Autohuur Lyon Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Lyon Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Lyon Airport

  1. Home
  2. Autohuur Frankrijk
  3. Autohuur Lyon
  4. Lyon Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8.2 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 41
Sander44 Budget Lyon Airport
“Snelle en goede afhandeling!”

“Snelle en goede afhandeling!”

20-02-2018 08:19
Heer Van Caspel Budget Lyon Airport
“Goedkoop met geweldige service!”

“Ik huur altijd een auto via easyterra,de service is geweldig! En je bent altijd goedkoper uit!”

18-09-2017 06:47
Jwj Bremmer Budget Lyon Airport
“De site is makkelijk en snel door te …”

“De site is makkelijk en snel door te lopen. Meestal marktconforme prijzen of lager dan de grotere aanbieders. Kijk wel uit voor extra tax op locatie zelf van verhuurder.”

11-07-2017 17:47

Locatie informatie voor Lyon Airport

Lyon Airport in het kort

De luchthaven heet voluit Lyon-Saint Exupéry Airport. Het vliegveld ligt 20 kilometer ten oosten van Lyon in Colombier-Saugnieu. Er zijn twee terminals waartussen het centrale winkel- en servicegebied ligt. Er rijdt ook een shuttlebus tussen de twee terminals. Lyon Airport verwerkt zo’n 6,5 miljoen reizigers per jaar. Daarmee is het de vierde luchthaven van Frankrijk. Op loopafstand van het Terminalgebouw is een station waar de TGV stopt. Er wordt nog gewerkt aan een snelle tram-/metroverbinding met het centrum van Lyon. Verder is de luchthaven goed bereikbaar per auto en bus.

Er zijn twee hotels gevestigd op het luchthaventerrein. Lyon Airport beschikt over vele winkels, cafés, (snack)bars en restaurants, deze zijn vooral geconcentreerd in de centrale hal. Voor zakelijke aangelegenheden kan men terecht in het Business Centre. Verder zijn er banken, wisselkantoren en geldautomaten verspreid over de Terminals. In de centrale hal zijn een EHBO post en een apotheek. Ook is er in het hele terminalgebouw draadloos toegang tot Internet mogelijk.

In de luchtvaart industrie wordt Lyon Airport aangeduid met de afkortingen LYS (IATA airport code) en LFLL (ICAO airport code).

Link naar officiële website Lyon Airport.

Overige autoverhuur locaties in Lyon

Naast de verhuurders van Lyon Airport in Lyon vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Lyon: