Autohuur Reus

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken het aanbod van autoverhuurders in Reus zodat u dat niet hoeft te doen.

Voer plaats of luchthavencode in
Wij vergelijken alle bekende verhuurders

Autohuur Reus

  1. Home
  2. Autohuur Spanje
  3. Reus

EasyTerra Autohuur Reus is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij ons kunt boeken.

Recente reviews

Gemiddelde beoordeling: 8 van 10 Aantal klantbeoordelingen: 97
N. 51155337 Stellingwerf Keddy By Europcar Reus Airport
“Wij waren in de veronderstelling dat …”

“Wij waren in de veronderstelling dat wij met een 'no Worry verzekering' geen enkel risico op schade zouden hebben. Zoals je zo vaak hoort, werden wij er ter plekke op gewezen dat wij voor een aantal zaken juist niet verzekerd waren en geadviseerd om dit alsnog te doen. Wat een tegenvaller!”

16-06-2017 11:34
Joost Schouten Keddy By Europcar Reus Airport
“Heel eenvoudig”

“Heel eenvoudig en scherpe prijzen. Overzichtelijke website en bespaart je snel flink wat euro's.”

11-12-2016 14:18
Hendrik A Aberson Keddy By Europcar Reus Airport
“huurauto's”

“2 auto's gehuurd vliegveld reus. Kregen niet het gevraagde model, maar vw polo ipv fiat panda. Werden snel geholpen zowel bij aanname als retourafgifte sleutels. Borg werd meteen volgende dag teruggestort. Afspraken werden dus goed nagekomen.”

20-11-2016 11:35

Locatie informatie voor Reus

Introductie

Reus is een pittoresk stadje in Catalonië, net ten noorden van de populaire toeristenplaats Salou. Als u de drukte van Salou wilt ontlopen, maar wel wilt genieten van de prachtige stranden en de ruige natuur in deze regio dan is Reus een uitstekende keuze. De stad is bovendien de geboorteplaats van architect Gaudí; in 2007 werd een Gaudímuseum geopend.

Bevolking

De stad heeft ruim 100.000 inwoners.

Ligging

Reus ligt in het noordoosten van Spanje, in de autonome regio Catalonië. Het ligt slechts enkele kilometers van de Middellandse Zee, net ten noorden van de badplaats Salou. De afstand tot Barcelona is 111 kilometer.

Economie

Reus is een belangrijk commercieel centrum. Al eeuwenlang wordt er jaarlijks een grote veemarkt gehouden. Die markt is allang niet meer uitsluitend een veemarkt; tegenwoordig wordt er gehandeld in allerlei producten.
Toerisme wordt van steeds groter belang: bezoekers struinen graag rond in de historische binnenstad. Niet alleen om de gezellige sfeer, maar ook omdat Reus een waar shoppersparadijs is.

Vliegvelden

Reus Airport ligt aan de oostkant van de stad. Budgetmaatschappij Ryanair vliegt vanaf deze luchthaven naar diverse Europese bestemmingen. Het vliegveld is per huurauto gemakkelijk bereikbaar: vanuit het centrum van de stad volgt u de Avenuda de Tarragona. Op de snelwegen AP-7 (tolweg) en A-7 staat de afslag naar Reus Airport duidelijk aangegeven.

Openbaar Vervoer

Reus heeft goed openbaar busvervoer. De elf buslijnen bestrijken ieder deel van de stad en ook is er een bus van het stadscentrum naar het vliegveld.
Verder zijn er regionale bussen naar onder meer Salou, Tarragona en Barcelona.

Verkeer- en Parkeersituatie

Rondrijden in Reus is geen probleem: het verkeer in de stad is lang niet zo hectisch als in bijvoorbeeld Barcelona en ook het vinden van een parkeerplaats voor uw huurauto is niet moeilijk.
Verder zijn er uitstekende wegverbindingen met de rest van Spanje: de Autopista del Mediterraneo (AP-7, tolweg) langs de Spaanse oostkust, loopt vlak langs Reus.

Hotels

Er is een beperkt aanbod van hotelkamers in Reus. Het is dus zaak uw accommodatie ruim van tevoren te boeken, zeker in het hoogseizoen (de zomermaanden). Naar verwachting zal de komende jaren het aantal accommodaties in Reus wel toenemen.

Externe Bronnen

Voor meer informatie over Reus raden wij u naast zoeken met Google de volgende bronnen aan:

Autoverhuur locaties in Reus

EasyTerra Autohuur Reus vergelijkt de prijzen van autoverhuur bedrijven op de onderstaande locaties:

Luchthavens

Als u op zoek bent naar een huurauto in Spanje, maar in een andere stad dan Reus, klikt u dan door naar de Autohuur Spanje pagina, vanuit daar kunt u een keuze maken in welke stad in Spanje u een auto huren wilt.