Autohuur Marseille Airport

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Marseille Airport zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
2699 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Marseille Airport

  1. Home
  2. Autohuur Frankrijk
  3. Autohuur Marseille
  4. Marseille Airport

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 150
Greta De Man Budget Marseille Airport
“Vriendelijk onthaal en alles heel vlot…”

“Vriendelijk onthaal en alles heel vlot verlopen Ter plaatse nog bijkomende polis aangesloten voor afkoop eigen risico”

13-07-2018 09:37
Ch Alamo Rent a Car Marseille Airport
“Prima geregeld.”

“Prima geregeld. Alles klopte met wat er online te vinden was over onze auto-reservering. We kregen zelfs een upgrade naar een splinternieuwe auto. Zeer plezierige te woord gestaan bij ophalen en wegbrengen.”

02-07-2018 19:54
Hans Erik Sterken Budget Marseille Airport
“Prima ervaringen met EasyTerra gehad…”

“Prima ervaringen met EasyTerra gehad het afgelopen jaar”

24-05-2018 09:48

Locatie informatie voor Marseille Airport

Marseille Provence Airport in het kort

Aéroport Marseille Provence ligt zo'n 25 kilometer ten noordwesten van Marseille. De luchthaven verwerkt bijna 6 miljoen passagiers per jaar, maar hoopt dat dit aantal fors toeneemt met de opening van de nieuwe terminal. Het vliegveld is te bereiken per bus of per auto. Voor overnachtingen kunt u terecht bij een van de vijf hotels die zich bevinden op het vliegveldterrein.

De luchthaven beschikt over een ruim aanbod cafe's en restaurants, het winkelgebied is beperkt. Op de eerste etage vindt u een Business Centre, waar alle ruimtes zijn uitegrust met telefoon, fax, Internet en audiovisuele apparatuur. Verder beschikt het vliegveld over een bank, een geldwisselkantoor, een apotheek en is er overal draadloos Internet aanwezig.

In de luchtvaart industrie wordt Marseille Provence Airport aangeduid met de afkortingen MRS (IATA airport code) en LMFL (ICAO airport code).

Link naar officiële website Marseille Provence Airport.

Overige autoverhuur locaties in Marseille

Naast de verhuurders van Marseille Airport in Marseille vergelijkt EasyTerra Autohuur ook de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties in Marseille: