene informatiekiosk.

In de luchtvaart industrie wordt Curaçao Airport aangeduid met de afkortingen CUR (IATA airport code) en TNCC (ICAO airport code).

Link naar officiële website Curaçao Airport.

Overige autoverhuur locaties in Willemstad

Naast de verhuurders van Curaçao Airport in Willemstad vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Willemstad: