Autohuur Rygge

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Rygge zodat jij dat niet hoeft te doen.

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Kosteloos annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Wij vergelijken alle bekende verhuurders
3319 beoordelingen "Goed" 8 / 10
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Rygge

  1. Home
  2. Autohuur Noorwegen
  3. Rygge
EasyTerra Autohuur Rygge is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken. lalalala

Locatie informatie voor Rygge

Introductie

Rygge is een stadje in de Noorse provincie Østfold. Het is voornamelijk de uitvalsbasis voor bezoeken aan vestingstadjes in deze provincie, zoals Sarpsborg, Fredriksstad en Halden. Bij Sarpsborg zijn verder rotstekeningen uit de Steentijd en grafmonumenten uit de Vikingperiode te bezichtigen. Verder liggen er twee fraaie meren in de buurt van Rygge.

Bevolking

Het stadje heeft ongeveer 14.000 inwoners.

Ligging

Rygge ligt in het zuidoosten van Noorwegen, op zo’n 60 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Oslo. De provincie Østfold grenst in het westen aan de Oslofjord en in het oosten aan Zweden.

Economie

Rygge is van oudsher een agrarische gemeenschap, maar ook het toerisme zorgt voor inkomsten. Bezoekers komen niet alleen af op de fraaie vestingstadjes in de provincie Østfold, maar ook op de kust langs de Oslofjord, in het bijzonder het idyllische plaatsje Larkollen. Verder is er een basis van de Noorse luchtmacht bij Rygge.

Vliegvelden

De luchthaven Moss Airport-Rygge wordt voornamelijk gebruikt door budgetmaatschappijen. Het vliegveld ligt pal tegen het stadje, aan de overkant van de snelweg E6. Vanuit het centrum loopt de Flyplassveien naar de luchthaven. Dankzij de snelweg E6 kunt u vanaf de luchthaven gemakkelijk met een huurauto andere bestemmingen in Østfold bereiken, of de hoofdstad Oslo (bijna 70 autokilometers).

Openbaar Vervoer

Er is uitstekend openbaar busvervoer in de provincie Østfold met verbindingen naar alle belangrijke plaatsen: Moss, Larkollen, Sarpsborg, Fredriksstad en Halden, maar ook naar de hoofdstad Oslo.

Verkeer- en Parkeersituatie

Rygge is een kleine plaats en de provincie Østfold is relatief rustig. U zult geen moeite hebben met een huurauto uw weg te vinden. De snelweg E6, tussen de luchthaven en Oslo, kan wel vrij druk zijn. Als u Moss Airport-Rygge gebruikt om naar Oslo te reizen, hou er dan rekening mee dat parkeren op straat in de Noorse hoofdstad vrij duur is. In de gemeentelijke parkeergarages mag u gratis uw huurauto stallen als u in het bezit bent van de Oslo Pass.

Hotels

In Rygge zelf zijn nauwelijks hotels, maar er zijn wel accommodaties in de buurt. Bijvoorbeeld in Moss en op het nabijgelegen recreatie-eiland Jeløya. Ook de eerder genoemde vestingstadjes hebben een redelijk aanbod van pensions en hotels. Verder zijn er, verspreid over de provincie Østfold, diverse campings.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Rygge raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Rygge

EasyTerra Autohuur Rygge vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Als u op zoek bent naar een huurauto in Noorwegen, maar in een andere stad dan Rygge, klikt u dan door naar de Autohuur Noorwegen pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Noorwegen u een auto huren wilt.