Autohuur Bournemouth

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Bournemouth zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
Het Worry-Free label
  • Geen zorgen over het eigen risico
  • Ongelimiteerde kilometers
  • Een verhuurder met een goede beoordeling
  • Vol-vol brandstofbeleid

Autohuur Bournemouth

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Bournemouth zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Bournemouth

  1. Home
  2. Autohuur Groot-Brittannië
  3. Bournemouth
EasyTerra Autohuur Bournemouth is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken. lalalala

Locatie informatie voor Bournemouth

Introductie

Bournemouth is een populaire badplaats, waar de Britten op zomerse dagen massaal naar toe trekken. Niet verwonderlijk, want de stad heeft een heerlijk klimaat en een prachtig zandstrand van maar liefst negen kilometer lang.

Bevolking

Bournemouth heeft bijna 170.000 inwoners.

Ligging

De stad ligt aan de zuidkust van Engeland, 170 kilometer ten zuidwesten van de Britse hoofdstad Londen. Het centrum van Bournemouth (The Square) ligt niet pal aan zee, maar iets landinwaarts.

Economie

Toerisme is uiteraard een belangrijke pijler van de lokale economie, maar het is zeker niet de enige bron van inkomsten voor de stad. In het Bournemouth International Centre worden beurzen en congressen gehouden en ook is er in het complex een concertzaal. Verder zijn er enkele financiële dienstverleners gevestigd in Bournemouth, waaronder het Europese hoofdkantoor van JP Morgan Chase en grote verzekeringsmaatschappijen als Liverpool Victoria, Lloyds en RIAS.

Vliegvelden

De luchthaven, Bournemouth Airport, ligt vijf kilometer ten noordoosten van de stad. Het vliegveld is gemakkelijk bereikbaar met een huurauto. Vanuit Bournemouth volgt u de A338 en vervolgens de B3073 (Parley Lane). De route naar de luchthaven staat duidelijk op borden aangegeven.

Openbaar Vervoer

Bournemouth heeft uitstekend openbaar vervoer in de vorm van bussen. De buslijnen worden verzorgd door twee maatschappijen: Yellow Buses en Wilts & Dorset. Taxi’s in Bournemouth zijn goedkoop. Verder zijn er treinverbindingen met andere plaatsen in Engeland, waaronder Londen.

Verkeer- en Parkeersituatie

Op warme dagen is het bijzonder druk in en rond Bournemouth. Op de belangrijkste toegangsweg staan mensen dan vaak uren in de file. Parkeren is – vergeleken met tarieven in de rest van Engeland – spotgoedkoop. Het gemeentebestuur ziet het liefst dat u uw huurauto stalt in een van de achttien parkeergarages in de stad. De locaties van deze garages staan op borden aangegeven.

Hotels

Bournemouth is een van de belangrijkste badplaatsen aan de Engelse zuidkust en er is dus geen gebrek aan overnachtingsmogelijkheden, zowel voor de budgetreiziger als voor mensen die op luxe zijn gesteld. Wel raden wij u aan uw hotelkamer ruim van tevoren te boeken als u in de zomermaanden in Bournemouth wilt verblijven.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Bournemouth raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Bournemouth

EasyTerra Autohuur Bournemouth vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Als u op zoek bent naar een huurauto in Groot-Brittannië, maar in een andere stad dan Bournemouth, klikt u dan door naar de Auto huren Groot-Brittannië pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Groot-Brittannië u een auto huren wilt.